Şimdi Ara

sonunda iyi bir drop buldum oh be (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ravalond

quote:

Orijinalden alıntı: edwardweo

dün de ben lvl 39 legendary boots düşürdüm tak diye 1.6 M'na satıldı :D sanırım baya ucuza gitti. kahretsin ki resmini çekemiyorum hala şu screenshot olayını çözemedim ne yaptıysam oyundan screenshot alamıyorum..

Oyundayken Print Screen tuşuna basıyorsun. Daha sonra diablo3 klasörüne gidip, ordan açıyorsun. Bu kadar basit.

benim için o kadar basit değil. 0 kb çıkıyor screenshortar battle net forumlarında da bir sürü kişinin başına gelmiş screenshot bugu sanırım fixliyecekler heralde yeni patchde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

quote:

dün de ben lvl 39 legendary boots düşürdüm tak diye 1.6 M'na satıldı :D sanırım baya ucuza gitti. kahretsin ki resmini çekemiyorum hala şu screenshot olayını çözemedim ne yaptıysam oyundan screenshot alamıyorum..

Oyundayken Print Screen tuşuna basıyorsun. Daha sonra diablo3 klasörüne gidip, ordan açıyorsun. Bu kadar basit.

benim için o kadar basit değil. 0 kb çıkıyor screenshortar battle net forumlarında da bir sürü kişinin başına gelmiş screenshot bugu sanırım fixliyecekler heralde yeni patchde.

Evet benzer problem bende de var. Fraps kullanıyorum,daha temiz,daha pratik

• bu heros valor ne oluyo ya:D
    bu direklerden aldıklarımız buff mu ??
  • Ah bit oyunu adam akilli oynamaya baslasam gece gunduz farm yapicam barbar ile ozendim vala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: west667

bu heros valor ne oluyo ya:D

60 Level'dan sonra aktif oluyor. Her elite kestikten sonra çıkıyor ve her 1 puanı %15 MF ve %15 GF veriyor. En fazla 5 tane oluyor toplamda katkısı %75'e çıkıyor, üzerinde olan MF oranı ile toplanınca daha sağlam item düşme ihtimali artıyor. 30 dk süresi var, 30 dk içinde elite kesersen süre yeniden başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 6 Haziran 2012; 14:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: west667

bu heros valor ne oluyo ya:D

60 Level'dan sonra aktif oluyor. Her elite kestikten sonra çıkıyor ve her 1 puanı %15 MF ve %15 GF veriyor. En fazla 5 tane oluyor toplamda katkısı %75'e çıkıyor, üzerinde olan MF oranı ile toplanınca daha sağlam item düşme ihtimali artıyor. 30 dk süresi var, 30 dk içinde elite kesersen süre yeniden başlıyor.

teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Ah bit oyunu adam akilli oynamaya baslasam gece gunduz farm yapicam barbar ile ozendim vala

barbar ile benim kestiğim eliteleri kesmen imkansıza yakın çok iyi itemlerin olması gerek. dh ile uzaktan vurarak kaçarak kesiyoruz yanına girdiğin anda tank olsan kesmen 10-15 dakika sürer dps olsan 3 vurusta yatarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciferizmir

ve evet yeni bir silah daha buldum ki yok böyle bir şans diyecek cinsten :) milyonlar bile yetmez bu silahı almaya diyecek cinsten :)) bugün bal akıyor heryerimden:D

http://d1206.hizliresim.com/y/6/7jz6l.jpg

hala silaha bakıyorum inanamıyorum bir türlü böyle şanslı olduguma. allah bozmasın :)

balı nereye çalıyoruz hocam ?
  • Darisi basimiza daha birsey cikmadi valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciferizmir

quote:

Orijinalden alıntı: The Shorh

Ah bit oyunu adam akilli oynamaya baslasam gece gunduz farm yapicam barbar ile ozendim vala

barbar ile benim kestiğim eliteleri kesmen imkansıza yakın çok iyi itemlerin olması gerek. dh ile uzaktan vurarak kaçarak kesiyoruz yanına girdiğin anda tank olsan kesmen 10-15 dakika sürer dps olsan 3 vurusta yatarsın :)

Tank yapıcam. Her oyunda olduğu gibi

• tebrikler guzel droplar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.