Şimdi Ara

(SONUÇLANDI]DONANIM HABER ÜYELERİNE ÖZEL ÇEKİLİŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerimizi alalım epeydir takip ettiğim bi klavyeydi ama fiyatı yüksek keske bilekliğide olsaydı
  • erbayaksoy kullanıcısına yanıt
    benide yazın
  • ogzhnpcmn nicki ile takipteyim twitch den.
  • Hocam vermis oldugunuz linkten takip ettim . Cekilis gunu hesabimin acik olmasi yeterli mi? Yoksa baska birseyler daha yapmam lazim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moco Coco*

Hocam vermis oldugunuz linkten takip ettim . Cekilis gunu hesabimin acik olmasi yeterli mi? Yoksa baska birseyler daha yapmam lazim mi

Çekiliş günü takip ettiğin kanala gir canlı yayında yapıcam çekilişi.online olan kişiler gözükebileceği için bir süre online olman yeter
  • Çekilişe ben de katılmak istiyorum ve follow ettim. Fakat aklıma takılan birşey var, o anda orada online olanlar arasında yapılacaksa bu çekiliş donanım haberdeki üyeliğinin üyelik başlangıç tarihini ve mesaj sayısını nasıl bileceksiniz? Yani o hesapla bu hesabımızı bir şekilde bağdaştırmalı mıyız? Sadece follow edip o anda online olmak yetiyor mu?

Bu arada twitch hesabım : alibugra42
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinali42

Çekilişe ben de katılmak istiyorum ve follow ettim. Fakat aklıma takılan birşey var, o anda orada online olanlar arasında yapılacaksa bu çekiliş donanım haberdeki üyeliğinin üyelik başlangıç tarihini ve mesaj sayısını nasıl bileceksiniz? Yani o hesapla bu hesabımızı bir şekilde bağdaştırmalı mıyız? Sadece follow edip o anda online olmak yetiyor mu?

Bu arada twitch hesabım : alibugra42

Orda adı çıkan arkadaş burdaki kullanıcı adını vericek ve DH hesabını kontrol edicem şartları sağlıyormu diye.kendisinden özel mesajla adres teyidi vs aldıktans onra kargolicam ürünü.Çekiliş sadece yayından olacak diğer işlemler DH hesabı üzerinden halledilecek
  • Cekilişe katıldım twitch üyeligin ismi:safarat35
  • cekilise katilmak istiyorum.
    hepimize bol sans
  • katılmazsam olmaz
    diablonun goblini olarak :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

katılmazsam olmaz
    diablonun goblini olarak :))))

Aynen çuvala lazım bi klavye:D
  • Bende klavyemi degiştirmek istiyordum,Şans artık
  • Bende çekilişe katılmak istiyorum.
  • Bende katılayım bari çekilişe
  • bende katılmak istiyorum soydaş. :D
  • Çekilişe katılmak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 kişi oldu,Son 6 gün
  • çekilişe beni de kayıtla kardeşim

Twitch nickim: osmanhasimcan

follow yapılmıştır hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 2 Mart 2014; 11:47:18 >
  • katılmak isterim twitch id: wolfmesut
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.