Intel, Bulldozer vakası yaşıyor. |
Sonuçların açıklanmasından sonra, Intel'in hisseleri bir günde %30 düştü! (2. sayfa)
-
-
Bunların olcağı belliydi zaten AMD ye yetişçem diye kendini paraladı ve panik halinde sorunlu işlemciler çıkardı büyümek kısa zamanda olmaz
-
Çeviri haberleri sayfalarca yazıp kendini profesör görüyordu maskesini indirdiler. Kaynağı Tom's Hardware. Tom's Hardware sitesinin kaynağı ne diye bakıyoruz İntel Ceo'su Pat Gelsinger. Kılavuzu Pat Gelsinger olanın sonu böyle oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir devin çöküşü......... Bu bios güncellemesi işleri daha da beter yapar ve sorunlar devam ederse, işte o zaman toplu davalar ile de uğraşacaklar.
-
Aynen öyle valla, adam yürüyen propaganda makinesi gibi her konuya damlıyordu
Zaten geçen sizin yorumunuzu görmüştüm hocam, yalanlarını ortaya koymuştunuz, hani buna rağmen hala üste çıkmaya çalışıyordu
-
Yaşının küçük olduğunu ve insanlarla sosyalleşmek istediğini düşünüyorum. Bu yüzden farklı çıkışlar yapıyor ama özünde iyi biri :))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi olmuş. Millete 7 nesil 4c8t dayatırsan sırf rakibini kağıt üstünde geçmek için 400w güç tüketen cpu çıkarırsan olacağı bu. Ha böyle yaptığı halde 7800x3d den oyunlarda tokat üstüne tokat yiyor orası ayrı tabii
Neyse ki insaflı bir rakibi var da son darbeyi indirmiyor p/w odaklı gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 4 Ağustos 2024; 20:31:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu düşünce çok hastalıklı yahu. Araplar bile sizin kadar dert etmiyor şu İsrail'i. Bu kafayla sizin ABD, İsrail üretimi AMD dahil hiç bir şeye el sürmemeniz lazım.
-
Intel hisse fiyatları alım fırsatı gibi görünüyor. Ytd.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 4 Ağustos 2024; 22:12:7 >
Bir dönem pazarın %90'ına hakim firmaların varoluşsal sıkıntılar içine girmesi beni hep şaşırtıyor. Piyasanın nereye gittiğini nasıl göremiyorlar?
-
Piyasanın nereye gittiğini kurulduğu andan bugüne kadar her zaman ve hatasız görebilen tek bir şirket dahi yoktur. Apple, Microsoft, Sony, Nokia, Google, tüm araba şirketleri vs. vs. milyon tane şirket sayarım sana. Market zinciri gibi sürekli aynı kalan bir sektörde değilsen bu dediğini asla yapamazsın. Herkes sadece daha az hata yapmaya çalışır.
O iş Nurettin Nebati'nin dediği gibi değil, o dediğin anca Türkiye'de olur.
Bence de yt olmasın. Intel batarsa görürsünüz hisseyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 5 Ağustos 2024; 23:32:23 >
Öyle bir ihtimal yok, X86'nın çökmesi için en az 5-20 Yıl var daha. Arm tabanında bukadar uygulama yok ve ayarlamak zor, Ayarlansa bile özellik bakımından geri. Performans hakkında konuşmuyorum bile. X86 için yeni çıkacak performansı uçuran mimari ve özellikleri saymaya gerek yok. Kusura bakma ama X86'nın çökme ihtimali Nvidia'nın AMD'den yapay zekada geri kalmak ihtimali ile aynı, Hata daha da zor.
Arm tabanı daha doğru düzgün oturmamışken yakında Exynos falan görmemiz imkansız. Unutmadan X86 daha upgrade edilebilir bir Yelpaze, Buda onu rakibi arm tabanından daha iyi yapıyor. Elbete Upgrade edilebilir Arm tabanı olabilir fakat Arm tabanı daha çok.. Şu her parçanın birleşip yapıldığı DursunMobile benziyor.
Tekrar söylüyorum, Arm tabanına uygulama optimize etmek çooook zor, Çoğu geliştirici nasıl Arm tabanına uygulama üreteceğini bile bilmiyor.
