Şimdi Ara

sony 37ex500'mü? Philips 37pfl8404'mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    37inch bi lcd almayı düşünüyorum ve bu 2 model arasında kaldım.
    Teknik konulardaki görüş ve tavsiyeleriniz benim için önemli.
    Teşekkürler..

• bu sitede herkes çok meşgul heralde, 1 tane bile cevap yazan fikir söyleyen olmamış, neyse herkese iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: medik

bu sitede herkes çok meşgul heralde, 1 tane bile cevap yazan fikir söyleyen olmamış, neyse herkese iyi eğlenceler.
    37PFL8404 Türkiye Philips Tic. A.Ş. tarafından artık ithal edilmeyeceği için bu şansı kaçırdık...

37EX500 de AUO panel olduğu için pek umutlanmayın kanısı var dünya çapında... Özellikle input lag konusunda çekinceler dile getiriliyor...

Bende 37" LCD arayışındayım fakat dünya geneli başarılı ürünlerin 37" leri farklı panele sahip...

Birde Türkiye'de fazla 37" seçeneğimiz yok ne yapacağız bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 9 Mart 2010; 12:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

37PFL8404 Türkiye Philips Tic. A.Ş. tarafından artık ithal edilmeyeceği için bu şansı kaçırdık...

37EX500 de AUO panel olduğu için pek umutlanmayın kanısı var dünya çapında... Özellikle input lag konusunda çekinceler dile getiriliyor...

Bende 37" LCD arayışındayım fakat dünya geneli başarılı ürünlerin 37" leri farklı panele sahip...

Birde Türkiye'de fazla 37" seçeneğimiz yok ne yapacağız bilmiyorum...

Alıntıları Göster
    Evet 37 inch konusunda pek şansımız yok.
    8404 için üzüldüm, lcd almak için nisan ayını bekliyordum ama kısmet.
    EX serisini mağazada gördüm pek içim ısınmadı, çerçevesi berbat olmuş, estetikten yoksun.
    Philipste 40PFL8664 var, 37ye boyut olarak en yakın ama onunda fiyatı maşallah.
    nisan sonuna kadar bekleyeyim inş uygun bişey denk gelir.

• quote:

Evet 37 inch konusunda pek şansımız yok.
    8404 için üzüldüm, lcd almak için nisan ayını bekliyordum ama kısmet.
    EX serisini mağazada gördüm pek içim ısınmadı, çerçevesi berbat olmuş, estetikten yoksun.
    Philipste 40PFL8664 var, 37ye boyut olarak en yakın ama onunda fiyatı maşallah.
    nisan sonuna kadar bekleyeyim inş uygun bişey denk gelir.

Alıntıları Göster
    37PFL8404 zaten pek kalmadı...

Türkiye Philips Tic. A.Ş. de artık 8000 serisini getirtmeyeceğini söylüyor...

Yanılmıyorsam 40PFL8664'te yarı led aydınlatma diye pek beğenilmeyen bir teknoloji içeriyormuş...

Kullanımız musait olsa ve garanti sorunundan çekinmesem şuan 42PFL8404 en ideali gibi duruyor...

40EX500'ün dizaynı inanın benim hiç umurumda değil, 40W5800 serisini gördükten sonra ne kadar kaba kalın olabilir diye düşünmedim bile...

Input lag, ekran parlama sorunlarında olabildiğince tatminkarsa ben almayı düşünüyorum...

• quote:

bu sitede herkes çok meşgul heralde, 1 tane bile cevap yazan fikir söyleyen olmamış, neyse herkese iyi eğlenceler.

anında trip atmanda bomba olmuş

Bekle bi yardım ederler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagami

quote:

anında trip atmanda bomba olmuş

Bekle bi yardım ederler..

