valla bende pek anlamam pc bileşenlerinden ama phenom x6 1090t + aynı anakart + aynı hddnin 2tb olanını topladım 1020tl mi ne tutmuştu ekran kartım biraz düşüktü sadece hd 5570. bence sen git bi konuş değiştirmek için birde 100de 25 indirim olmadan mı aldın nasıl bu kadar yüksek oldu fiyatlar?
Sistem genel itibari ile daha orantılı olabilirmiş ama yinede hayırlı olsun. Oyunları sorunsuz oynarsınız.
Bu yorumum sistemi geri götürme değiştirme vs. durum olmadığında geçerli , böyle bir durumunuz olduğunda aşağıdaki yorumu dikkate alın ;
Kasayı götürüp size bu sistemi toplayan çalışanın kafasına atın. Yazık günah.
işlemci cok kötü buraya sorsaydın keşke almadan önce
üzüldüm senin adına :( biraz düşük olmuş1 ay önce imzamdaki sistemi 1.900 e toplamıştım(%25 indirim)
O bütçeyle daha iyi bir sistem toplanabilirdi neyse hayırlı olsun diyelim
Daha iyi sistem önerileri var forumda, bence biraz daha araştırın, onun dışında işletim sistemine para verilmez diyen korsancılar, ne kullanıyorsunuzda konuşuyorsunuz boş boş?
İşletim sistemine para verilir, Windows 7 home premium tr 64bit al güle güle kullan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme