Şimdi Ara

Sonuc az cok belli, tercih icin yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hedefim endüstri mühendisliğiydi.
    Önce isteklerimi yazıyım. Masa başı işlerde hayatta rahat edemem. Sosyal dışa dönük hem sayısal hem de sözel dersleri içericek bi meslek olmalı ikisine de ilgim var. Kendimi geliştirbilecegim ve calısma alanımın genis oldugu bi meslek olmalı, monoton olmamalı yani.
    Simdi yapabilecegim tercihleri yazıyorum

Işık üniversitesi - Endüstri Mühendisliği (bi ihtimal)
    Özyeğin üniversitesi - Bilgisayar,Makine,Elektrik elektronik müh.
    Özyeğin üniversitesi - işletme

Aklımda bunlar var. Ama ışık üniversitesini bilmiyorum, pek tercih ettiğimde söylenemez. Burda okul mu bölüm mü konusu da olusuyor tabii..
    Fikirlerinizi bekliyorum. Tesekkürlr.

Not: Şirketimiz oldugu için babam işletmeye sıcak bakıyor. Ama etraftımdaki herkes karsı. Malum özel üni. oldugu için daha bi karşılar o kadar para verip işletme mi okuyacaksın diye. Böyle bi baskıda var üzerimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae.bilgin -- 22 Haziran 2011; 11:09:37 >

• masa başı işlerde rahat edemiyorum diyorsan inşaat mühendisliğini seç rahat edersin gerçekten
  • kubilaycay, fakat puanım yetmiyor. yeten bölümlrden bir tercih önerisi bekliyorum.
  • puan sölersen ona göre bişi ler önerebiliriz ?
  • max alabilecegim puan 325 mf4ten.
    %50 burslu yerlesebilirim.
  • okan ve kültürün %25 li inşaat puanları düşük aslında ilk sıralarda tercih yaparsan burs oranı artabilir ayrıca başarı durumuna göre de 1 sene içerisinde %50 ye çıkabilirsin
  • Öncelikle yardmların için teşekkür ederim.
    Fakat inşaat tercihlerim arasında yok, ve özllikle özyeğini tercih etmek istiyorum.
  • Aslında ben özyeğin %50 endüstriye girmek istiyordum fakat hedefim olmadı. Benim niyetim özyeğine girip yatay geçiş için kendimi zorlamak. Fakat eğer yapamazsam sevmediğim bi meslekte okumak istemiyorum. Bu yüzden oldukça kararsızım.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.