Şimdi Ara

Sonunda Blizzard Mobil Authenticator (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bugün yükledim w810 i ye süper bişi artık gözüm kapalı int cafelerde oyniyabilirm
    :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLaVa

5 yıllık telefonlar var bizim samsung i550w yok. hay bu blizzardın yapcağı işe...

motorola v3 bile var yaw!

Bu telefon modellerine uyum sorunu cidden sinir bozucu
  • Paypall ile ödeme nası yapılıyoar arkadaşlar bir bilgisi olan var mı? Telefon numarasını soruyoarlar mesela önce... Ondan sonra telefon üzerinden mi yapılıyor ödeme? Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
  • paypal ile ödeme yapmadan önce üyelik alman gerekiyor sonra kredi kartınla ödeme yapabilirsin ayrıca paypal Türkçe.www.paypal.com.tr
  • 3110c bile varmış.belki kullanırım
  • Ben samsung U600 marka telefonuma indirip kurdum çalışıyor.yanlız başlangıçta programı indirmek için internet bağlantısı gerekiyor buna dikkat ediniz.
  • lan ne saçma iş ben ara verdigim için almayacagım ama w700i de bile var ancak daha üst versiyon ve daha yeni telefonları koymamışlar
  • bunu nerden alıyoruz tam bir bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: astebe

http://mobile.blizzard.com/shared/blizzard_download.php?cont=401&id=2183&title=Battle.net%20Mobile%20Authenticator&country=tr&lang=en

tesekkurler simdi alacagim
    Peki bunu nasıl kullanıyoruz o konuda tam bir bilgisi olan varmı?

• ya arkadaşlar bende nokia n73 war programı tam 3 kere satın aldım ödemeyi yaptığım an sim mesajı almak için yeterli hafıza yok diyor.Bi kaç kere öle dedikten sonrada mesaj gelio üzgünüz telefonunuz desteklenmemektedir diye ama orda N73 desteklenenler arasında war anlamadım gitti bilen biri warmı bu işi yardımcı olabilicek!
  • arkadaşlar ben 5800 kulanıyorum benim telefon için program bulunmuyor ama bi internet sitesinden bulduğum program işimi gördü şuan telefonuma yükledim sorunsuz bir şekilde tanıtıp oyuna girebiliyorum umarım ilerde bi sorun olmaz ben size yüklediğim programı linkini vereyim belki sizdede işe yarıyabilir
    http://rapid-share.com/files/308212497/blizzard_mobile_auth_EU.rar.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lead

arkadaşlar ben 5800 kulanıyorum benim telefon için program bulunmuyor ama bi internet sitesinden bulduğum program işimi gördü şuan telefonuma yükledim sorunsuz bir şekilde tanıtıp oyuna girebiliyorum umarım ilerde bi sorun olmaz ben size yüklediğim programı linkini vereyim belki sizdede işe yarıyabilir

Ya zaten 5800 ,n97 nerdeyse aynı yazılımı kullanıyor sorun olmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: underphenom

ya arkadaşlar bende nokia n73 war programı tam 3 kere satın aldım ödemeyi yaptığım an sim mesajı almak için yeterli hafıza yok diyor.Bi kaç kere öle dedikten sonrada mesaj gelio üzgünüz telefonunuz desteklenmemektedir diye ama orda N73 desteklenenler arasında war anlamadım gitti bilen biri warmı bu işi yardımcı olabilicek!

mesaj hafızası olarak galiba sim hafızasını kullanıyorsun..
    mesaj ayarlarını kurcala, mesaj depolama yerini eger yeterli büyüklükteyse telefon hafızasına değilse hafıza kartına çevir sorunun kalmayacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lead

arkadaşlar ben 5800 kulanıyorum benim telefon için program bulunmuyor ama bi internet sitesinden bulduğum program işimi gördü şuan telefonuma yükledim sorunsuz bir şekilde tanıtıp oyuna girebiliyorum umarım ilerde bi sorun olmaz ben size yüklediğim programı linkini vereyim belki sizdede işe yarıyabilir

Az önce 5320expressmusic telefonuma yükledim sorunsuz çalışıyor battlenttende tanıttım aleti teşekkürler dosya için.

• quote:

Orijinalden alıntı: doganinho7

quote:

Orijinalden alıntı: astebe

http://mobile.blizzard.com/shared/blizzard_download.php?cont=401&id=2183&title=Battle.net%20Mobile%20Authenticator&country=tr〈=en

tesekkurler simdi alacagim
    Peki bunu nasıl kullanıyoruz o konuda tam bir bilgisi olan varmı?

arkdaşım ülkeni ,telefon markanı,modelini,hizmet sağlayıcını seçtikten sonra pursche diyosun. ondan sonra senden numaranı girmeni istiyor,sen go deiğinde direk paypala yönlendiriyor. onu kullanmasını öğrenirsin. paypal hesabından ödemeyi yaptığın anda telefonuna mesaj geliyor işte şu adrese gidilsin mi diye , evet diyorsun ve hemen Blizzard Mobil Authenticator telefonu download edilip yükleniyor. ilk yüklediğinde sana 14 haneli bi kod gösteriyor ekrande sakın hemen done deme o öylece kalsın. sonra hemen battle net occountuna giriyorsun bilgisayarından giriş yaptıktan sonra yukardaki seçeneklerde Authenticator ekle linki var. ona tıklıyorsun karşına 2 seçecenek daha geliyor ordanda Blizzard Mobil Authenticator tıklıyorsun. sonra senden telefon ekranında gördüğün 14 haneli kodu girmeni istiyor kodu yaz kontrol et sonra telefonda done seçeneğiine basınca başka bir kod daha vericek buda artık senin Authenticator kodun oluyor onuda 14 haneli kodun altındaki bölüme yazıp ok diyosun ve artık hesabın ultra güvenli oldu :)

bişi söylemeyi unuttum:) sonra oyuna her girişinde normal kullanıcı adını ve şifreni girip ok dediğinde senden Blizzard Mobil Authenticator kodunu isteyecek sende alcaksın telefonu eline programa girdiğin anda zaten karşına kod çıkıyor kendinisi 10-15sn süre içinde yenileyip duruo sende onu yazcan ve ok dicen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsomuncu -- 28 Kasım 2009; 0:51:21 >

• bu msjın gelmesi için telefonda gprs ayarları olması gerekiyomu
    yoksa sms ayarları olması kafimi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.