Şimdi Ara

sonunda bitirebildim (yorumlarınızı bekliyorum) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş güzel olmuş eline sağlık...bakalım şubat tatilinde bende bişiler yapmaya çalışcam nasıl olcak görcez
  • quote:

Orjinalden alıntı: alifidan

quote:

Orjinalden alıntı: posıtıve

iyi veya kötü mod budur kendin bişiler yapabilmek hayal edip tasarlayıp gerçekleştirmektir yoksa hazır mod. ürünlerinden alıp pc toplamak değildir daha tornavida bile tutmaktan aciz havya alıp lehim yapmamış pek çok insan forumlarda mod. la ilgili akıllar veriyor kulaktan dolma bilgilerle yada başkasının yapdıklarını kendine uyarlayarak... İŞTE BUNA DELİ OLUYORUM

haklısın arkdaşaım sana katılıyorum çok doğru söylüyosun

bende size sonuna kadar katılıyorum

• şık olmuş gerçekten eline sağlık
    arkadaşların dedii gibi kabloları topla zor olcak demişsin ama hem daa güsel görüncek hemde hava sirkülasyonunu az daa olsa rahatlatcak
    bu arada aliminyum ile kaplamak performansta herhangi bi yarar saaladı mı
    kasayı kapatacak mısın açık mı kalcak yavaştan masana sarkmaya başlamış
    son olarak cpu cooler olarak tt big typhoon u da öneririm ben de normalde ve yükte 10 ar derece fark etti
    müzikle oynaşan neonu için de enermaxa bi bak. bi ark ım almıstı böle müzikle oynaşan enermax olmalıydı fan controller da çıkıodu galiba kutudan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eomer123 -- 29 Temmuz 2006; 2:11:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaTeFuLL

quote:

Orjinalden alıntı: alifidan

quote:

Orjinalden alıntı: posıtıve

iyi veya kötü mod budur kendin bişiler yapabilmek hayal edip tasarlayıp gerçekleştirmektir yoksa hazır mod. ürünlerinden alıp pc toplamak değildir daha tornavida bile tutmaktan aciz havya alıp lehim yapmamış pek çok insan forumlarda mod. la ilgili akıllar veriyor kulaktan dolma bilgilerle yada başkasının yapdıklarını kendine uyarlayarak... İŞTE BUNA DELİ OLUYORUM

haklısın arkdaşaım sana katılıyorum çok doğru söylüyosun

bende size sonuna kadar katılıyorum

aynı şekilde arkadaşlar bende katılıyorum size

alüminyumları sırf gıcık görünmesiin diye yapıştırdım performansta bir değişiklik olmadı ama bana göre bilgisayarın yanında monitor , psu , 5.1 ses sistemim birazda olsa radyasyon etkisi v.s. vardır kasa şu an acık durumda ama kapatacam şu an bir kaç çalışma yapıyorum ama bakalım

önerilerinizi bekliyorum herkese iyi çalışmalar

• heredotcomp dostum link te gösterdiğin ses duyarlı neon adı altındaki ürün neon değil neon görüntüsü verilmiş içinde led bulunan şeffaf bir tüptür bu devreyi nette araştırırsan vumetre devresi adı altında yaklaşık 10-12 ytl ye mal edebilirsin ister bayaz ister uv led tak hem kendin yaparsın ledlerin üstünede istersen şeffaf silikon dök böylece ışığı daha iyi dağıtırsın
  • arkadaşım mod fikrin güzel. uygulama da kısmen güzel. ama bana kalırsa sen en iyisi o folyoları çıkart yerine de boyama yap. bayaa bi işçilik gerektirir. ama bence sonucuna bayılacaksın. krom renkte spreyler var onlardan almalısın. özellikle yan kapaktaki çerçeveye nikelaj görüntüsü kasa da siyah olduğu için çok yakışacaktır. ama çerçevesini çok kalın yapma. kabloları topla yığınla yazılmış. ben bişi demiyorum. uygulamalısın ama. harika olur ozaman. şimdiden kolay gelsin. başarılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

bayabi janjanlı yapmışsın
    yakışmış

• Güzel olmuş ama öndeki kontrol düğmeleri harbiden büyük :)
    Çok janjanlı bi kasa olmuş :)
    Tower kasanın kendisi yeter
  • tebrik ederim el emeği göz nuru, temiz iş

işlemci fanında favorilerimdendir
  • teşşekkür ederim ama pc yi dağıttım yeni bir sistem toplayacam ama işlemci fanım elimde satmayada hiç niyetim yok kendime yeni bir sistem topladığımda yine onu kullanacam
  • evet , fan kontroller çok büyük . körün gözüne parmak sokarcasına ....:D
  • evet ama benim ilk çalışmam bence bu işi ilk defa yapan biri için gayet iii
  • Biraz üretici olun bence sırf birşeyler alarak yapmaya çalışmayın.
    Almaya kalkarsak piyasada çok ürün var.
  • biraz cıvıl cıvıl janjalı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBS27 -- 20 Mayıs 2007; 17:53:09 >
  • tatlı bır karsım olmus sankı parcalar dans edıyor kasanın ıcınde ole degıl mıarkdaslar.... emegınesaglılk kardes.
  • elimzden geldiği kadarıyla bi şeyler yapmaya çalışıyoruz
  • Biraz daha uğraşman gerekiyor sanki ön taraftaki kotrolcüleri acil siyaha boyaman gerekir ve kasa içindeki folyoları çıkar yaw hiç hoş durmamış onun yerine kasanın iç aksamını siyaha boyasan daha güzel durur diye düşünüyorum kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.