Şimdi Ara

Sony 2000 kişiyi işten çıkarıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alfa 6000 sahibi olarak bana "Fotoğraf makinasi işi fotoğraf olandan alınmalıymış" dedirttiler. Yakinda o pazar da gider ellerinden.
    Çıktığinda aynasizda Sony önde diye eşime hediye almıştım. Otomatik ayarda kullaniyordu genellikle. Gecenlerde time lapse cekmek istemiş ilk kez. Makinada oyle bir ozellik yok. Meğerse diğer markalarda yüklü gelen bazı yazılimlar -time lapse gibi- sonyde ücretli olarak sonradan yükleniyormuş. Parası neyse vereyim, yükleyeyim dedim sony.net/pmca sitesine girdim. O ne? Ücretli yazilimlarin Turkiye'de satışı yok. Yabanci ülke hesabi açsan kredi kartını kabul etmiyor. Vpn filan işe yaramiyor.Ulaştim Sony Türkiye'ye. Kendilerinin soylediğine göre bu yazılımın satildigi ulkelerden birinden bir arkadaşım hesap açacakmış, parayı oradan ödeyecek, sonra o kullanici adi ve sifreyle Turkiye'den yuklenecek. Benim arkadaşım yoksa yurtdışinda ne olacak? Bu nasıl bir ticari zekaysa. Sanki hiç rakipleri yok. Rakip markalarda standart yazilim olarak geliyor. Boşuna kaybetmiyorlar o pazarları bence.
    Yine de şükrediyorum, kendime yeni makine almayi düşünüyordum, eski makine için de lens alacaktım. Zararın neresinden dönsem kâr dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drageTR -- 11 Ağustos 2020; 19:35:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.