< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 3 Temmuz 2023; 12:24:28 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sonunda Türkiyede SAMSUNG WALLET ( SAAT İLE TEMASSIZ ÖDEME RESMİ UYGULAMA ) (3. sayfa)
-
-
Cok ilginç ya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart uzerindeki temassiza basip bekliyorum temassiz acilmistir diyo ama temassiz isareti hala çarpida kaliyor. giyilebilir ile eşle dedigimde saatte "kart ile eşleşirken hata" tarzinda hata veriyor. 4-5 kere cikis yapip tekrar denedim duzelmedi
Saat almadan bu uygulama ile telefondan ödeme yapabiliyormuyuz
Ayni hataları ben de alıyorum. Kesinlikle telefona bağlanmıyor. Program patladı sanırım.
Az once aradilar kredi kartima iade edilme islemini baslatmislar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gunde en az 2-3 islem yapiyorum farkli pos cihazlarinda. Bugune kadar hata aldigim olmadi hic. Eslesme yapamayanlar beni unut diyip tekrar denesinler.
Beni de aradılar ve iade ettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgun -- 7 Temmuz 2023; 22:29:51 >
Herşeyi denedim. Programı defalarca sildim yeniden yükledim. Kartın temassız özelliği aktif olmuyor ve saatle eşleşmiyor hiç bir şekilde.
-
Bende de aynı sorun var. Ne denediysem deneyeyim saat ile eşleşmiyor kart.
Cihaz s23 ve galaxy watch 5
Program pert. Hic bir sekilde olmuyor. Defalarca aradım müşteri hizmetlerini. Yapacakları işe ya. Çalışan şeyi nasıl bozdular acaba?
Ben de bir tanıdığa s wallet yüklemeye çalıştım. Abone olma aşamasını geçemedi.
S 23 watc 5 ile beraber kullanıyorum sorusu olan varsa sorabilir
Arkadaşlar üye olurken doğum tarihi hangi formatta olacak. tüm alternatifleri denedim ancak başaramadım.
-
Konuyu yeni gördüm. Karttan yüzde 1 kesmesi kötü. Doğrudan kredi kartı bağlansa muhteşem ötesi olur ki zaten olması gereken de budur. Ön ödemeli sistem çok saçma. Faiz ile sıkıntısı olmayan biri olarak maaştan kalan 3-5 lirayı bile günlük faizde tutan birisiyim, cebimde 100 liradan fazla nakit olmaz, nakit harcamam, herşeyi kredi kartıyla öderim ve harcamalarımı bir sonraki ay ödenecek şekilde yaparım.
Kredi kartını doğrudan bağlama olursa süper olur.
44 lira sigara parası attım banka hesabından. Bugün veya yarın migrosta Samsung watch 5 pro ile deneme yapacağım. Umarım çalışır.
Eksik bir yönü daha var. Yüklediğim parayı istediğim zaman hemen geri alma ayarı gibi birşey göremedim. Mesela 500 attım, 400 harcadım ama bana 100 lira nakit lazım ve onu geri almam lazım hızlı bir şekilde. Müşteri hizmetleri ile falan uğraşmadan olmuyor mu?
-
Kesinlikle katılıyorum.
Saatten ödemenin asıl amacı pratik olması bence ama böyle harcama yapmadan önce para atacaksam pratik olmuyor. Yüklenen para geri alınmadığı için ben genelde dışarı çıkarken 100-200 gibi rakamlar yüklüyorum, zaten o da çok bi rakam olmadığı için bitiyor tekrar yüklemem gerekiyor. 😄
Misal Akbank Huawei saatlere direkt olarak uygulama çıkarmış. İşBankası da Samsungla ayrı uygulama çıkarmak yerine İşCep'i saatler için kullanıma sunsaydı çok daha kullanışlı olurdu herkes kredi kartını vs kullanırdı.
Hocam selamlar şuanda işcep uygulaması Wear OS saatlere yüklenebiliyor bugjaeger uygulaması aracılığıyla. Saatten temassız ödeme yapılabiliyor direk kredi kartından
İlk mesajda görüyorum ama bilgiler eskidir diye oturup uğraşmak istemedim. O mesajdakileri takip etsek oluyor mu?
Bir de iscep uygulaması apk var mı güvenli?
dpi falan bişeyler değişiyormuş galiba. Nasıl oluyor kısaca anlatabilir misiniz?
-
Kurulum aynı , ilk mesajdaki gibi adımlar takip edilecek. Sadece apk olarak güncel işcep apk sını kuracaksınız saate. Saattten uygulamayı açıktan sonra ekran küçük olduğu için dpi ayarı yapmanız lazım. Wm density 150 ile çözdüm ben. Sonra wm density reset yapıp eski haline getirirsiniz
Apk olarak da internetten apk downloader ile indirebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X