Şimdi Ara

Sony 2.Dalga ICS güncellemeleri yolda geldi gibi :D (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
8.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xperia neo çıktı seus ve pc companiondan kontrol edin aşagıdaki SI numaraları için ;-)
    Phone model SI-number Released

Xperia Neo (MT15) 1251-2051 5/28/2012

Xperia Neo (MT15) 1251-2052 5/28/2012

Xperia Neo (MT15) 1251-2053 5/28/2012

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutuda yazanla telefonun içinde yazan SI numarası aynıdır dimi? kutudaki SI burdakilerin hiçbiriyle eşleşmiyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 29 Mayıs 2012; 10:31:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

Kutuda yazanla telefonun içinde yazan SI numarası aynıdır dimi? kutudaki SI burdakilerin hiçbiriyle eşleşmiyorda

Evet aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar arc güncellemesi alan yokmu? Alan bir arkadaş .ftf yapıp upload edebilirmi acaba.forumda anlatımı vardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

Kutuda yazanla telefonun içinde yazan SI numarası aynıdır dimi? kutudaki SI burdakilerin hiçbiriyle eşleşmiyorda

Evet aynı

aynen hic alkası yok biz kaldık pazar
  • Yukarıdan aşağı okudum da, bazı arkadaşların performans ile ilgili soru işaretleri var haklı olarak. Arc için farklı 6 ICS ROM kullandım, test ettim. En iyisi .431 ile biten unofficial beta sürümüydü. Şimdi official olanı bekliyorum. Kurup kullanınca ne demek istediğimi anlayacaksınız. .562'den çok daha kararlı ve seri. Özellilke wi-fi ve mobil data erişiminde...
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330314

burada fransa için yayınlanan sürüm var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkoyak

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330314

burada fransa için yayınlanan sürüm var.

Arkadaşlar deneyen varmı acaba.Ben şuan indiriyorum.2.3.4 e dönüşte sıkıntı yaşamam umarım.Deneyecem ama kararsızım...
  • Tam 1.5 yıldır aynı soruyu sormama izin verin..

ICS 4.0.4 ile şebeke üzerinden video görüntülü görüşme özelliği geliyor mu? yani 3g video call

Özellikle xperia pro, neo yada arc kullanıcılarından cevap rica ediyorum.
  • quote:

gençler güncelleme yapmadan önce karttaki önemli dosyaların kopyasını alıp kartı formatlayın. stabilite için bunu yapmanız gerek.

şimdi 2.3.4 gb li neom ile kısaca sırasıyla napmam gerektiğini söyleyebilirmisin update gelince kalmayayım öle :D update yaparken kart takılı olsunmu mesela. adım adım kısaca bilgi verirsen çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

Tam 1.5 yıldır aynı soruyu sormama izin verin..

ICS 4.0.4 ile şebeke üzerinden video görüntülü görüşme özelliği geliyor mu? yani 3g video call

Özellikle xperia pro, neo yada arc kullanıcılarından cevap rica ediyorum.

güncellemede yok öyle bir özellik muhtemelen de hiç olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sup3rNatural

quote:

gençler güncelleme yapmadan önce karttaki önemli dosyaların kopyasını alıp kartı formatlayın. stabilite için bunu yapmanız gerek.

şimdi 2.3.4 gb li neom ile kısaca sırasıyla napmam gerektiğini söyleyebilirmisin update gelince kalmayayım öle :D update yaparken kart takılı olsunmu mesela. adım adım kısaca bilgi verirsen çok sevinirim.

