Çok teşekkür ederim yorum yaptığın için İlgilenen bile yok iyi kötü yorum bekliyorum ama sadece bekliyorum
UP
UP
hayırlı satışlar Up!!!
quote:
Orjinalden alıntı: CcCVaTaNCcC
hayırlı satışlar Up!!!
Teşekkür ederim. Satışa devam ...
UP
UP
ben yapacağım teklifi yaptım ama sen yanaşmadın neyse hayırlı satışlar umarım elden çıkarabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Romeo86
ben yapacağım teklifi yaptım ama sen yanaşmadın neyse hayırlı satışlar umarım elden çıkarabilirsin
Teşekkür ederim ama arkadaşım Eos a başladı benimde oraya geçmem lazım Yoksa takas yapardım ama şimdi işime gelmiyor
Bu arada perinin her geçen gün süresi tükeniyor.Bu sebeple ufak bir indirim olabilir eğer ciddi bir alıcı çıkarsa
UP
bende eos a geçtim :D bol şanslar umarım satarsın
Bu konuda benim ki gibi bir uzama görüyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
Bu konuda benim ki gibi bir uzama görüyorum...
Aynen kanka nereye gidiyo bu konular bilmiyorum
En azından seni bebeler falan eklemiş bende daha kimse yok
70 Lvl bow charınla takas yapıcaktık ama acele ettin olmadı neyse hayırlı olsun UP.
Benim hiç 70 lvl BOW charım olmadı ki warrior vardı bende
beni bi msn eklemisti ilk bu charı gösterdi sonra onun skilleri kötü olmaz dedim sonra 70 lvl bow war dedi iste acele etti bende olmaz diyip engelledim sildim sen değil miydin?
Birisi seni dolandırmaya çalışmış o zaman :S Benim bundan başka bow charım olmadı.Diğeri warriordu bununla takas yaptım işte
Allahtan inanmamışsın
Evet zaten acele etmesinden belliydi üstüne üstlük bide 90 lvl charım var senin charına kalmadım diyor..