Şimdi Ara

sonunda pro'yu aldım AMA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nıhayet proya ulastım ama anroıd market yok ıcınde ??
    bı sıtede okudum benım gıbı marketı olmayan arkadasa 2.1 yukleyıp fabrıka ayarlarına gerı dondurmelerını bu sekılde cıktıgını soyledıler bende denedım ama cıkmadı hala
    bılen bırı yardım ederse sevınırım :(

• arkadasim google amcaya gir applanet 2.7.3 indir yaz bunu indir ve kur marketteki butun uygulamalari ve ucretli uygulamalari bile ucretsiz bir sekilde indir ve kur bu marketten kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

arkadasim google amcaya gir applanet 2.7.3 indir yaz bunu indir ve kur marketteki butun uygulamalari ve ucretli uygulamalari bile ucretsiz bir sekilde indir ve kur bu marketten kolay gelsin

sagol arkadasım denıyorum hemen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxobiwanxxx

quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

arkadasim google amcaya gir applanet 2.7.3 indir yaz bunu indir ve kur marketteki butun uygulamalari ve ucretli uygulamalari bile ucretsiz bir sekilde indir ve kur bu marketten kolay gelsin

sagol arkadasım denıyorum hemen :)

naptin dostum hallettin mi
  • hotlıfe devam eden ındırmenız var deyı basından savıyo.sanırım apartmandan ındırenler var.sıramı beklıyorum 15 dk sonra ındırcem ıns ama bı sorum olcak programı pcye atıp telefonda mı kurcam yoksa calıstırıp mı telefona atıcam
  • maxıcepten aldım lınkı ama her seferınde bu cıkıyo baska nerden bulurum kı?

Şu anda zaten bir indirme yapıyorsunuz..
    Normal kullanıcılar aynı anda sadece 1 indirme yapabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Applane 2.7.3

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-applanet-son-versiyon-2-7-3-yeni-dns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Şubat 2011; 3:48:05 >
  • kardes arkadas vermis zaten adres ordan indir pc ye telefona at uzerine gel dokun ve kur bu kadar
  • bende ordan ındırdım gece kardes tele yenı klasor actım ıcıne attım ama bulamıyorum :( help me help me :(
  • quote:

bende ordan ındırdım gece kardes tele yenı klasor actım ıcıne attım ama bulamıyorum :( help me help me :(

Dosya yöneticisi yokta ondan bulamıyorsun..

Bunu telefonun WEB tarayıcısına yaz ve direk indirecek zaten :)

http://bit.ly/h1GsZk

Sonra tüm SD Kart klasörleri gelecek ve ordan attığın yeri bulup kur.
  • yazıyorum ama baglanmıyor.wi-fi acık ama kontur yok ucretlı mı ındırıyo ondan mı acmıyor acaba :(

bu web sayfası hatalı yada tasınmıs olabılır dıyo..benı bulur boyle hatalar zaten :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxobiwanxxx -- 17 Şubat 2011; 16:00:08 >
  • quote:

yazıyorum ama baglanmıyor.wi-fi acık ama kontur yok ucretlı mı ındırıyo ondan mı acmıyor acaba :(

bu web sayfası hatalı yada tasınmıs olabılır dıyo..benı bulur boyle hatalar zaten :(

Ayarlar > Uygulamalar > Bilinmeyen kaynaklar onay kutusunu işaretleyip tekrar tarayıcıdan dene....
  • yok kardes onuda yaptım gırmıyo delı olcam turkcellden ayar yapmak ıcın mesaj atıyorum o bıle gelmıyo anlamadım gıttı yaa :(
    senıde yordum kusura bakma
  • oh bee nıhayet oldu
    cok yardımcı oldunuz arkadaslar allah sızden razı olsun
  • quote:

oh bee nıhayet oldu
    cok yardımcı oldunuz arkadaslar allah sızden razı olsun

cumlemizden razi olsun arkadasim yardimci olduysak ne mutlu bize yardimlasmak guzeldir(en cok da yazili sinavlarda):-)))))
  • bugun markete hıc gıremedım ayarlarıylada oynamadım yuklenıyor dıyor kalıyor sızdede boyle bı sorun var mı?
    spb tv yı ındırdım ama turk kanalları kalkmıs baska buna benzer tv var mı ındırelım turk kanalarrını ?
    tesekkurler sımdıden..
  • quote:

bugun markete hıc gıremedım ayarlarıylada oynamadım yuklenıyor dıyor kalıyor sızdede boyle bı sorun var mı?
    spb tv yı ındırdım ama turk kanalları kalkmıs baska buna benzer tv var mı ındırelım turk kanalarrını ?
    tesekkurler sımdıden..

arkadasim ben cok rahat giriyorum 3g ve veri trafiginin acik olduguna dikkat et onlar acik olmadigi zaman dedigin oluyor spb tv haricte tv programi nadir ve iyi degil turk kanallarini bulamazsin dostum spb de de sadece trt ler var zaten :-))
  • heh tamam kardes verı alımını kapatmıstım ucrete tabı olur dıyordu demek ondanmıs actım sımdı gırdım eyvallah
  • quote:

heh tamam kardes verı alımını kapatmıstım ucrete tabı olur dıyordu demek ondanmıs actım sımdı gırdım eyvallah

eyvallah reis isin gorulsun de :-):-D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.