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun diyeyim.
    Ben hala kararsızım, az daha bekleyeyim belki yeni philips modelleri çıkar.
    teknosalarda bulunan 8694 diyede bi model var, 8404'ten tek farkı ses çıkışı ve yazılımda. bi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Hayırlısı olsun diyeyim.
    Ben hala kararsızım, az daha bekleyeyim belki yeni philips modelleri çıkar.
    teknosalarda bulunan 8694 diyede bi model var, 8404'ten tek farkı ses çıkışı ve yazılımda. bi değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    T-una benimde kuzenim biraz önce bu 37ex500 ü almaya gitti ve benden sordu.Bende bi foruma bakayım dedim ama yazdıklarından bişe anlamadım özür.Sen öneriyonmu abi 37ex500 ü?
    birde bana 40b750 yada lg 8000 serisinden 42' soruyo varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
    lg 8000 serisinin parlama yaptığını duydum ne kadar doğru bu olay?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mekan07Vatan21

T-una benimde kuzenim biraz önce bu 37ex500 ü almaya gitti ve benden sordu.Bende bi foruma bakayım dedim ama yazdıklarından bişe anlamadım özür.Sen öneriyonmu abi 37ex500 ü?
    birde bana 40b750 yada lg 8000 serisinden 42' soruyo varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
    lg 8000 serisinin parlama yaptığını duydum ne kadar doğru bu olay?

Alıntıları Göster
    Yukar da da yazdığım gibi panel farkından dolayı Sony Samsung Philips gibi markaların 37" Panellerinde ki seyir zevki, 32" ve 40" e göre daha kötüdür...

Yukarıdaki mesajı yazdığım dönemde 37"den ağzı yananları bilmediğim (Türkiye de "boşveeeeer" zihniyeti yüzünden, forumda hiç serzenişt anlamında bilgi bulunmadığından) bende yakından görüp edinmeyi düşünüyordum fakat yurtdışı forumları okudukça konu tam anlamıyla belirleşti...

Bu anlamda önermiyorum...

SL8000 de en büyük sorun oda daki herşeyin LCD'nin içinde hayat bulması (yansıma) ve parlama sorunları ve bunlar gerçek bende yakından gördüm, millet anlamasın diye Teknosa yere en yakın seviyeye koyuyor bu LCD yi...

Ben Antalya'da işe yarar bişey bulamadım Ankaradan getirttim... Teknosa dan felan kazıklanmadan kampanya bulursa arkadaşınız edinsin kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-una -- 15 Nisan 2010; 17:28:18 >

• quote:

Yukar da da yazdığım gibi panel farkından dolayı Sony Samsung Philips gibi markaların 37" Panellerinde ki seyir zevki, 32" ve 40" e göre daha kötüdür...

Yukarıdaki mesajı yazdığım dönemde 37"den ağzı yananları bilmediğim (Türkiye de "boşveeeeer" zihniyeti yüzünden, forumda hiç serzenişt anlamında bilgi bulunmadığından) bende yakından görüp edinmeyi düşünüyordum fakat yurtdışı forumları okudukça konu tam anlamıyla belirleşti...

Bu anlamda önermiyorum...

SL8000 de en büyük sorun oda daki herşeyin LCD'nin içinde hayat bulması (yansıma) ve parlama sorunları ve bunlar gerçek bende yakından gördüm, millet anlamasın diye Teknosa yere en yakın seviyeye koyuyor bu LCD yi...

Ben Antalya'da işe yarar bişey bulamadım Ankaradan getirttim... Teknosa dan felan kazıklanmadan kampanya bulursa arkadaşınız edinsin kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    Tşkler T-una önerilerini dikkate alacam.

• quote:

Tşkler T-una önerilerini dikkate alacam.

