Şimdi Ara

SONY 40EX520...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün marmara forum'daki saturn'e gittim ve sony 40ex520 televizyonunu beğendim. saturndeki fiyat etiketinde ürün özelliklerinde ürün 100 hz olarak yazıyordu. çalışana da sorduğumda gerçek 100 hz olduğunu belirtti. hatta benden önce de bir kişi ürünü satın almak için karar verdi. aldı mı almadı mı bilemem. ama gel gör ki yine marmara forum'da bimeks'te de aynı ürüne baktım ve ürününü aslında 50 hz olduğunu gördüm. daha sonra internetten baktığımda da ürünün 50 hz olduğunu gördüm.

bunu yazmamın sebebi, mağazalardaki etiketlerdeki özelliklere çok güvenmeyip internetten ürün özelliklerini dikkatlice araştırmanın, daha sonra gidip satın almanın en iyisi olacağını belirtmektir.

bu mesajım da silinmez umarım.

• Bahsettiğin 2011 Model baclit LED panel EX5xx 50Hzdir!!! ancak bunun 2010 Modeli ise baclit CCFL olanları ise 100Hz dir!

Sony Giriş-seviye panellerinde maliyeti daha da düşürmek için çeşitli atraksiyonlar yapıyor,gerçi bunu hepsi yapıyor

2010 ile 2011 arasında herifler dengeyi tutturabilmek için;örneğin geçen sene BE3 Engine vardı;ama bu sene X-Reality Engine
    bulunmaktadır!

Ancak bu seneki Engine performans olarak daha iyidir!!! 50Hzlik panelleride,bu sebebten 100Hz performansında gibi çalışabilmektedir!
    Paneli bence incele,acele etmeden ve hız konusunda sorun olmadığını anlayacaksın!

Bütçen fazla değil ve Sony olacaksa,bu panel olabilir,ama dediğim gibi güzelce incele,Satıcıları veya bazı katalog bilgilerini geç bir kalem!

++

• aynen bende bugün bu tv yi kanyon teknosa da incelem fırsatı buldum bana söylenende bu tv nin 100 hz olduğu yönündeydi.. ama tv genel olarak çok hoş bende ps3 üm için alıcam bence çok uygun, fiyatta darty de falan 2000 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: cr1546

aynen bende bugün bu tv yi kanyon teknosa da incelem fırsatı buldum bana söylenende bu tv nin 100 hz olduğu yönündeydi.. ama tv genel olarak çok hoş bende ps3 üm için alıcam bence çok uygun, fiyatta darty de falan 2000 lira

saturnde 1799 tl idi.
  • yalnız telefonda aradım kendilerini fiyat söylemiyoruz dediler aşırı saçma geldi
  • http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110011667/sony_40ex520_fhd_edge_led_lcd_tv

görüşleriniz nelerdir arkadaşlar.bu tv çok hoşuma gitti.50hz olması görüntüyü fazlasıyla etkilermi.normal tvde izlediğimiz kadar akıcı izleyemezmiyiz? yarın almayı düşünüyorum.umarım görüşleriniz olumlu yönde olur.diğer sitelerden özelliklerine tamamiyle baktığımda her özelliğinin olduğunu gördüm.zaten en önemlisi benim için görüntü kalitesi ve hdmi özelliği.pcyi bağladığımda bf3 mw3 fifa oynamak büyük zevk olacak.

acil cevap yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: myres

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110011667/sony_40ex520_fhd_edge_led_lcd_tv

görüşleriniz nelerdir arkadaşlar.bu tv çok hoşuma gitti.50hz olması görüntüyü fazlasıyla etkilermi.normal tvde izlediğimiz kadar akıcı izleyemezmiyiz? yarın almayı düşünüyorum.umarım görüşleriniz olumlu yönde olur.diğer sitelerden özelliklerine tamamiyle baktığımda her özelliğinin olduğunu gördüm.zaten en önemlisi benim için görüntü kalitesi ve hdmi özelliği.pcyi bağladığımda bf3 mw3 fifa oynamak büyük zevk olacak.

ex520 den memnun musunuz görüntü kalitesi açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

quote:

Orijinalden alıntı: myres

http://www.teknosa.com/kategori/ses_ve_goruntu/led_tv/1053/110011667/sony_40ex520_fhd_edge_led_lcd_tv

ex520 den memnun musunuz görüntü kalitesi açısından

kusura bakma dostum geç oldu biraz.kesinlikle memnunum.hd olmadığı halde normal dekoderden gelen yayın bile dibinden izlemediğin sürece güzel görünüyor.hdmi aracılığıyla yada dlna özelliğiyle ağ bağlantısından hd filmleri izlediğimde ise inanılmaz bir görüntü kalitesi alıyorum.50hz olmasına filanda takılmayın.3d olmadığı için problem yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.