Şimdi Ara

sonunda elimde ipod touch 3.gen 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nevz@t nickli kullanıcıdan aldığım 3.gen 8gb ipod touch'ma bugun kavuştum.son derece hassas,çizilmesin diye bakıp tekrar kutusuna koydum.şuanda itunes yüklemekteyim.alet son derece şık ,ince ve mükemmel tasarıma sahip,hafif... kurcaladıkça yorumlarımı buradan aktarırırnm sizlere...

şimdi sıra geldi kılıf seçimlerine,kulaklığa ve koruyucu filmlere...

Kılıf olarak gittigidiyordan mor ipod çorabı aldım.çok hoşuma gitti.zaten filmle kaplayacağımdan çizilme mizilme muabbeti yaşamam diye düşünüyorum.

koruyucu film olarak 50-60 lira civarında bodyguardz bulunmakta ; 30-35 civarında ise zagg bulunmakta.çok korkuyordum bunları yapamayacağımdan ama youtube.da videoları mevcut.gayet rahat yapıyor adamlar.elin 14 yaşında ; 25 görünümlü amerikalı bebesi yapacak da biz mi yapamayacaz:D ...

film konusunda tercihim ne olmalı?? zagg fiyatı daha uygun olduğu için seçilebilir görünüyor.arada en az 20 lira fark var bodyguardz ile ...
    videolarda gördüğüm kadarıyla zagg içinden sprey de çıkıyor.ayrıca yapıştırdıktan sonra düzeltme yapmak için kartı da mevcut...

kısaca zagg alsam olur mu =) ?

kulaklık seçimimi bugun saat 4e kadar yapmalıyım ki bigün sonra kargodan alabileyim.antalyada yaşamanın güçlüğü...kulaklık son derece önemli benim için...
    ep630
    cx300
    pxm100 ve i-grado eskitmiş biri olarak sanırım yine i-grado alıcam ama tek handikapı malzeme kalitesizliği.Kablosu iğrenç.iplik gibi...e almışken daha da dikkat edicem...hala karar veremedim.Kulak içi almak istemiyorum ama olmazsa ona da kaçabiliriz.istediğim doğal sesler ve tüm sesleri duymak.Bass yeterli düzeyde olmalı.aşırıya kaçmamalı.kulaklığın da tasarımı çok iyi olmalı.

i-grado ve px200 aklımda olan modeller.ama altertatif lazım.koss pro.sevmedim tipini...

ben şu aleti birazcık kurcalayayım...

• Ben dün tahtakele'ye çıktım, epeyce dolandım. GSM cep telefoncularının toptan satış yaptıkları bir han var, katlarca kocaman. Orada dolandım 3 liraya Çin malı ekran koruyu film budum ,2 tane aldım hemen. Screen guarder markası. Tecrübe amaçlı dursun bir kenarda diye aldım. Sonra biraz daha dolandım farklı bir marka daha buldum 5 liraydı. Oda hoşuma gitti onudanda aldım bir tane daha. Birde ipod veya iphone için kullanılan duvara takılan şarj aparatını aldım 7 liraya.
    iPod benim elime henüz ulaşmadı, amerikadan gelecek. Yanında birdehttp://www.amazon.com/Marware-Sport-Extreme-touch-Black/dp/B001GSR06M/ref=sr_1_16?ie=UTF8&s=electronics&qid=1266917670&sr=8-16 silikon kılıf siparişi verdım. Muhteşem bir silicon kılıf, içinde bir tanede ekran koruyucu film var. Nekadar arasam arayayım bunu Türkiye'de bulamadım. Burada ya uyuz kalın kaplar var ki 50 liradan aşağıya vermiyorlar, ya da yine uyuz 5 liralık siikonumsu kılıflar var. Kılıf konusunda tahtakele bile zayıf.
    Ekran koruyucuya gelecek olursak tekrar, bir kere 50 lira filan koruyucu filme verilmez bence. Zagg kosunda sorun yaşayanlar var, geçen biri yazmıştı, sıvıyı fazla sıktım içeri kaçtı ölü piksel oldu çok pişmanım diye. Onun avantajı arkalı önlü kaplıyorsun . Ama arka yüzey kıvrımlı oldugu için kenarları bana sağlıklı gelmedi. Yinede karar senin, güle güle kullan.

• anaaammm..korktum..napcam:D ...offf ıof....dert ya:S

zagg kullanan arkadaşlar,lütfen gelin,paylaşın.bugun film milm bişi alayım.kullanmıyorum valla çizilecek diye.hoş , sakınılan göze çöp batarmış:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cco -- 23 Şubat 2010; 11:46:22 >
  • Birde ekran filmini yapıştırırken kullanılan o kart hikaye , normal bir kredi kartıda rahatça kullanılıyor ben videoları izledim. Önemli olan suyuna gitmek yapıştırıken, yoksa ne olursa olsun çizip bozabilir. Yapana kalmış. Son olarakta cihazın ekranı çizilmiyormuş, tabi çok zorlamazsan. Videolarda tornavida ve çakılyla bile ekranı çizmeyi deneyen ve çizemeyenler var, fakat cepte bir bozuk para bile denk gelir bu işi halledebilir :) Yazdıklarından anladığım kadarıyla sen benim gibi dikkatli ve malı kiymetli bir kullanıcısın, sıkıntı olmaz. Bu ekran koruyucular çizilmesi diye değilde, parmak izi yapmasın diye kullanılıyor daha çok.
  • anlamadım ? ekran koruyucu kullanmazsam da ekran çizilmiyor mu yani?
  • Ben cihazın arka yüzeyinin deli gibi çizildiğini biliyorum ve evet ekranının çizilmediğini biliyorum. Tabi çizilmez diye anahtarlarla aynı cebe atıldığında ufak çiziklerde olduğu yazılmıştı yine forumda. Ekran özel bir bileşenden oluşuyormuş, kaliteli, sert , bir noktaya kadar çizilmez seviyede.

http://www.youtube.com/watch?v=_8yNh0N2qbs
    http://www.youtube.com/watch?v=lF2fLUNMQwY

Videolara bakıldığında adamlar çizmeye çalışıyor ama kanırtmıyrolar :) Herşeyinde bir sınırı var mutlaka.

• bu videolarda ekran çıplak mı? ne cesaret:D ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben pixeli patlayan kişiyim. Arkası hemen çiziliyor arkaya bi koruyucu bul ön ekran çok sağlam shieldsiz kullanıyorum artık, kılıf falan hikaye olur arkaya zagg uygula yeter. Kılıf kullanırsan ipodun iphone gibi gözükür heralde kalınlaşır.Diğer yorumlarıda değerlendir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.