Alıntıları Göster
    Antalya Teknosa Extraa'da 37 EX 500 1899 TL. Teknosa sitede 2199 yazıyor. Mağazaya özel indirim dediler. Bu fiyata dlna, wi-fi, usb dvix-resim-müzik bana uygun geldi. Bu özelliklere başka bulabileceğimi zannetmiyorum. İstanbul Bilişimde 1830 TL. Teknosa'dan almak daha mantıklı gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyuka

Antalya Teknosa Extraa'da 37 EX 500 1899 TL. Teknosa sitede 2199 yazıyor. Mağazaya özel indirim dediler. Bu fiyata dlna, wi-fi, usb dvix-resim-müzik bana uygun geldi. Bu özelliklere başka bulabileceğimi zannetmiyorum. İstanbul Bilişimde 1830 TL. Teknosa'dan almak daha mantıklı gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    Merhaba

Iki gun sonra yeni seri Philips 37PFL5405H 37'' Full Hd Lcd Televizyon stoklara giriyor. 1600-1700 TL arası satılacak. Ozellikleri guzel duruyor.
    100 Hz olacak, 2 ms tepki süresi, 1:100.000 kontrast oranı , usb'den media dosyaları ve mkv,divx oynatabilme ozelligi , dvb-c mpeg4 tuner ile teledunya da harici kutu gerektirmeksizin hd yayınlara abone olabilme ozelligi, 2.1 surround ses ozelligi, vs vs. Bir ambilight yok gozukuyor ama bu fiyata bu ozellikler gayet süper bence. Eger panel de kaliteliyse yeme de yanında yat. Gelsin gorecegiz bakalım. 42'si de 1900-2000 TL arası satılacak. 37'olan icin tanıtım broşürü aşağıda

http://www.digitalnewsroom.philips.com/factsheet/fs_37_5000_series.pdf
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=37PFL5405H/12&scy=nl&slg=en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 25 Nisan 2010; 19:37:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Merhaba

Iki gun sonra yeni seri Philips 37PFL5405H 37'' Full Hd Lcd Televizyon stoklara giriyor. 1600-1700 TL arası satılacak. Ozellikleri guzel duruyor.
    100 Hz olacak, 2 ms tepki süresi, 1:100.000 kontrast oranı , usb'den media dosyaları ve mkv,divx oynatabilme ozelligi , dvb-c mpeg4 tuner ile teledunya da harici kutu gerektirmeksizin hd yayınlara abone olabilme ozelligi, 2.1 surround ses ozelligi, vs vs. Bir ambilight yok gozukuyor ama bu fiyata bu ozellikler gayet süper bence. Eger panel de kaliteliyse yeme de yanında yat. Gelsin gorecegiz bakalım. 42'si de 1900-2000 TL arası satılacak. 37'olan icin tanıtım broşürü aşağıda

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=37PFL5405H/12&scy=nl&slg=en

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    Kararsızlıkla geçen haftalar sonrasında dün (Ankara Sony Center/GAYEM'den) SONY 37" EX500 aldım. (NAKİT; 1.850,00 tl)
    Sonuç; SÜPER. (Şİmdilik...)
    Kanalların büyük bir çoğunluğunda; görüntülerdeki yetersiz net'lik biraz beni üzdü. (Altın uc scarta rağmen) Ancak; DİGİTÜRK'ün bu konudaki yetersizliğini (yine bu sitedeki) bir çok yorumdan öğrenince biraz rahatladım. Zira, hevesim kursağımda kalmıştı... Yıkılabilirdim...:)
    Şimdi acilen teledünya abonesi olup, son performansa bakacağım...Dİgitürk plus'a da o kadar güvenmiyorum artık. O yüzden buna geçmeyeceğim.(Umarım doğru düşünüyorum...)
    Bunun dışında;
    Televizyonun kasası-menüleri-kullanım kolaylığı-extra özellikleri-ses performansı-"""şık ve çok kaliteli kumandası bile""" çok çok kaliteli geldi bana. İşte sony farkı! dedim.
    Çok teknik bilgiye sahip değilim ancak, şu an aldığım tv'den standart yayında en iyi sonucu (GÖRÜNTÜYÜ)almak niyetindeyim.... (Çünkü kendime göre, çok zorlu şartlarda bütçem ile alabildim bunu.)Artık panel, vs gibi olumsuz yorumlara çok bakmak istemiyorum... Olumsuz bir durumda çok üzülebilirim...

