Bildirim
Sonunda S3 aldım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pspci80
Arkadaşlar merhaba. Bugün uzun kararsızlıklar sonucu S3 aldım. Şimdilik çok memnunum aletten ancak bir sorum olacak. Telefon yurtdışı ve kayıtlı, yazılım güncellemesi görünüyor yaparsam herhangi bir sorun oluşur mu ?
kaydı yapıldıysa olmaz tabi ama olursa bile bu riski göze almalısın aldığın telefon donanımlı ve yeni güncellemelere muhtaç -
quote:
Arkadaşlar merhaba. Bugün uzun kararsızlıklar sonucu S3 aldım. Şimdilik çok memnunum aletten ancak bir sorum olacak. Telefon yurtdışı ve kayıtlı, yazılım güncellemesi görünüyor yaparsam herhangi bir sorun oluşur mu ?
dostum hayırlı olsun.
kaça aldın sorması ayıp.
bende bakıyorum yurtdışı simfree var internette 1300 civarı.
ben günde 2 saat falan konuşup devamlı whatsapdan yazışıom net hep açık şekilde kullansam 1 tam gün gidermi şarj?
tşk -
quote:
Orijinalden alıntı: dicey_celo
quote:
dostum hayırlı olsun.
kaça aldın sorması ayıp.
ben günde 2 saat falan konuşup devamlı whatsapdan yazışıom net hep açık şekilde kullansam 1 tam gün gidermi şarj?
tşk
Dostum alırken çok dikkatli olmanı tavsiye ediyorum benimki klon imei çıktı onunla uğraşıcam şimdi. 1250ye aldım ben. Şarjı da baya iyi gibi dediğin şekilde bir gün gider sanırım.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dicey_celo
quote:
dostum hayırlı olsun.
kaça aldın sorması ayıp.
tşk
Dostum alırken çok dikkatli olmanı tavsiye ediyorum benimki klon imei çıktı onunla uğraşıcam şimdi. 1250ye aldım ben. Şarjı da baya iyi gibi dediğin şekilde bir gün gider sanırım.
bende telpa garantili bugün sipariş verdim. s2. 1221tlye
sizce hangisi mantıklı ?
-
1221 lira biraz pahalı olmuş ama sonuçta garantili hocam kafan rahat olur en azından. -
quote:
1221 lira biraz pahalı olmuş ama sonuçta garantili hocam kafan rahat olur en azından.
garantili en ucuz bu fiyata bulabildim. s3 s2 boyutları aynı olsaydı tercihim s3 olurdu. -
S2 sifir telpa 1200 iyidir de, ikinci el ya da yurt disi s3 alsaydiniz daha mantikli olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kilitlendi 119 dakika sonra tekrar deneyin çözüm
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- samsung ses arttirma kodu
- a21s hard reset
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- exynos 2400
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- exynos 1480
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X