Şimdi Ara

SONY 40V4000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony 40S4000 veya 40V4000 almaya karar verdim. Ürünü bazı nedenlerden dolayi teknosadan alacagim.
    Bir sinema sistemi oluşturmak icin ses sistemi secmem gerekiyor. Apartmanda oturuyorum ve bu sistemi yatak odama kuracagim dolayisiyla hemen yan tarafta komsumun yatak odası olacak bu yüzden benim icin inanılmaz fazla ses cikartmasi camlari titretmesi gibi kriterler önem taşımıyor. Sinema filmi izlerken yeteri kadar ses vermesi ve bu sesin berrak olması tek isteğim.

Forumda Logitechin Z5500 modeli sık sık önerilmis. İstedigim sartlara uygunmudur yada sony lcdye sony ses sistemi almak daha akıllıcamıdır bilgilerinizden faydalanmak istiyorum / rica ediyorum.

Ayrıca LCD ve Ses sistemini en çok SD yayınlar ve Lig TV zaman zaman DVD film için kullanacagim. Bir ihtimal ileride PS3te olabilir suanda dusunmuyorum.

Bu sartlar altnda ses sistemin ne olmalı / olabilir lütfen yardımcı olurmusunuz ?
    Birde tabi optik kablo hdmi kablo altın girisli scart falan gibi bana yabancı bir cok kelime telaffuz ediliyor. Sistemimi alırken LCD ve önerdiginiz ses sistemi haricinde iyi bir performans alabilmem icin almam gereken kablolarin özelliklerini yazabilecek bir iyi kalpli abimiz/ablamızda cıkarsa cok duacı olurum :)

Simdiden teşekkür ederim heyecanla yorumlarınızı beklerim :)

• Yazıktır sinema sistemi y.odasına kurulurmu yaw
    İnsanlar sinema hazzını evlerinde yaşamak için neler neler yapıyor sen y.odama sinema sistemi kurucam diyosun.

Sinema sisteminde center dan en ufak fısıltıları alman subw dan gelen frekanslarla cigerlerinin titrediğini hissetmen ve rear larla kendini ortamın içinde bulman lazım. Kısk seste zaten sinema izlenmez heleki y.odasında ve içinde bulunduğun şartlarla hiç mi hiç izlenmez diye düşünüyorum.

Hee diyorsanki benim cigerlerim titremesin fısıltılarıda duymiyim ortamada girmiyim. O zaman kesene göre alabildiğini al derim.
  • suanda alabilecegim (yerlestirebilecegim) baska biyer yok. İşim geregi sehir disindayim ve kendime ait sadece yatak odam var. Eger gercektende almana gerek yok diyorsan almayacagim ozaman sadece tv alsam yeter ne diyim :(
  • Hevesini kırmak istemem haşa yanlış anlama, ama hakkını veremeyeceksen verdiğin paraya yazık olacak görüşündeyim. Sinema etkisini yaratamayacağın bir odaya neden sinema sistemi kurarak para harcayasın ki. ucuzundan bir 5.1 multimedya set al yeterli.

Yoksa yazık onca para vericeksin.
  • haklısn sanırım 2-3 metre izleme mesafesi max 20 m2 alana sahip bir odaya cok para dökmenin anlamı yok sanırım. Eger bilgin varsa bu digiturk/dvdplayer ile lcd tv arasındaki baglantiyi hangi tür kabloyla baglarsam daha iyi bir kalite yakalarım söyleyebilirmisin.
  • Standart Digiturk için altın uçlu scart kablo en iyi çözüm, Philips, Monster, Profigold gibi markaların 24k Gold adı altında altın uçlu scart kabloları mevcut. Çok pahalısına gitme sen genede.

DVD player ın giriş çıkışlarını bilmiyorum ama eger mümkünse dvd player ın destekliyorsa HDMI kablo gene en iyi çözüm olacaktır.
  • çok teşekkür ederim yardımların için
  • quote:

Orjinalden alıntı: omeah

LCD ve Ses sistemini en çok SD yayınlar ve Lig TV zaman zaman DVD film için kullanacagim...

Görünen o ki DVD film izleme sıklığınız gayet seyrek olacak. Bu yüzden bir ev sinema sistemin almaktan vazgeçmek, hele ki mevcut durum düşünüldüğünde (yatak odası) gayet yerinde bir karar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.