Umarım sonu daha iyi olacak.
    (Ayrıca T-una'ya desteklerinden dolayı tekrar teşekkürler...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanuzay -- 25 Nisan 2010; 22:45:32 >

• quote:

Merhaba

unpop

ben kuzenime 2 gün önce 1990 tl ye 8404 aldım. onlarında 8405 modelleri mayısta gelecekmiş,heralde o da 8404 ün geliştirilmişi olacak.Bu ölesine bi bilgiydi :)

Senin dediğin bu 'teledunya da harici kutu gerektirmeksizin hd yayınlara abone olabilme ozelligi' receiver gerekmiyor anlamınamı geliyor? teledünya dışında lig tv falanda olurmu?

• quote:

quote:

Merhaba

unpop

ben kuzenime 2 gün önce 1990 tl ye 8404 aldım. onlarında 8405 modelleri mayısta gelecekmiş,heralde o da 8404 ün geliştirilmişi olacak.Bu ölesine bi bilgiydi :)

Senin dediğin bu 'teledunya da harici kutu gerektirmeksizin hd yayınlara abone olabilme ozelligi' receiver gerekmiyor anlamınamı geliyor? teledünya dışında lig tv falanda olurmu?

Alıntıları Göster
    quote:

ben kuzenime 2 gün önce 1990 tl ye 8404 aldım

Migrostaki kampanyadan mı aldınız ? Guzel fiyata almıssınız. 5404H modelleri ortalama 2000 TL den satılacagını dusunursek 8405 ler de gene 2500 den aşağı olmaz

Teledunya olayı ise dvb-c ozelligi. Yani şimdi teledünya hd abonesi olmak isteseniz 240 TL ya ekstra bir kutu almanız gerekmektedir ama bu dvb-c slota modül alıp direk teledunyaya kendi kutularını almadan abone olup, yayınları izleyebilirsiniz. Modül kart ortalama 100 tl. Yani 140 tl karınız olur hem de kart direk televizyona takılacagından ortalıkta teledunya kutusu kalabalıgı olmaz.

• quote:

quote:

Migrostaki kampanyadan mı aldınız ? Guzel fiyata almıssınız. 5404H modelleri ortalama 2000 TL den satılacagını dusunursek 8405 ler de gene 2500 den aşağı olmaz

Teledunya olayı ise dvb-c ozelligi. Yani şimdi teledünya hd abonesi olmak isteseniz 240 TL ya ekstra bir kutu almanız gerekmektedir ama bu dvb-c slota modül alıp direk teledunyaya kendi kutularını almadan abone olup, yayınları izleyebilirsiniz. Modül kart ortalama 100 tl. Yani 140 tl karınız olur hem de kart direk televizyona takılacagından ortalıkta teledunya kutusu kalabalıgı olmaz.

Alıntıları Göster
    Hımm;
    Peki 37 Ex500 için bahsettiğiniz dvb-c slota modülü nereden alırız? Bu şekilde en iyi görüntüyü almak mümkünmüdür? Bir de; bu yöntem ile 2. bir kumanda kullanmayacağız sanırım? Öyle değilmi?
    teşekkürler,,,

• quote:

quote:

Evet migrostaki kampanyadan aldık.

Açıklamaların için tşkler.

• quote:

...

Hayırlı olsun, güle güle kullanmasını dilerim...
  • quote:

quote:

...

Hayırlı olsun, güle güle kullanmasını dilerim...

Eywallah T-una

Bende sana katkılarından dolayı tşk ederim.

Hayırlısı sıra benim beyaz eşya ve lcd'ye gelecek, o zamanda bi beyin jimnastiği yaparız senle bi karara varırız :)
  • quote:

Eywallah T-una

Bende sana katkılarından dolayı tşk ederim.

Hayırlısı sıra benim beyaz eşya ve lcd'ye gelecek, o zamanda bi beyin jimnastiği yaparız senle bi karara varırız :)

Tabi ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.