Şimdi Ara

SONY 40NX 720 ALDIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekor

birde sen sadece tv yimi aldın yanında stand da aldınmı?

hacı...senin yapacağın gidip imkanın varsa kendi gözlerinle görerek almak.amma velakin satıcıların koydukları bluraydisk leri değil uydu yayınını izleyeceksin.benim imzamdaki philipste bdiso dosyalarını oynatıyorum.banamısın demiyor 3dbluray oynatıcı mevcut.birazda ona bağlı.gözüyün gördüğü gönlünün seçtiğini al çık fazlad takma.
  • arkadaşlar merhaba.. sony mi, samsung mu sorusunu uzun incelemeler sonrasında geride bıraktım da;;;

46hx920 mi, 46hx850 mi, 46hx855 mi sorularına takılıp kaldım..

nedir tavsiyeniz ?? performans bakımından en iyisi hangisi ?

bu arada izleme ağırlığı ve önceliği bakımından sıralama (teledünya hd paket ile): sd - hd - dvd - bluray - 3d film
  • quote:

Orijinalden alıntı: wkend

quote:

birde sen sadece tv yimi aldın yanında stand da aldınmı?

hacı...senin yapacağın gidip imkanın varsa kendi gözlerinle görerek almak.amma velakin satıcıların koydukları bluraydisk leri değil uydu yayınını izleyeceksin.benim imzamdaki philipste bdiso dosyalarını oynatıyorum.banamısın demiyor 3dbluray oynatıcı mevcut.birazda ona bağlı.gözüyün gördüğü gönlünün seçtiğini al çık fazlad takma.

kardeşim doğru söylüyorsun ama benim yan yana görüp inceleme imkanım yok yakınımda teknosa var ondada nerede eski bx- ex serisi var onlar var ben alacağım zaman büyük ihtimal kullanıcıların görüşlerine göre karar vereceğim.kardeşimde 40 d7000 aldı usb sinden her formatta filmi oynatıyor.kardeşim samsungta görüntüler net ve parlak diyor sony lerde ise mat diyor.

• philips 42 pdl 7906 modellini alın sıkıntı yaşamazsınız.ki ben 8 aya yaklaştı hiç bir olumsuzluğunu görmedim.yinede tercih sizin tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigha

Merhaba;
    2 aydır bir tv uğruna o avm senin bu avm benim indirimler yok turuncuydu-beyazdı LG mi SAMSUNG derken dizlerimin bağı çözülmeye beynim karıncalanmaya başladığı anda SONY 40 NX 720 aldım ve kurtuldum

bende almak için teknosayı aradım 40nx720 2199 tl alacaktım stokta yok dedi madem az daha koyup 46nx720 2799 tl alayım dedim onada stokta yok dedi.onlar eski model stok yok teşhir ürün var dedi bende iyi günler dedim kapattım.artık yeni model bir sony alacağım yada samsung es serisi limit 2800tl.şimdilik beklemedeyim güzel bir kampanya olursa almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adigha

Merhaba;
    2 aydır bir tv uğruna o avm senin bu avm benim indirimler yok turuncuydu-beyazdı LG mi SAMSUNG derken dizlerimin bağı çözülmeye beynim karıncalanmaya başladığı anda SONY 40 NX 720 aldım ve kurtuldum

bende almak için teknosayı aradım 40nx720 2199 tl alacaktım stokta yok dedi madem az daha koyup 46nx720 2799 tl alayım dedim onada stokta yok dedi.onlar eski model stok yok teşhir ürün var dedi bende iyi günler dedim kapattım.artık yeni model bir sony alacağım yada samsung es serisi limit 2800tl.şimdilik beklemedeyim güzel bir kampanya olursa almayı düşünüyorum.

bu tvnin fiyatı 2199 tl değil.tv 2011 yılı üretimi.bana göre tvnin üretim yılı değil işlevi önemli.birçok yerde bu tv var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.