Şimdi Ara

SONY 40S4100 ve HD Kanallar (inceleme degil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Projeksiyon sisteminden lamba ve gunduz goruntu kalitesinden dolayi kurtuldum.

TV: 40S4100
    Playstation 3
    Verizon Servisli Motorola Kablo TV
    Sony HDX500 ev sinema sistemi
    HP masaustu bilgisayar.

Baglantilar:

PS3 > TV = HDMI+HDMI
    PC > TV = DVI+HDMI
    Kablo > TV = HDMI+HDMI

Hepsi ses sistemine bagli Optical+Coaxial+RCA!

Bunlar hakkinda sorulariniz olursa elimden geldigince cevaplarim.

Resimler boyle.

• İyi günlerde kullanınız Flaş kullanmadan daha iyi görüntüler elde edilebilirdi
  • Öncelikle hayırlı olsun. Tahtanın üstünde güzel durmuş TV'niz. Eleştri gibi olsun istemiyorum ama sanki daha hoş bi ses sistemi daha güzel durur. Bunun dışında alan geniş gibi daha büyük TV de tercih edilebilirdi. Tabi durumunuzu bilmediğimiz için yorum yapmak gereksiz. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

İyi günlerde kullanınız Flaş kullanmadan daha iyi görüntüler elde edilebilirdi

Haklisin kardesim gece cektigim icin flash mecburi oldu ondan resimler berbat cikti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNida

quote:

Orjinalden alıntı: ozay06

İyi günlerde kullanınız Flaş kullanmadan daha iyi görüntüler elde edilebilirdi

Haklisin kardesim gece cektigim icin flash mecburi oldu ondan resimler berbat cikti.

Flash kullanmak zorundaysan biraz açılı çekim yap dostum. O zaman yansıma yapmaz. Bu arada hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tru_ozan

Öncelikle hayırlı olsun. Tahtanın üstünde güzel durmuş TV'niz. Eleştri gibi olsun istemiyorum ama sanki daha hoş bi ses sistemi daha güzel durur. Bunun dışında alan geniş gibi daha büyük TV de tercih edilebilirdi. Tabi durumunuzu bilmediğimiz için yorum yapmak gereksiz. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah

Tesekkurler, ses sistemi konusunda arastirma asamasindayim bu zaten hazir paket 5+1 alan konusuna gelince
    dedigin gibi cok genis 40 inch resmen bilgisayar monitoru gibi duruyor bu eve bence 52 inch-te alsam kucuk gelecek!

Perde-projeksiyon olayi butceyi sarsmasa ve gunduz seyredilebilse 1 dakika durmam ama malesef hem lambasi pahali hemde gunduz izlemek resmen iskenceye donusuyor.
    bir arkadasta Samsung 67 inch LED-DLP arka projeksiyonlu TV var benim TV + PS3 + Ses Sistemiyle degisebilecegini soyledi bakalim belkide ona tamam derim..67 inch tv-de bu odada kucuk gorunurse hemen tasanirim baskada yolu yok gibi goruuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE
    Flash kullanmak zorundaysan biraz açılı çekim yap dostum. O zaman yansıma yapmaz. Bu arada hayırlı olsun.

Hemen deniyecem zaten kameraya kizip duruyordum bu taktik ise yararsa benim icin iyi olur.
  • quote:

quote:

Hemen deniyecem zaten kameraya kizip duruyordum bu taktik ise yararsa benim icin iyi olur.

İşe yarar inşallah. Ama özellikle gece flash ile yapılan çekimlerin hepsinde görüntü her zaman daha soluk çıkar. Bu yüzden varsa başka modlar flashsız onları denemekte fayda var. Manuel ayarlar var ise deneme yanılma ile ideal pozlama süresi ve diyafram açıklığı değerleri bulunabilir.

• Flashsiz denemeler yine iyi olmadi ama boyle iste

Buda Buyuk Boyut: http://i558.photobucket.com/albums/ss23/ayaz81/big.jpg

• quote:

İşe yarar inşallah. Ama özellikle gece flash ile yapılan çekimlerin hepsinde görüntü her zaman daha soluk çıkar. Bu yüzden varsa başka modlar flashsız onları denemekte fayda var. Manuel ayarlar var ise deneme yanılma ile ideal pozlama süresi ve diyafram açıklığı değerleri bulunabilir.

