Bildirim
Sonunda filin üstüne bunu da bindirdiler !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çiftleşme dönemi -
Küresel ısınma belirtileri -
hun archer ın sahibi o hayvana hayvanda file -
Arkdaşım kusura bakma ama burda devreye girmem gerekiyor.Kendini çevreci ilan eden küresel ısınma diye ötüyor.Küresel ısınma diye birşey yoktur yani olsada bunu insanlar yapmıyor.Dünya geçmişten bugüne insanlık daha oluşmadan önce sürekli değiişik evreler geçiriyordu.Şuanda o evrelerden birindeyiz.Dünya oluştuğunda sıcaktı sonradan soğudu fakat sonra tekrar ısındı,sonra anadolunun oluşma devresinde buzul devri başladı buzul devri geçmesinden bugüne kadar sürekli dünya ısınıyor.Zaten küçücük bir insan dünyayı nasıl yönetebilir.Bu söylediklerim sana değil sadece ortaya söylüyorum.Yanlış anlaşılmasın -
Bende zaten öyle birşey olduğunu değil .Herkesin ağzında bir küresel ısınma lafı olduğu için yazdım.Doğruyu söyleyen kimseden gocunmam.Sağol... -
quote:
Orjinalden alıntı: Xapheon
Bende zaten öyle birşey olduğunu değil .Herkesin ağzında bir küresel ısınma lafı olduğu için yazdım.Doğruyu söyleyen kimseden gocunmam.Sağol...
Sen sağol anlayışın için. -
anam bızım seRweR :D meLez bı tüR cıkcak sanıRIm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X