Şimdi Ara

Sonunda Xbox elite aldım, fazla ısınıyor gibi geldi. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cathedral

yatay kullanıp köşelerden desteklerle biraz yükseltin makinayı dikey koyunca alttan hava alamıyo alet..bence mantıklısı yatay..

bide şu extra fan işi ..alet uzay mekiği gibi çalışıyo sesten durulmuyo..ben şahsen o şekil kullanmam .arkadaşa aldık atikten modlu pişman olduk..

keşke modsuz alsaydık dedik..ses felaket..

ses olsunda problem çıkmasın
    o kadarda rahatsız edici ses geliyor mu?
  • Demek benim makina ilk parti ama en sağlam Çıkanı baksanıza 2 yıl 2 ay oldu tık yok alla allah
  • Dik veya yatay fazla farketmez çünkü dik kullanırkende alt kısım tamamen sıfırlamıyor aletin ayakları var hafif havada kalmasını sağlayan. Ben hep dik kullanıyorum daha hiç yatay kullanmadım çünkü görüntü olarak çok çirkin bana göre, dik göze çok daha hoş geliyor.
  • Weycell sana hemşereim katılyorum bende aldıımdan beri dikey kullanıyom + ben inter coler fan kullanıyom dik kullanım için fan standı süper ama fanın etkisi yok abi bende ısınma yok dik kullansamda atı buz gibi hiç ama hiç ısınmıyor belli dakkadan sonra Fan biraz sısı veriyo ama rahatsız edici değil
  • elektronik esyalar, bilgisayarlar, konsollar vs, calisinca ısınır. dogaldır.
  • mx44 kardeş bende atikten aldım modlu halde felaket ses yapıyor bir ara çıkartmayı düşündüm ama vaz geçtim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaratik23

soğuk hava takviyesi nedir, ekstra fan mı takıldı?

Ewet 2 ekstra fan ve sabit fanların hız değerleri artırılıyor birde sabit fanlar, daha işlevsel farklı fanlarla değiştiriliyor ve sonuç: 7-8 derece eksra bir soğuma sağlanıyor ki bence mükemmel
    Gerekli bilgi için atik elektronik ten atilla bey ile görüşmeniz yeterlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

gamerr kardeş kasa büyütme olayı nedir?
    cevaplarsan sevinirim.

Kasa büyütme diye bişey dediğimi hatırlamıyorumŞunu dedim 360 ın altına altı açık bir kasa koydum ve makınanın altı boşluğa temas edince haliyle ısınma yapmıyor bunu bir deneyin baya fark olacağını göreceksiniz.Çünkü en çok ısınan bölüm dvd rom bölümü ee bu bölümün altına herhangi bir şey koyduğunuzda ve sıfır yaptığınızda haliyle bulunduğu alanı ve giderekte çevresini ısıtmaya başlıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

Weycell sana hemşereim katılyorum bende aldıımdan beri dikey kullanıyom + ben inter coler fan kullanıyom dik kullanım için fan standı süper ama fanın etkisi yok abi bende ısınma yok dik kullansamda atı buz gibi hiç ama hiç ısınmıyor belli dakkadan sonra Fan biraz sısı veriyo ama rahatsız edici değil

Bende fan stand kullanıyorum, zaten fan stand kullanırken dik kullanmak zorundayız o da ayrı mesele ama fan standın da kendinden ayakları olduğu için konsolu daha bi havada tutuyor ve hiç sorun olmuyor. Konsol zaten hem dik hemde yatay kullanım içerir şekilde üretildi, dik kullanım sıkıntı yaratıyor olsaydı bu konuda resmi açıklama gelirdi. Konsolun sorunu ne pozisyonda kullanıldığı değil ne şekilde kullanıldığı.
  • Şu dikeyin mantığını bende bir türlü anlayamadım.Bana göre en iyi kullanım şekli 360ı yerden biraz yükselterek yatay kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 19 Kasım 2007; 23:49:01 >
  • valla elite'se kafaya takacak bişey yok.ben forumda henüz xbox360'ı 3 kırmızı veren birine rastlamadım.var mı bildiğiniz?yanılıyormuyum?
  • elit elit mis miss hiç bi xbox 2 ay dayanamadı bana elit bakalım neolucak benim bozulmazsa elit kimsenin bozulmaz zaten ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Isınma için PS3'te çok ısınıyor, tepesi baca gibi, ama konsol çok sağlam hiç etkilenmiyor umarım Xbox360 dada artık 3 kırmızıymış bilmemneymiş duymayız, aşırı azaldı zaten bu tip konular artık, Elite ve Halo Edition lada tamamen son bulur umarım

Sky siz ps3 ü sattınız mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: meroboy

elit elit mis miss hiç bi xbox 2 ay dayanamadı bana elit bakalım neolucak benim bozulmazsa elit kimsenin bozulmaz zaten ....

daha bozmamışsın bak afferim sana ben anlattığın kadarıyla 3 hafta gibi bi süre biçiyorum seninkine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.