aldgın anakartın wirelesi var heralde ethernet le bağlanmamişsinda. . .
aynen kardeşim mpcıe combo diye bi aparatı var takıyosun direk anakarta bluetooth&wireless yararlanabiliyosun
Sofiman
kullanıcısına yanıt
şimdi varmı başka aklına takılan?
quote:
Orijinalden alıntı: TurkishCovboy
Windows değerlendirmesi bir şey ifade etmez. Sen benchmark testleri yap
adsertA
kullanıcısına yanıt
Düzenlemişsin ilk mesajı güzel olmuş :) Bu arada neden eski soket tercih ettin ?
Sisteminiz hayırlı olsun...
Windows derecelendirmesinin hiç bir önemi yoktur, benim sistemimde bile 7.6 puan veriyor...
Bu kadar masrafa X79 çipset Lga2011 soketli sistem toplamanız çok daha iyi olurdu.
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Sisteminiz hayırlı olsun...
Windows derecelendirmesinin hiç bir önemi yoktur, benim sistemimde bile 7.6 puan veriyor...
Bu kadar masrafa X79 çipset Lga2011 soketli sistem toplamanız çok daha iyi olurdu.
Öncelikle teşekkür ederim.İşin açığı herşey hp phoenix marka bilgisayarımın anakartını yakmamla birlikte başladı..ilk başta amacım sadece anakart alıp aynı sistemle devam etmekti. O an için yaşadığım ilde bulabildiğim en iyi anakart buydu neyse kartı aldım bu seferde orjinal kasaya sıgmadı derken yeni kasa derken yeni soğutucular derken yeni psu vsvs.gerekti velhasıl sonucundada ortaya böyle bişey çıktı yani aslında biraz aceleye gelmiş oldu o yüzden pek araştırmadım..umarım açıklayıcı olmustur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme