Şimdi Ara

Sonuçlar hiç bu kadar belirsiz olmamıştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıralama yukarılara çıktıkça çok normal. Ben zaten geriye atmayacak demiyorum. Elbette geçen seneye göre geriye atacak bunun herkes farkında ancak ben konuyu açan arkadaşının inanılmaz saçma düşündüğünü anlatmaya çalışıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu böyle olacak demiyorum. İhtimal var diyorum. Yığılma dediğiniz şey arkalarda değil önlerde baskı yapar. Bir izdiham düşünün öndeki mi ezilir arkadaki mi ? Biraz mantık geliştirin.
  • bilmiyorum hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gucluturk2018 G kullanıcısına yanıt
    Deldireceğim gerçekten 1knın 5-10k gelme ihtimaline nasıl var diyebilirsin? O zaman 480 puan alan birisi 80-90kdan açar sen delirdin mi?

Bak tmsen olabilir puangodan baktım 18 de 7800 gelen 19 da 13000 filan gelmiş büyük bi yığılma mesela sayısalda 2 3 bin fark etmiş ama es da müthiş bi yığılna olmuş ben bu sene ea da aşrı bi yığılma bekliyorum hem de çok aşırı çünkü herhalde ea cı farkı ayt matematikten atıyo onun da seçiciliği kalktı bu yüzden büyük bi yığılma olacak eada

• 20 senedir en belirsizi bu diyebilmen için 20 senedir bu sınavlarla haşır neşir olman veya giriş yapman gerekir. Çoğu kişide kendi girmediği sınavı umursamaz. Kendi girdiği sınav ona göre en önemli sınavdır. Belirsizlik her yıl sınava giren adaylar için olur. Keza 2019 yılında 2018 mezuna bırakanları yüzünden yığılma olacak diyordu 2018'de sınav sistemi değişti o yüzden çok değişik gelecek vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calmdownbro

20 senedir en belirsizi bu diyebilmen için 20 senedir bu sınavlarla haşır neşir olman veya giriş yapman gerekir. Çoğu kişide kendi girmediği sınavı umursamaz. Kendi girdiği sınav ona göre en önemli sınavdır. Belirsizlik her yıl sınava giren adaylar için olur. Keza 2019 yılında 2018 mezuna bırakanları yüzünden yığılma olacak diyordu 2018'de sınav sistemi değişti o yüzden çok değişik gelecek vs vs.
    Bu senenin belirsizliğini görmek için buna gerek dahi yok. Korono süreci, soruların beklenenden az ayırıcı gelmesi, yapılan anketlerde girenlerin soruları nispeten kolay bulması, beklediklerinden fazla net yapmaları gibi etkenler zaten bunu gösteriyor.

Bugün ne ilk 1000 bekleyen kesin 1000 gelir diyebilir ne 100 bin bekleyen. Umarım sonuçlar hepinizin gönlüne göre gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gucluturk2018 -- 26 Temmuz 2020; 12:11:32 >

• Aynen 10kdaki insan +500 puan alıcak lendlma aga harbi beyninizde sıkıntı var sizin. Sınav ezberi düşünme fonksiyonlarınızı kapatmış.

• Hocam sizce geçen senenin 14 15 ksı bu sene nolur

• Kesinlikle doğru yazanların yüzde 95u doğrudur zaten olmalı da bu yüzden düşük olanlar yazmıyor yüksekler yazıyor zaten ama ben troller var derken çoğunluk demek istemedim zaten. Trollerden kastım insanlara “çevremdeki tüm herkes yüksek yaptı abi ya” ya da “kime sorsam herkes yüksek” diye bir çok troll olabiliyor. Bunları kastetmiştim yoksa netlerini yazanlar genelde doğru söylüyor.

• Bekir avşar'ın sıralama tahmini hakkında ne duşunüyorsunuz?
    Veya Q Tv.

• İnşallah daha kötüsü gelmez 27 28 k diyenler var

• 1kda 5k atar derken ciddi miydin anasını satayım? Ne bu 1000-2000 kişi 110+tyt 76,77+ ayt falan mı yaptı da bizim haberimiz yok

• cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Bence ilk 1000 110+ TYT 76+AYT yapmıştir bence.

• Evet yığılma olduğu bir gerçek. Haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum.
    Haklı olmadın. Yığılma olacağı doğruydu zaten ama senin bahsettiğin kadar saçma,absürt bir yığılma olmayacağını söyledik biz yoksa elbette yığılma olacağı çok belliydi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.