Dogrudur hocam ama ya bu kameranin kapasitesi bu kadar yada ben cekmesini bilmiyorum
    senin kullandigin pro kamera olabilir onlarda oyle ayarlar vardir belki
    bu Sony W120 diye bir model 7.1MP cekiyor diyor ama disarda gunesli hava disinda ben bir kalitesini goremedim daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNida -- 5 Nisan 2009; 22:24:22 >
  • quote:

Dogrudur hocam ama ya bu kameranin kapasitesi bu kadar yada ben cekmesini bilmiyorum
    senin kullandigin pro kamera olabilir onlarda oyle ayarlar vardir belki
    bu Sony W120 diye bir model 7.1MP cekiyor diyor ama disarda gunesli hava disinda ben bir kalitesini goremedim daha.

Bende de öyle ahım şahım bir şey yok. Yıllar öncesinin compact bir Canon'u var. 4,1 mp. A520 modeli. Bu işin sırrı deneme yapmakta. Değişik, değişik modlarda çekim yapacaksın. Mutaka uygun bir ayar bulursun.

Bu arada aramızda kalsın, evini çok beyendim. Çatı katı falan mı bu?

Ve tv'de küçük kalmış. 52" gayet güzel olurmuş.
  • quote:

Bende de öyle ahım şahım bir şey yok. Yıllar öncesinin compact bir Canon'u var. 4,1 mp. A520 modeli. Bu işin sırrı deneme yapmakta. Değişik, değişik modlarda çekim yapacaksın. Mutaka uygun bir ayar bulursun.

Bu arada aramızda kalsın, evini çok beyendim. Çatı katı falan mı bu?

Ve tv'de küçük kalmış. 52" gayet güzel olurmuş.

Yardimlarin icin cok tesekkurler kardes, eve gelince yok cati kati degil bunun yukarisida var asagisida yukari bu oda kadar birsey asagida komplesi
    toplam 5 oda 1 salon 1 mutfak 2 WC eve entegre 1 garaj vs kocaman bisey $2500 kira vermeye degmez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNida -- 5 Nisan 2009; 22:39:26 >

• quote:

Yardimlarin icin cok tesekkurler kardes, eve gelince yok cati kati degil bunun yukarisida var asagisida yukari bu oda kadar birsey asagida komplesi
    toplam 5 oda 1 salon 1 mutfak 2 WC eve entegre 1 garaj vs kocaman bisey $2500 kira vermeye degmez yani.

Güle güle otur dostum. Allah c.c huzur versin. Birde dikkat et o kadar büyük evde kaybolma...
  • quote:

Güle güle otur dostum. Allah c.c huzur versin. Birde dikkat et o kadar büyük evde kaybolma...

Sagol dostum Allah razi olsun. Kaybolmam

Bu arada dedigin gibi deneme yaparak iyi forograflar cekmeye basladim iso100-mudur nedir ona getirip titreme yapmadan isigi iyi tutturunca fena cekmiyor.
    Bu resmide ayni kamerayla cekmistim deneyince oluyor haklisin.
    http://img24.imageshack.us/img24/2057/kusz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNida -- 6 Nisan 2009; 5:36:50 >

• TheNida

Sistem Ve Ayrıntılar Güzel..Fıtness Salonumu Orası Ne ? Bende 6 yıldan beri gidiyorum da:D Onun İçin Hoş ve amaçlı bi sistem Olmuş ___Daha iyisi Olamazdı Çok beendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

TheNida

Sistem Ve Ayrıntılar Güzel..Fıtness Salonumu Orası Ne ? Bende 6 yıldan beri gidiyorum da:D Onun İçin Hoş ve amaçlı bi sistem Olmuş ___Daha iyisi Olamazdı Çok beendim

Sagolasin dostum, Fitness salonu evet Salona gitmeye zaman olmuyor bende evde calisiyorum.
  • L4000 bölümünde bizde zaman zaman foto eklemeleri yapıyoruz Ben dün birkaç tane ekledim istersen bir bak
    Adres şu şekilde

http://forum.donanimhaber.com/m_30173677/mpage_5/key_//tm.htm#30866890
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.