Şimdi Ara

Sonunda araç aldım, yorumlarınıza teşekkür ederim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 73 bin tl c segmentine vermek ne bileyim çılgınlık yeni astra al bari alacaksan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Civic için o para çıkıyorsa neden dolu Astra almıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra sedan 50.800 cok iyi fiyat. Hb olanlar bir sure sonra classic adi altinda ucuzlar ancak sedan uzun sure bu fiyati gormez.

• 50 liraya sıfır C serisi kaldı mı ya?

Valla kaçırmayın sedan C sınıfı 50 bin lira albea da olsa alınır o derece. Piyasa çok fena malum.
  • Kesinlikle Astra alınır. Bir kere Civic in rezil sert süspansiyonları sizi pişman eder. O kadar sert süspansiyona sahip ki yolda ne kadar bozukluk varsa anında hissediyorsunuz. Yol seside cabası. Ayrıca sert süspansiyon ileride ortaya çıkacak trim seslerinin habercisi. Aracınızda çıtır,çıtır sesler gelsin istemezsiniz değil mi? Astra iki araç içinde en makul tercih bence.

• Bir japon arabası seven insan olarak söylüyorum ki, sıfır civic ASLA parasını hak eden bir araba değil. İlla civic alınacaksa ikinci el alınmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

Civic yerine yeni astra al

aynen öyle illa baz donanım olsun değil her koşulda astra derim.
  • Konuyu başından beri takip ediyorum, 70bin den bile fazla parayı lpg li civice verseydin üzülecektim.

Güle güle kullanın, neredeyse b sınıfı fiyatına bir müddet daha güncelliğini koruyacak c sınıfı araç aldınız.

• Merhaba.
    Kişiye özel kampanya mı?

• hayırlı olsun ama lpg sız bınılmez takınca da malum astranınlpg uyumsuzlukları canından bezdırırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Bir japon arabası seven insan olarak söylüyorum ki, sıfır civic ASLA parasını hak eden bir araba değil. İlla civic alınacaksa ikinci el alınmalı.

Bende bir Alman/Amerikan araçları sever olarak.Bal gibide alınır diyorum.

Bazıları yok diyor motor teknolojisi eski,İç mekanı kalitesiz felan.Bir defa gırtlak dolu araç Koltuk Isıtma,sunroof vs vs Otobanda O teknolojisi eski dedikleri motor 1.4 Tsı'a lara nal toplatıyor.+ Olarak 20 Yıl sonra bile daha üst kapağına anahtar değmemiş oluyor ve 7000 Rpm'ye ilk günki gibi devirleniyor.Çok övdükleri Tsı'lar 1-2 Yıl sonra yağ eksiltmeye başlıyorlar.İç mekanıda sert plastik olsada Diğerleri gibi Birkaç yıl sonra deforme olmayacağının sinyallerini veriyor.Sürüş keyfi,Gece iç mekan görüntüsü vs oldukça hoş ve sportif bir sedan aile aracı izlenimi bırakıyor.Sürüş pozisyonu vs Önden çekişli bir bmw gibi vs vs diğer emsallerinden bir çok farklılığa sahip.Bence alıp uzun yıllar binecek biri için Çok mantıklı bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 10 Kasım 2015; 20:27:36 >

• biuu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, yakında resimleri eklerim aslında daha önce 2006 model clio kullanan biri olarak bu araç bana zaten lüks iken, 75 bin TL'yi iki yıl kredi çekip ödemek mantıksız geldi, sonuçta araba aynı işi gören bir şey diye düşündüm ve hayırlı olsun dedim. Tekrar teşekkür ederim.
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Hayır normal müşteri fiyatı, aslında vergi levhasına da indirim uyguluyorlar ama şuan perakende fiyatından daha pahalıya geliyor, soracağınız şeyler varsa yanıtlayabilirim, saygılar.
  • hayırlı olsun.

quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Orijinalden alıntı: bymadrabaz

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Astra 1.4 Turbo Sedan Sport paketi için aynı bayiiden 62 bin TL fiyat almıştım, ancak üzerinde çok durmadım bu fiyatın, eğer 60 seviyesine indirebilirsem sizce bu araç mantıklımıdır?

60 bine sport 1.4 çok çok daha iyi. Kim veriyor bu fiyatlara?

opel renault fiat bunlarda liste fiyati falan hikaye bayi bayi gezip fiyat alirsaniz cok iyi indirimler alabilirsiniz ozellikle kasim aralik aylarinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 10 Kasım 2015; 20:35:07 >
  • Hocam hayırlı uğurlu mutluluk dolu olsun.

Sizden ricam bizde aynı aracı ve aynı paketi alma arifesindeyiz acaba dış görüntüsünü iç görüntüsünü 1 fotoğraf dahi olsa plaka vs sansürleyerek vs koymanız mümkün mü ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız binmeniz temennisiyle.

• Hayırlı olsun. Doğru seçim
  • Hayırlı olsun.Hang il , bayiden aldınız acaba?

Edit: Donanım seviyesi ilk mesaja eklenmiş yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖiLkér -- 10 Kasım 2015; 21:23:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymadrabaz

Çok teşekkür ederim, yakında resimleri eklerim aslında daha önce 2006 model clio kullanan biri olarak bu araç bana zaten lüks iken, 75 bin TL'yi iki yıl kredi çekip ödemek mantıksız geldi, sonuçta araba aynı işi gören bir şey diye düşündüm ve hayırlı olsun dedim. Tekrar teşekkür ederim.

Adam yeni araba almış, Niye banlamışlar diye merak ettim..

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105422523&p=2#105477950

"Arkadaşlar merhaba, bugün Ford Otokoç'dan özel mesleki indirim ile Yeni Focus - Trend X 1.6L 125PS (Sedan, Beyaz) aldım, 50,250 TL fiyata satın aldım, yorum yazan herkese çok teşekkür ederim."

Diye mesajı var önceden, bu sebeple mi banlandı ki.

Neyse uğraştık cevap yazdık, sağlık olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlı olsun. Hangi renk aldınız ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.