C#, C ++ falan biliyordum bir girdim bune lan diyerek çıktım Vs'dan. 30-40 Tane dosya falan açılıyor, Bulaşılacak iş değil..
Milletin s keyfine göre Arm tabanını editleyip bir şeyler yapmasıda cabası.
-
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159223198
Okuduğun şeyi anlamayıp bana bir şeyler yazmışsın. Sana hodri meydan çekmişim
-----alıntı----
"10 nm üretim süreci diye bir şey yok demişsin ve beni yalancı ilan etmişsin."
Bu konuyu geçtim benim bu forumda tek bir yerde dahi "10 nm üretim süreci diye bir şey yok" yada buna benzer bir şey dediğimi göremezsin ve gösteremezsin.
Gösterirsen hesabımı siler kapatırım. Gösteremezsen "gösteremiyorum, sana iftira attım özür diliyorum" dedikten sonra sen sileceksin kendi hesabını. Hodri meydan. Var mısın idris?
Bak sana hesabımı kapatmayı teklif ediyorum. Ötesi yok. Var mısın? İdda eden iddiasını ispatla yükümlüdür idris. İddianı ispatlamak zorundasın yoksa yine üfürüyor deriz.
Çok ilginç birisin cidden. Yazdıklarından açıkça belli oluyor ki: Kendini acayip çaresiz hissediyorsun. Bu durum attığın her mesajında daha da açıkça görünüyor. Battıkça batıyorsun farkında bile değilsin.
----alıntı-----
Hodri meydan'ı kabul edip bana yanıt yazmışsın. Al bu da yanıt mesajın.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159223469
Kanıt olarak yazdığım mesajımda 10nm üretim süreci diye bir şey yok demediğim senin benim yazdığım açık cümleyi anlamadığın açıkça görünüyor.
Buna rağmen hesabını hala silmedin mi lan sen. Sen hala buralarda mısın idris?
Aynı konuda senin efsane tomshardware kaynağı ile ilgili kurduğun komplo teorisine şu yanıtı yazmıştım . Hesabını silmek yerine laf salatası ile kurtulacağını sanmıştın.
Buraya yeniden yazıyorum ki okuyan eğlensin burada yazılarını okuduğunuz kimi yazarların güncel durumunu ve bilgi seviyesini olayları yorumlama tarzını görsün:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159219655
-----alıntı---------
Benden intel 3nm döküm ile ilgili kaynak istedikten sonra verdiğim tomshardware linkini beğenmemiş ve bana tomshardware ile intel CEO'sunun beraber hazırladıkları komployu şu efsane çabayla "ispat" etmiştin:
Yani sen 28 yıldır teknoloji haberi yapan tomshardware gibi bütün olayı bütün işi PC dünyasını takip etmek, haber kaçırmamak için sosyal medyada AMD intel, Nvidia vs takip etmek olan şirketin ve onun yazarının linkedin'de intel'i takip etmesi olayı hakkında çaresizce komplo teorisi yazıp bunu intel CEO'sunun bu konuda yalan söylediğini ve tomshardware ile ortak çalıştıklarına dolayısı ile intelin 3nm döküm haberinin yalan olmasına kanıt olarak sunabiliyorsun idris.
Yazdığın mesaj ve çaban o kadar efsane ki şu görseli atıp, büyük resmi çözüşünü göstermek için gülücük çizmişsin.
Vaziyetin ne kadar kötü olduğunu görebiliyor musun idris?
Zaten sen şu an dahi ilgili haberin tomshardware yanında onlarca diğer teknoloji sitesinde çıktığının da farkında değilsindir. Farkında olsan şu garabeti bize çaresizlikten kafanda çizdiğin komplo teorisine kanıt diye sunmazdın.
İşi zaten intel'i takip etmek olan adamın linkedin hesabında intel takip ediliyor görünce dünyanın en büyük sırını komplosunu çözdüm sanıp görselin yanına gülücük atabiliyorsun. Ve tüm bunlardan sonra ciddi ciddi Boşnak Ağanın senle teknik tartışmaya gireceğini falan mı düşünüyorsun idris?
Ben bu işleri bilene tek kanıt atarım haklısın der kabul eder. Sana 100 kanıt atsam senin inanman mümkün değil idris.
------alıntı------
Daha başka bir şey yazmama gerek var mı idris? Ne zaman sileceksin hesabını idris ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X