Şimdi Ara

Sonuçları bekleyerek sabahlama tayfası! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ösym yeni baslamasın okumaya kpssyi anca hallettiler
  • Bilgisayar okuyor , elle yapılmıyor herhalde. 1 hafta oldu tercihler biteli. 1 haftada 10 kez okunur. Bir kaç saatlik iştir tercihlerin belirlenip yerleştirilmesi. Daha uzun süren internete yüklenmesidir bence.

İsteseler şuan açıklarlar ama daha yeni kpss açıklandığı için bugün olmaz. Pazartesiyi bekleyin. %60 pazartesi %39 çarşamba. %1 cuma

Çarşambayı eklememin tek sebebi körfezden gelen duyumlar. Yoksa mantıken pazartesi direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız Tornavida -- 12 Ağustos 2012; 7:07:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tornavida

Bilgisayar okuyor , elle yapılmıyor herhalde. 1 hafta oldu tercihler biteli. 1 haftada 10 kez okunur. Bir kaç saatlik iştir tercihlerin belirlenip yerleştirilmesi. Daha uzun süren internete yüklenmesidir bence.

İsteseler şuan açıklarlar ama daha yeni kpss açıklandığı için bugün olmaz. Pazartesiyi bekleyin. %60 pazartesi %39 çarşamba. %1 cuma

Çarşambayı eklememin tek sebebi körfezden gelen duyumlar. Yoksa mantıken pazartesi direk.

2002 senesinde pazar günü açıklanmış. Acaba 2012 senesinde de pazar günü açıklanır mı?(bugün)

• psikolojim bozuldu rüyamda bile sonuc.osym.gov.tr ye giriyorum
  • Bilirkişi değilim , uzman değilim , ama iki gün üst üste iki sonucun birden açıklanabileceğini pek düşünmüyorum. Kimse düşünmez bence. Tek başına lys sonuclarını bile kaldıramıyordu site. Hem kpss hem üni tercihleri üst üste gelirse site 2 gün açılmaz. Pazartesi
  • ben bugün bi haber aldım. sonuçlar bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcenkx

ben bugün bi haber aldım. sonuçlar bitmiş.

ben bugün bi haber aldım ispanyadan sonuçlar bitmiş

http://www.youtube.com/watch?v=pov1LhaFZcY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAE03298F -- 12 Ağustos 2012; 13:01:45 >
  • ösym hepimizi istatikçi insanlar yaptı ya yalnız ben de yarın açıklancak diye inandırdım kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkymn

quote:

Orijinalden alıntı: xcenkx

ben bugün bi haber aldım. sonuçlar bitmiş.

ben bugün bi haber aldım ispanyadan sonuçlar bitmiş

http://www.youtube.com/watch?v=pov1LhaFZcY

ha fenerbahçeye geliyo yani

• şu ösym başkanı bu yazıları görüp, karnını kaşıyarak gülüyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tornavida

Bilgisayar okuyor , elle yapılmıyor herhalde. 1 hafta oldu tercihler biteli. 1 haftada 10 kez okunur. Bir kaç saatlik iştir tercihlerin belirlenip yerleştirilmesi. Daha uzun süren internete yüklenmesidir bence.

2002 senesinde pazar günü açıklanmış. Acaba 2012 senesinde de pazar günü açıklanır mı?(bugün)

Nasıl bir hesaplamadır senınkı kardesım bahçeliyle bi alakan falan varmı :)

• Gündem yine karıştı beyler yarın gündemi hafifletmek için açıklayacaklar bence. LYS sonuçlarında da YGS sonuçları açıklanırkende buna benzer gündem karışıklıkları sonucu açıkladılar gündemi değiştirmek için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.