Bildirim
Sonunda +7 :)
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tebrikler. fakat 6 steady bassaydın immolar yok olmazdı diye biliorm -
Go +8 -
quote:
Orijinalden alıntı: CreoNn...
Tebrikler. fakat 6 steady bassaydın immolar yok olmazdı diye biliorm
hurafe
yok ya +8 beni aşar +7 iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
quote:
hurafe
yok ya +8 beni aşar +7 iyi
Valla Guild Liderim söyledi Hurafeci bir tip deildir. Ama denemedim henüz . Ama hiç deilse steady basaydın Silahın hasar almazdı
-
quote:
quote:
hurafe
yok ya +8 beni aşar +7 iyi
Guild Liderim söylemişti pek Hurafeci bir tip deildir. Ama denemedim henüz . Ama hiç yoktan Steady basmış olsaydın silahın hasar almazdı .
Ve 8 aşar diosan 7 yetti diosan Adv ile 8de yap kurtul derim ve novalara 5-6-8-9 7ve 10 dan daha çok yakışıo bence
-
Steady ile immonun kaybolmasının alakası yok ama max durability yemezdi en azından.... -
max durablity dikkatsizlikten oldu. steady vardı aslında ama bi önceki basışımda kaybolmuş onu farketmemiştim.
Adv Weapon A degreesine bile 500m diyoarlar onun yerine nova parça alırım daha iyi. +7 dursun -
max durablity dikkatsizlikten oldu. steady vardı aslında ama bi önceki basışımda kaybolmuş onu farketmemiştim.
Adv Weapon A degreesine bile 500m diyoarlar onun yerine nova parça alırım daha iyi. +7 dursun -
Tebrikler Silah Hasar Almasaydı Daha Güzel Olurda ama Sağlık Olsun Nice +7 Lere -
quote:
Orijinalden alıntı: Th3_BaD_3nD
Tebrikler Silah Hasar Almasaydı Daha Güzel Olurda ama Sağlık Olsun Nice +7 Lere
teşekkürler. Durablity 187 zaten yeter bana. Dahada artırabilrim istersem durablityi zaten -
quote:
Adv Weapon A degreesine bile 500m diyoarlar onun yerine nova parça alırım daha iyi. +7 dursun
Bindir gitsin +8 i ne korkuyosun -
Helal Bebek Hayırlı olsun !!! :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X