Şimdi Ara

SONUNDA LİNEA ALDIM.(ilk izlenimlerim) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi bayiden aldın?
    active mi aldın;dynamic mi?
    renk ne?
  • Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürmeniz dileğiyle
  • Renk güzel. Çok koyu olmayan cam filmi ile çok şık durur. Güle güle kullan. 5 yıl 150.000 km garanti olayı da güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: laguna48

quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

performans açısından 1.4 turbo 120 beygirlik seçenegi düşünmedin mi kardeş 35000 ytl imiş...

benim için perfonmas değil yakıt önemli idi o yüzden hiç aklımdan bile gecirmedim. fiat albea dizel 25 bin ytl den yola çıktım honda ctiy elite otomatik 29.000ytl hadi dedim 29u zorlarım. sonra 29.850 a linea dizel aktiv vardı hadi dedim onu alayım bayiye gidince baktım dynamic daha mantıklı hadi dedik 31.500 olmuşken bu olsun yani limitleri fazlası ile zorladım. onun için de olsa gerek üst motor ve donanımlara hiç bakmadım bile..

hayırlısı olsun kardeş..aldıgın aracın performansı da guzel..hepsini bi arada sunan bi araç...

• quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

arkadaşım hayırlı olsun
    hangi bayiden aldın?
    renk ne?

dynamic çöl grisi almış

laguna48 linea48 olmalı artık
    hayırlı olsun
  • hayırlı olsun kazasız belasız keyifli kullanman dileğiyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

arkadaşım hayırlı olsun
    hangi bayiden aldın?
    renk ne?

dynamic çöl grisi almış

laguna48 linea48 olmalı artık
    hayırlı olsun

haklısın hiçdüşünmemişdim laguna marmariste büyük bir otelin ismi aslında değiştirmek lazım linea48de güzel olur
  • hangi bayiden aldınız

ortaca su , yatağan turmak

(marmariste bayi yoktu diye biliyorum ama)
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

hangi bayiden aldınız

ortaca su , yatağan turmak

(marmariste bayi yoktu diye biliyorum ama)

doğru mamariste servis ve bayi yok.
    yatağan turmaktan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laguna48 -- 10 Aralık 2007; 0:34:33 >
  • hayırlı olsun bu fiyata daha güzel bişey almak imkansız
  • hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
  • Aracınız hayırlı olsun. Yazılımlarını güncellettirin. Bir arkadaştan duymuştum. Mesajları okuyabilme özelliğini sabote etmişler. Yani araç küfür ediyormuş. Ben de duyduğum için doğrudur diyemem ama bir araştırma yapsanız iyi olur.
  • bu kredi işi baya zormuş bugun cevab geldi onaylanmış. birazdan arabayı almaya gidicem. bir gün gecici plaka ile binicez artık. bu arada çöl gri si ellerinde yokmuş en az 10 gün de gelir dedi. ellerinde kırmızı ve mistik gri varmış.
    ne yapsak?
  • quote:

bu kredi işi baya zormuş bugun cevab geldi onaylanmış. birazdan arabayı almaya gidicem. bir gün gecici plaka ile binicez artık. bu arada çöl gri si ellerinde yokmuş en az 10 gün de gelir dedi. ellerinde kırmızı ve mistik gri varmış.
    ne yapsak?

Hiç bekleme lal kırmızı al bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

quote:

bu kredi işi baya zormuş bugun cevab geldi onaylanmış. birazdan arabayı almaya gidicem. bir gün gecici plaka ile binicez artık. bu arada çöl gri si ellerinde yokmuş en az 10 gün de gelir dedi. ellerinde kırmızı ve mistik gri varmış.
    ne yapsak?

Hiç bekleme lal kırmızı al bence...

kesinlikle

• Hayırlı olsun,güzel tercih...
    İzlenimlerinizi alalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prekaziGS

Hayırlı olsun. Ben 08.12 tarihinde aynı dinamik modeli için 31.000 fiyat aldım. Siz karar verin fiyatında bişeyler daha yaparız dediler. Ama bu sene sonu kota doldurma fırsatını daha iyi değerlerdirebilirdiniz. 30.000 gibi zorlanırsa alınabilirdi.Olsun çokda fark yok. Tekrar hayırlı olsun.

haklısın yıl sonu fiyatlarda sıkı pazarlık yapmak lazımdı.
  • güle güle kullan birader
  • Hayırlı olsun kazasız belasız Allah olmayanlara versin onlarda mutlu olsun...
  • Lal kırmızı çok güzel. Ama çöl grisini çok beğendiysen 10 gün beklenir bence. Kullanışlı bir renk.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.