Adamlar bence reklam yapmak ya da ilgi çekmek için bunu yapmışlar. Dikkatli bakarsanız araç bayi gibi bir yerde.
quote:
Orjinalden alıntı: eleny
ıyı ıste yıkama derdı yok sulama derdı var
heralde kaputun ustune cıkalar:D:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: TripleSix
Şimdi bunun sahibi piknik yapmak istese nereye gidecek?
golf sahasının arabası olabılırmı uzerınde golf topları var cunku..yada golf sahası kapandı adamda arabayı sattı çimleri sökcem diyede ugrasmamıs araba cidden bayi gibi bi yerde...
Yakınlarda Cok Peugeot var ayrıca bellıkı orası bır peugeot bayi yada Showroom aracın plakasıda 206 Logolu .. Bence bu o showroom un reklam arabasıdır .
Bunlar Reklam Kokan Hareketler 206 Bunlara Gerenk Yok
Polisden güzel kaçar bu araç kamuflajı iyi olmuş
kırım kongo kenesı varsa ? onun ıcın kaputa dayanmasınlar dıye yaptı belkıde ?
ÇOK TATLI OLMUŞ..AMAÇ YAPILMAMIŞI YAPMAK SANIRIM..YANLIZ ISLANINCA NOOLUR ONU BİLMEM...ISLAK İKEN +150 KİLO FARKEDER AĞIRLIK KANIMCA.....
pejo olduğu anlaşılmasın die kamufle edilmiş
bence ordu için üretmişler bunu...
quote:
Orjinalden alıntı: lord of chaos
bence ordu için üretmişler bunu...
ordu için 206
ben şahsen karadenizliyim her sene tatile köye giderdim bunu alınca artık köye gitme derdi yok ne güzel mis gibi yeşillik güzel hava
quote:
Orjinalden alıntı: BuRaK
Araba FOTOSENTEZ yaparak mı gidiyor
O kadar teknolojik olduğunu sanmıyorum, ha benzin hava karışımında oksijen oranını arttırıyor dersen onu bilemem, yapıyor olabilir...
Şaka maka ben bu arabayı çok sevdim ya, forumdaki resimlerden tek bilgisayarıma kopyaladığım bu arabanın resimleri... Leona kaça yaparlar acaba
adam boyayı 3 boyutlu yapmış
bu ne la futbol sahası gibi ????
SÜPER ESPİRİ
quote:
Orjinalden alıntı: BuRaK
Araba FOTOSENTEZ yaparak mı gidiyor
BAŞKA VARMI GÜZEL LAF
206 KIL BİR ARAÇTI ZATEN
BANDOZ
zaten berbattı şimdi daha da berbat oldu
istanbul fatihte yeşil yapraklı ağaçtan ferrari yapılmıştı ama 206dan çim saha yapılmamıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme