Şimdi Ara

SONUNDA ALACAĞIM ARACI BULDUM SİZCE NASIL :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftadır araç arıyorum biliyorsunuz
    2015 model 75 bin kmde 2.18 coupe aracımı 161bin tlye sattım ve yeni araç arıyordum.

Ancak malesef kafama yatan bir araç bulamadım bir türlü. Tekrar 2018 model makyajlı kasa, full bir 2.18 alayım dedim. Arac daha 9 bin kmde olup çiziksizde olması beni mest etti.

Vee en önemlisi konuya gelen akıllı arkadaşlar bende biliyorum gidip porsche yada camaro almayı yüksek motor ancak sizin tahmin ettiğiniz gibi yürümüyor işlemler söyliyeyim :)

Sizce nasıl?
    sahibinden.com
    BMW / 2 Serisi / 218i / M Sport / HATASIZ 2018 BMW 218i M SPORT KARBON SİYAH+HAYALET+HAFIZA+ISITMA sahibinden.comda - 745457826
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-hatasiz-2018-bmw-218i-m-sport-karbon-siyah-plushayalet-plushafiza-plusisitma-745457826/detay

Son fiyat olarak 208bin tlde anlaştık.
    Yorumlarınızı beklıyorum 🙂

• düz 200.000 olsa daha iyi olur ne dersin hos olmaz mı
  • E hani cabrio arıyordun sen ? Coupe satıp coupe almak hem de aynı aracı. Üstüne de 40 bin lira vermek. İnşallah csb dir diyorum. Değilse de para senin biz ne desek boş.
  • Yenisi çıktı 150ye veriyorsa al
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Cabrio olarak içime sinen bir araç bulamıyorum, kış yaklaştığı içinde insanlar zarar etmemek için cabrio araçları ilana bile koymuyor. En azından bmw 2018 bir araç 5-6 ay sonra satmaya kalksam bile kâr edileceği garanti gibi geliyor bana
  • Yenisini ben göremedim, bu yüzden sırf borusanı aradım 2019 model var mıı diye yok dediler, 2020 bahar aylarında satışa cıkacak fiyatıda belli değil denildi.
  • Araç çok iyi fiat iyi para da cash ise alınır Allah umarım benim gibi orta direklere de verir bele kaliteli premenyoom araçlar almaya
  • 2.18 coupe icin pahali geldi fiyat
  • turbolineam T kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam vermiyor, 210’dan 208’e çektirene kadar 5 gün uğraştım
  • turbolineam T kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam vermiyor, 210’dan 208’e çektirene kadar 5 gün uğraştım
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Coupe aracım 2015 modeldi. 75 bin kmdeydi. Ve sportline paketti.
    Bu araç zaten ağzına kadar dolu olmayan şey yok ve M paket, 2018 model 9 bin kmde

Sizce aradıki fiyat değmez mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.