Bildirim
Sony 40ex500-Samsung 40c653-LG 42LD550
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
benimde düşüncem aynı arkadaşım yorum yok ama siz ne aldınız veya yorumu olan arkadaşlardan bilgi istiyorum bana çok yardımcı olacak cevaplarınız tşk -
lg biraz daha ağır bassada bende merakla yorumları bekliyorum ama konunun açılış tarihi biraz eski gibi =)) -
farkındayım ama niyetim sony 40ex500 kararsız kaldım -
bende aynı modeller arasında gidip geliyorum ancak LG tarafında LD750 leri düşünüyorum.
46" almak istiyorum açıkçası ama Teknosa ve GOLD a gittim. 3.5m izleme mesafesi için 46" fazla gelir diyor ikiside. 42" veya 40" almamı öneriyorlar. Adamlara normal yayınlarla işim yok, sadece HD film izleyeceğim diyorum.. yine de büyük, gözleri yorar diyorlar. Sony nin resmi sitesinde denk geldim sanırım 46" için 1080p izleme mesafesi 2-2.5m gibi birşey diyordu.
46c650 de çok şık bir televizyon. al beni git diyor. Sony de sony işte. Teknosa da demo video oynuyor 40EX500 de, görüntü neden iz bırakır diyorum, adam bana USB den okuyor, ondan diyor. Aynı video samsung da gayet akıcı.. Çok ilginç işler bunlar. Şeytan diyor al bitane bidaha arkana bakma.. onun osu bunun busu dedikçe içinden çıkılmıyor işin.. Cumartesi gidip gözüme kestirdiğimi alacağım sanırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: icphedia
bende aynı modeller arasında gidip geliyorum ancak LG tarafında LD750 leri düşünüyorum.
46" almak istiyorum açıkçası ama Teknosa ve GOLD a gittim. 3.5m izleme mesafesi için 46" fazla gelir diyor ikiside. 42" veya 40" almamı öneriyorlar. Adamlara normal yayınlarla işim yok, sadece HD film izleyeceğim diyorum.. yine de büyük, gözleri yorar diyorlar. Sony nin resmi sitesinde denk geldim sanırım 46" için 1080p izleme mesafesi 2-2.5m gibi birşey diyordu.
46c650 de çok şık bir televizyon. al beni git diyor. Sony de sony işte. Teknosa da demo video oynuyor 40EX500 de, görüntü neden iz bırakır diyorum, adam bana USB den okuyor, ondan diyor. Aynı video samsung da gayet akıcı.. Çok ilginç işler bunlar. Şeytan diyor al bitane bidaha arkana bakma.. onun osu bunun busu dedikçe içinden çıkılmıyor işin.. Cumartesi gidip gözüme kestirdiğimi alacağım sanırım.
....................................................................
valla en sonunda bende gözümü kapatıp lıcam artık ıvırıydı zıvırıydı uğraş uğraş kafa kalmadı , aslında birazda zevkle alakalı , canlı renkler seven biribinin samsung alması lazım bence görüntü biraz abartılı baya canlı , sony daha mat gibi geldi bna gördüğüm kadarıyla , ondan dolayı lg biraz yakın geldi ama onun hakkındada pek bilgi edinemediğimden tereddütteyim , lgld750 hahikaten şahane tv gittim gördüm , burada yorumlarıda okudum , bana öyle geldi , fiyatı 2400 tl idi , ama bana 2000 tl ye kadar bir tv lazım tek sıkıntım 650 ve 550 hakkında parlama olayını bilmiyorm genelde gündüz açık olacağından evde 3 yerden güneş aldığından bu olayı öğrenmeden alamam sonra evdekilerin arkamdan sövmesini istemiyorum ne biçim tv araştıp aldın diye =))
-
Aslında benim tek derdim MKV lerimi sorunsuz bir şekilde oynatsın, alt yazı sorunu çıkarmasın.. Samsung ön plana çıkıyor. Player ila vs ile uğraşmak istemiyorum. Network e bağlansın, bilgisayarımdaki filmleri oynatsın yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahy7
quote:
Orijinalden alıntı: icphedia
....................................................................
valla en sonunda bende gözümü kapatıp lıcam artık ıvırıydı zıvırıydı uğraş uğraş kafa kalmadı , aslında birazda zevkle alakalı , canlı renkler seven biribinin samsung alması lazım bence görüntü biraz abartılı baya canlı , sony daha mat gibi geldi bna gördüğüm kadarıyla , ondan dolayı lg biraz yakın geldi ama onun hakkındada pek bilgi edinemediğimden tereddütteyim , lgld750 hahikaten şahane tv gittim gördüm , burada yorumlarıda okudum , bana öyle geldi , fiyatı 2400 tl idi , ama bana 2000 tl ye kadar bir tv lazım tek sıkıntım 650 ve 550 hakkında parlama olayını bilmiyorm genelde gündüz açık olacağından evde 3 yerden güneş aldığından bu olayı öğrenmeden alamam sonra evdekilerin arkamdan sövmesini istemiyorum ne biçim tv araştıp aldın diye =))
Evet sony mat görüntü samsung çok canlı cıvıl cıvıl LG de canlı sony bakarak şaşırdım rüyalarıma girer oldu artık
-
Teknosayı gezdim bugun,elemana benim olayımın LİG TV HD ve diger HD kanallar ve PS3 oldugunu söyledim,ben direk LG 42LD550 nin yanına götürdü,gercekten görüntü kalitesi felan süper, bütcem max 1.500 ama bu tv 1.600 peşin fiyatına,ve indiirmli suan,artacak yakın zamanda yanı.
birde sony 40ex500 gösterdi.Merak ettiğim ikiside 100HZ bu HZ olayı ne oluyor ?
birde lg de ms süresi 4 ms,cok mu kötü 2 ms olması daha mı iyi olurdu ?
birde ölü pixel olayı canımı cok sıkıyor, bir ücgende 5 adet olursa tv değişir dediler -
42LD550 konusundaki yorumları 4 gözle bekliyorum. mesela usb harddiskten bluray film oynatabiliomu biliomusunuz???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X