Şimdi Ara

SONY 4 ADET PİL : 1 TL KARGO BEDAVA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
6.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten orjinal SONY değil onlar, aynı pilin panasonic olanı var dışı farklı sadece.
  • almayın bunu, gidin bimden 4 lü alkalin alın daha kaliteli. Ya da şarjını kaybetmeyen sanyo eneloop türü şarjlı pil alın doğaya da faydanız olsun.
  • asarcik A kullanıcısına yanıt
    Pilli oyuncaklar icin sarj edilebilir piler kullanin. Daha uzun sure dayanir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 256888 tane aldım teşekkürler. mm gibi kiloyla pazarda satıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

alıyonuz bu zımbırtıyı bari çöpe atmayın.çevreye duyarlı olun.....

emrin olur ağam....

Her BİM'de atık pil kutusu vardır, biriktirilip (zaten forum ahalisi -BİM başlıklarına bakılırsa- BİM'e hemen her hafta uğruyor) oraya gidildiğinde o kutuya atılabilir.

(Emir değil, rica/öneridir...)
  • pahalanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

quote:

emrin olur ağam....

Her BİM'de atık pil kutusu vardır, biriktirilip (zaten forum ahalisi -BİM başlıklarına bakılırsa- BİM'e hemen her hafta uğruyor) oraya gidildiğinde o kutuya atılabilir.

(Emir değil, rica/öneridir...)

Çevre konusunda gereken hassasiyeti gösteren bir insanım benim burada kinaye yaparak cevap vermemin nedeni burada mesaj yazan kişinin tavrı öyle bir yazmış ki "adam olun lan" der gibi bir mesaj (ya da ben çok alınganım öyle algıladım) .

+

Burası sıcak fırsat bölümü genelde burada fiyat performans vs. değerlendirilir bu tip duyarlılık durumları arka planda kalır (kalmalı demiyorum genelde kalır) çünkü genelde tartışma çıkması muhtemeldir kimseye zorla duyarlılık aşılanamaz. Her cep telefonu,notebook gibi araçların olduğu başlıklara bu tip mesajlar yazılırsa vay halimize o zaman (bu aletlerinde çevreye verdiği zararlar pilden arta kalır durumda değil).

Düzeltme:

Aşağıdaki mesajda arkadaş benim duyarlılık seviyemi ölçmek için bir teste tabi tutacak sanırım beni ki "bu konu hakkında ne biliyorum diye sormuş " ben pek birşey bilmiyorum ama bildiğim birşey var o da insanda çevrenin bir parçasıdır sen insanlara karşı ne kadar duyarlısın bu yaklaşımınla senin o zararlı dediğin pilden farkın yok benim gözümde önce insana yaklaşımını geliştir sonra millete duyarlılık dersi var.

Herneyse burası sıcak fırsatlar bölümü bu şekilde bir polemiğe giripte ne konuyu ne de kendimi meşgul etmek istemiyorum burayı noktayı koyayım en azından kendi açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskenderce -- 17 Haziran 2014; 17:34:11 >

• quote:

quote:

emrin olur ağam....

atık pillerin çevreye verdiği zarar hk.da ne biliyorsun?
  • markette 1 lira zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beş para etmez 1 lira hiç etmez:) şaka bi yana belk 1-2 liranız için üzelmezsiniz ama anca saat calıştırır bu sonyler o saatte geri kalabilir:) onun dışında çevreye verdigi zararu düşününce hiiiç tavsiye etmem. kullandığınız pilleri bim ve a101'deki atık pil toplama kutularına atabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkys

Mediamarkt kiloyla satmıştı bir zamanlar
     SONY 4 ADET PİL : 1 TL  KARGO BEDAVA

abi çok iyi yaa

• Bizim burda japon pazarında 90 kuruş

• bu pilin kilosu 10 liradan satıldı. o kadar kalitesiz ki anlatamam.
  • 2 lira olmuş
  • kipa alkaline 1tl daha iyi
  • 1.99 yazıyor.

• Köyde yaşayanlar için sıcak fırsat elektrik bandı konusu aklıma geldi
  • Zaten 2 TL olmuş ama yine de söyleyeyim üretim tarihi cok önemli 3-5 yıllık ise hiç bir aleti uzun sure calisiramaz

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Çocuğun oyuncağı icin 5 paket aldım. Pil dayanmıyor pilli oyuncaklara

Şarjlı pil alın pil derdinden kurtulun hocam oyuncağa normal pil mi dayanır.. hem de çinko karbon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 17 Haziran 2014; 19:11:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.