Arkadaşlar ben bu fransa için çıkan romu yükledim.Şuan deniyorum.
    Kurmadan önce hafıza kartınızın yedeğini bilgisayara alın.Daha sonra yükleyin.Yükledikten sonra fabrika ayarlarına mutlaka alın.Ve hafıza kartını formatlayıp resetleyin cihazı.Cihaz kendine ancak geliyor.İlk kullanmaya başladığınızda biraz titrek gibi menü akışı ve geçişler ama sonra düzeliyor.Şuan yağ gibi akıyor.wi-fi bariz daha iyi.Arama ekranı ilk kullanımda geç geliyor.Ama sonra normale dönüyor.150-160 mb arası boştaki ram.Henüz root etmedim daha doğrusu edemedim.Romla birlikte gelen birkaç uygulama var.Arka planda çalışıyor.Onlar kaldırılırsa daha ferah bir sistem olur.Toplam depolama alanı 380 mb. 420 olur diye ümit etmiştim ama maalesef.Baseband 72 çekirdek sürüm 2.6.32.9.

İlk izlenimlerim bunlar.Kullandıkça gelişmeleri aktarırım...

• 4.0.3 Sürümden 4.0.4 e Güncellemek Için Tekrar Sd Kartı telefonu fln Sıfırlayayip Fabrika Ayarına Dönmeye Gerek Var mi ? 2.3.4 ten Ics ye Geçerken Yapmıştm. Bidaha Yapmama Gerek Var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

4.0.3 Sürümden 4.0.4 e Güncellemek Için Tekrar Sd Kartı telefonu fln Sıfırlayayip Fabrika Ayarına Dönmeye Gerek Var mi ? 2.3.4 ten Ics ye Geçerken Yapmıştm. Bidaha Yapmama Gerek Var mi ?

fabrika ayarlarina niye donme geregi duyuyorsunuzki? sonucta seus formati cakiyor ayar falan kalmiyor.

• quote:

quote:

4.0.3 Sürümden 4.0.4 e Güncellemek Için Tekrar Sd Kartı telefonu fln Sıfırlayayip Fabrika Ayarına Dönmeye Gerek Var mi ? 2.3.4 ten Ics ye Geçerken Yapmıştm. Bidaha Yapmama Gerek Var mi ?

fabrika ayarlarina niye donme geregi duyuyorsunuzki? sonucta seus formati cakiyor ayar falan kalmiyor.

Hocam flashtool ile yükleme yapınca formatlıyoruz.Cihaz kendine geliyo.Ben seus yada pcc ile yükleme yapamadığım için bilmiyorum yani...
  • quote:

quote:

Bazı Arkadaşlarda Öyle Birşey Olmamış Ondan Dolayı Ben Önceden Telefonu Tamamen Sıfırlayıp Öyle ICS ye Geçiş Yapmıştım. Bu Arada Pc Companion'dan Güncelleme Yapıyorum. Ayrıca 4.o.3. ten 4.o.4. e yükseltirken Yine SD Kartı Fln Sıfırlamaya, Yedeklemeye Gerek Var mıdır ?
  • şu rehberi ve menüyü hizlandirirlar inşallah
  • Menüde sıkıntı görünmüyor ama rehber bir iyi bir kötü.
  • quote:

quote:

quote:

Bazı Arkadaşlarda Öyle Birşey Olmamış Ondan Dolayı Ben Önceden Telefonu Tamamen Sıfırlayıp Öyle ICS ye Geçiş Yapmıştım. Bu Arada Pc Companion'dan Güncelleme Yapıyorum. Ayrıca 4.o.3. ten 4.o.4. e yükseltirken Yine SD Kartı Fln Sıfırlamaya, Yedeklemeye Gerek Var mıdır ?

bence asil onemli olan kartin formatlanmasi. yedek alin ama sadece resim muzik falan yedegi alin. komple yedek alinca sonradan eklenen uygulama dosyalarinin kalintilarinida geri yuklemis olursunuz.

• menünün tepki süresi hızlı yani normal rehber felan aynı hafif ağır açılıyor önbelleğe yerleşince normal wireless net paylaşımı çalışmıyor 4.0.3 yedeğime geri döndüm bu günellemeyi sanırım es geçicem pek bir espirisi yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.