|
Sonradan Taksit İmkanı Sağlayan Kredi Kartları (22. sayfa)
-
-
Enpara sigortam.net ödemesini bölüyor mu, deneyen oldu mu?
-
Ocak ayında tek çekim ödediğim sigortayı 5 taksit yapmıştı. -
Başlığa içerik gelince gözyaşlarım pıt pıt. Hey gidi günler. -
milletin faydasına olan ne varsa ya yasak geliyor ya engelleniyor sanki enflasyonun sorumlusu sonradan yapılan taksitlermiş gibi bir bu eksikti, israfa gelincei itibardan tasarruf olmuyor vatandaşa gelince her şey lüks lanet olsun böyle düzene vallahi sövmemek için zor tutuyorum kendimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 16 Temmuz 2024; 18:58:10 > -
Cardfinans go, sağlık eğitim dışında(bunlarda paralı olmuş)kaldırmış taksit işini..,sigortayı taksitlendiren var mı?..lanet olsun bu hale düşürenlere..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Temmuz 2024; 10:29:26 > -
3 gün önce sigortamnet üstünden quick sigorta harcaması yaptım.(2000tl) enpara ile 6 taksite böldüm.
-
Enpara yaparken,cardfinans go yapmaması enteresan..enpara 250 bin kredi veriyor ama kart vermiyor bana -
Bilgiğiniz online eczane var mı ? Pos cihazından sağlık harcaması olarak çeken
-
Gectigimiz ay aliexpress uzerinden xxxx kartiyla thermalright amd secure plate almistim. Hesap kesim tarihine yakin bir bakayim dedim 6 taksit yaptiriyordu. Sonradan 1000 tllik bir siparis daha verdim ama provizyonsan ciktiginda onda taksit hakki cikmadi . Simdi yeniden baktigimda 6 taksit yapabiliyorum. Turkiye ici 4binliralik pesin internet odemesini taksitlendiriemiyorum m.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 21 Temmuz 2024; 16:40:58 > -
Arkadaşlar ufak bir tapu ödemesi yapacağım bugün kk ile taksit olurmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 5 Ağustos 2024; 9:54:28 > -
-
-
Vitamin ve besin takviyelerinde sonradan taksitlendirme yapan kart var mıdır ? -
Böyle bir kampanyamı var -
++
-
Vakif worldcard in gib üzerinden sonradan taksitlendirme kampanyası tapu harcı ödemesini de kapsiyor mu. Cok acil ihtiyacım var. Bilgi verecek arkadaslara simdiden teşekkür ederim.
Edit: oluyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi officer_ -- 22 Eylül 2024; 10:25:2 > -
www.happycard.com.trHappy Bonus ile Fatura, Vergi, Sağlık ve Eğitim Ödemelerinize Kâr Paysız Taksit!https://www.happycard.com.tr/kampanyalar/Sayfalar/Happy-Bonus-ile-Fatura-Vergi-Saglik-ve-Egitim-Odemelerinize-Kar-Paysiz-Taksit.aspx
Happy Bonus ile Fatura, Vergi, Sağlık ve Eğitim Ödemelerinize Kâr Paysız Taksit!
Belirli tutar aralıklarındaki fatura ve vergi ödemelerinizi 3, sağlık harcamalarınızı 5 ve eğitim harcamalarınızı 7 taksite bölebilirsiniz. Üstelik kâr payı olmadan!
Kampanya 1 - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
Happy Bonus Kredi Kartı ile yapılacak 500 TL – 50.000 TL arasındaki vergi ve fatura ödemeleri 3 taksite, 500 TL ve üzeri sağlık harcamaları 5 taksite ve 500 TL – 500.000 TL arasındaki eğitim ödemeleri 7 aya kadar kâr paysız olarak taksitlendirilebilecektir.
Harcamalar otomatik olarak taksitlendirilmeyecektir.
Taksitlendirme işlemi ödeme yapıldıktan sonra İnternet Şube/Mobil üzerinden ya da 0850 222 2244 numaralı Çağrı Merkezimiz aracılığı ile yapılmalıdır.
Taksitlendirme işlemini İnternet Şube/Mobil aracılığıyla gerçekleştirmek isteyen müşterilerimiz Mobil veya İnternet Şubeye giriş yaptıktan sonra Kredi Kartları > Taksitle /Ötele adımında yer alan Taksitle sekmesinden istedikleri işlemi taksitlendirebilirler.
Kredi kartından limit aşım ile gerçekleştirilen işlemler için sonradan taksitlendirme yapılamaz.
İşlemin sonradan taksitlendirilebilmesi için dönem içi işlemlere düşmesi gerekmektedir.
Harcamalar ekstre kesim tarihinden önce ve kampanya tarihleri arasında taksitlendirilmelidir.
Ekstre kesildikten sonra gelen taksitlendirme talepleri karşılanamaktadır.
Kampanya tarihleri öncesinde yapılan harcamalar kampanya dahilinde değildir.
Happy Bonus Business, Türkiye Finans Siftah Kart, Business Kart, On Numara ve Ticari Kart kampanyaya dahil değildir.
Harcamanın gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin hatalı olması veya kampanya kapsamı dışında kalması durumunda sorumluluk Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye ait değildir.
Bu kampanya ilgili üye işyerinde devam etmekte olan bir başka Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. kampanyası ile birleştirilemez.
Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
-
Bulabildin mi hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X