Şimdi Ara

Sonunda Rüya makinam bitti ve geçtiğim yollar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun Engin Harbiden çok güzel olmuş. Ama söylemeden geçemiycem keşke 6600gt SLI değil de başka birşey alsaydın

Güle güle kullan
  • iyi gunlerde kullan arkadasim
    darisi bizim basimiza (cpu ardindan anakart da yandi :))
  • DAHA YOLUN BAŞINDASIN DOSTUM.EMİNİM 2 ay sonra aynısından bir konu daha açıcaksın.daha neler cıkcak:)
  • güzel bir hikaye olmuş söylediklerin çok doğru 2. el alacağın tüm parçalar herzaman hayırlara vesile etsin.

mete abi bence dokunma burada kalsın. değişim hevesine en çok kapılan, en çok parça değiştiren skorlar yetmedikçe sistem yenileyen kişiler oc bölümüne en çok takılan kişiler.
  • güzel sistem hayırlı olsun
  • Helal olsun güzel sistem Bende bilgisayarmın parçalarının yarısından fazlasını ikinci el aldım ne kadar ucuza geliyo tahmin edemezsiniz

@wwwengin - Creative Megaworks nerden nekadara aldın, kampanya nasıl avantajlı mı baya? Benim arkadaşım gigaworks almıştı 300$'ken 178$'e kampanyadan almıştı haberim olduğunda kaynar su döküldü kafamdan aşağı. Bu sefer kaçırmayalım
  • Hayırlı olsun engin

Seni HWM mod bölümünde her zaman görüyorum

Bu arada imzanı değiştir bahadır ile karıştırıyorum
  • Arakdaşlar bütün yorumlar için telekkürler...

Sistem 0 alsaydım kdv dahil olrak yaklaşık 3500YTL civarına gelicekti.(cart curtlarla beraber)..
    Bu şkeilde 2.el al sat al sat yap yapa 1800YTL gibi bi rakama çıkarmış oldum...

Ekran kartına gelicen 03 ten 16k alan 430 YTL ye başka bi kart varsa ondan alayım.... 2 tane msi ı 430 ytl aldımda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Hayırlı olsun engin

Seni HWM mod bölümünde her zaman görüyorum

Bu arada imzanı değiştir bahadır ile karıştırıyorum

signature made and modded by TheBados

• Kardeşim hayırlı uğurlu olsun sistemin yeter artık alma bir şey daha bak bir taraflarım şişiyor Maşşalah diyelim maşşallah
  • Hayırlı olsun Engincim (Bu aralar çok yoğunum görüşemiyoruz ) sistemin görüştüğümüz gibi güzel olmuş DFI ile ilgili bilgi edindikçe sende AMD uzmanı olursun yakında ... eminim istediğin gibi iyi günlerde kullanırsın.. selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lulali

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun sistemin yeter artık alma bir şey daha bak bir taraflarım şişiyor Maşşalah diyelim maşşallah

Evet aradkaşlar ilk zayiatları veriyoruz bu gün web cam bozuldu hadi bakalım
  • bozulan wabcam olsun kardeşimm.. nazar boncuğu olurr..

bu arada WoraZ... neden yanıyo aabi senin parçalar??
  • hayırlı olsun sistem çok güzel. maaşallah diyelim de ben şu 2. el olayına pek güvenemiyorum.yani parçaları nasıl kullandığımızı görüyoruz. az ya da çok, o/c yapmayan yok aramızda özellikle anakartlara hiç güvenmiyorum çünkü bu parçalardaki problemleri bir iki deneme ile bulmak mümkün olmuyor. yine de bildik kişilerden alınırsa yapılmayacak iş değil
  • Evet yazıyı okudum ve sistemimi satıp daha ucuza aynı sistemi toplama kararı aldım
    Abi sen ne yapmışsın öyle hayırlı olsun kazasız belasız ins
  • engin hocam hayırlı olsungüzel sistem toplamışsın
  • mukemmel bir sistem darısı başımıza
  • Allah hepinize daha güzellerini nasip etsin...

helal yoldan ayrılmayın...
    helal ticaret yapın..Yaradan sielre dahagzüellerii nasipederinşaalah..
    Sakın ama sakın 2.elden ayrılmayın
  • Oraları biraz hızlı geçmişsin, doğru anladıysam intelden AMD'ye tepeden bi dalış yapmışsın...ii, hoş da, bu terfiden memnunmusun değilmisin ?, onu da bi bilelim de, tereddütte olan arkadaşlar wardır, belkim faydalı bilem olabilir..

Bu arada, yeni sistemin uğurlu olsun..
  • HOCA HAYIRLI OLSUN MÜKEMMELİ YAKALAMIŞSIN HEMDE 2. ELDEN HELAL
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.