Şimdi Ara

Sonunda +7 :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya bi uğraştıktan sonra +7 yapabildim 5 tane immortal aldım ama deydi Bu arada baya şansızım 4 defa +7e giderken yandı ve hepsindede immortal kayboldu

+5ten sonra kaptırdım hiç durmadan +7 denedim ve tuttu:) (Bknz: sağ alt köşe)

Sonunda +7 :)

• Tebrikler. fakat 6 steady bassaydın immolar yok olmazdı diye biliorm
  • Go +8
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreoNn...

Tebrikler. fakat 6 steady bassaydın immolar yok olmazdı diye biliorm

hurafe

yok ya +8 beni aşar +7 iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

quote:

hurafe

Valla Guild Liderim söyledi Hurafeci bir tip deildir. Ama denemedim henüz . Ama hiç deilse steady basaydın Silahın hasar almazdı

• quote:

quote:

hurafe

Guild Liderim söylemişti pek Hurafeci bir tip deildir. Ama denemedim henüz . Ama hiç yoktan Steady basmış olsaydın silahın hasar almazdı .

Ve 8 aşar diosan 7 yetti diosan Adv ile 8de yap kurtul derim ve novalara 5-6-8-9 7ve 10 dan daha çok yakışıo bence

• Steady ile immonun kaybolmasının alakası yok ama max durability yemezdi en azından....
  • max durablity dikkatsizlikten oldu. steady vardı aslında ama bi önceki basışımda kaybolmuş onu farketmemiştim.

Adv Weapon A degreesine bile 500m diyoarlar onun yerine nova parça alırım daha iyi. +7 dursun
  • max durablity dikkatsizlikten oldu. steady vardı aslında ama bi önceki basışımda kaybolmuş onu farketmemiştim.

Adv Weapon A degreesine bile 500m diyoarlar onun yerine nova parça alırım daha iyi. +7 dursun
  • Tebrikler Silah Hasar Almasaydı Daha Güzel Olurda ama Sağlık Olsun Nice +7 Lere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3_BaD_3nD

Tebrikler Silah Hasar Almasaydı Daha Güzel Olurda ama Sağlık Olsun Nice +7 Lere

teşekkürler. Durablity 187 zaten yeter bana. Dahada artırabilrim istersem durablityi zaten
  • quote:

max durablity dikkatsizlikten oldu. steady vardı aslında ama bi önceki basışımda kaybolmuş onu farketmemiştim.

Bindir gitsin +8 i ne korkuyosun
  • Helal Bebek Hayırlı olsun !!! :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.