Şimdi Ara

Sonunda lollipop'a cwm recovery geldi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam ben yüklüyorum ilk zip dosyasını recvery mod da faslhlıyorum sonra apk dosyasını kuruyorum ardından 20 mp auto veya gravitybox kuruyorum sonra modülün ektif olması malum restart yaptığım da cihaz açılış sesi esnasında kalıyor açılmıyor, yeninden açılmak için baştan boot ekranına dönüyor tekrar açılmak istediğinde aynı ekranda kalıyor...
  • 20mp auto uyumsuz olabilir

http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/discussion-xposed-modules-5-1-lolipop-t3075257

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolipop gravityboxhttp://forum.xda-developers.com/xposed/modules/app-gravitybox-v5-0-0alpha-tweak-box-t3037566

• Ne root edilmiş 690 sürümünde nede 726 da kesinlikle çalıştıramadım cihaz açılıyor kilit ekranıda geliyor kilit ekranını açıyorum karşıma siyah ekran çıkıyor zaten 20mp superior auto için kuracaktım o zaman hiç gerek kalmadı
  • aynı sorun bendede oluyor ses çıkıyor ve restart atıyor açılmıyor tel
  • Kesinlikle lolipop 🍭 Xposed i çalıştırmiyor Sony için şimdilik de imkansız görünüyor bakalım ilerleyen günlerde çalışır inş

• Xperia m de ekran görüntüleri

Sonunda lollipop'a cwm recovery geldi..

Sonunda lollipop'a cwm recovery geldi.. Sonunda lollipop'a cwm recovery geldi.. Sonunda lollipop'a cwm recovery geldi.. Sonunda lollipop'a cwm recovery geldi.. Sonunda lollipop'a cwm recovery geldi.. Sonunda lollipop'a cwm recovery geldi..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.