Şimdi Ara

Sony 40X3500 4185 ytl nasıl fiyat ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tvde 1458:25 yazıyor, bu kaç saat oluyor??
  • Benim tv W3000 soyledigin gibi , kumandanin en üstündeki i+, 5, ses artirma, power ve menu tuslarina tv acikken basiyorum ama power a basinca kapaniyor tv. Yapamadim acama menuler mi farkli

quote:

Orjinalden alıntı: zohahahaha

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Merhaba

menüllerde dolastim ama bu kullanilan süreyi gösteren kisimi bir türlü bulamadim. Nerden cikiyor tarif edersen sevinirim.

quote:

estore den aldığım tv geldi. tv nin servis menüsüne girdim. malesef teşhir ürünü çıktı. 1059 saat kullanılmış.

eğer ürün sony ise cihaz bekleme konumunda iken:

i+ , 5 , ses artır , power ve menü tuşlarına sırası ile basıyorsun. allta working time diye yazar.
    bazı arkadaşlar sormuş tabiki iade alıp sıfırını yollayacaklar yolladım zaten. ama bu ayıplarını örtmez. 1000 kişiden biri bile oturup cihazın servis menüsüne bakmıyordur. resmen 1 yıllık tv yi satacaklardı bana. bir hafta teslimatı beklediğim sürede cabası. en az 10 gün dahada bekletirler eminim.

• İşleme başlarken Televizyon kapalı durumda (standby) olmalı.
  • Walla herhalde en bereciksiz kisi benim tv standby da (Yani kirmizi isik yaniyor) once i+ tusuna basiyorum, sonra kumanda uzerinde 5 rakamina basiyorum ve tv aciliyor sonra ses artirma tusuna basiyorum( ses artirma scalasi goruluyor) sonra yesil power a basinca tv tabiki kapaniyor. Yapamadim. Receiver takili onuda kapatarak da denedim ama bir yerde sanirim eksiklik yapiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: alfaromeo0123

İşleme başlarken Televizyon kapalı durumda (standby) olmalı.
  • Walla herhalde en bereciksiz kisi benim tv standby da (Yani kirmizi isik yaniyor) once i+ tusuna basiyorum, sonra kumanda uzerinde 5 rakamina basiyorum ve tv aciliyor sonra ses artirma tusuna basiyorum( ses artirma scalasi goruluyor) sonra yesil power a basinca tv tabiki kapaniyor. Yapamadim. Receiver takili onuda kapatarak da denedim ama bir yerde sanirim eksiklik yapiyorum.

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

benim tvde 1458:25 yazıyor, bu kaç saat oluyor??

1458 saat 25 dakika. sanırım sizde estore den aldınız. anladığım kadarıyla bu adamlar sony ile ortak iş çeviriyor. sony shoplarda ne kadar teşhir ürünü varsa estore aracılığı millete postalıyorlar. sonuçta tv alan 1000 kişiden biri bile servis menüsünden habersiz olduğu için başlarıda ağrımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 15 Mayıs 2008; 21:08:19 >
  • quote:

quote:

1458 saat 25 dakika. sanırım sizde estore den aldınız. anladığım kadarıyla bu adamlar sony ile ortak iş çeviriyor. sony shoplarda ne kadar teşhir ürünü varsa estore aracılığı millete postalıyorlar. sonuçta tv alan 1000 kişiden biri bile servis menüsünden habersiz olduğu için başlarıda ağrımıyor.

İnternet üzerinden yapılan alış-verişler'de sebep göstermeksizin 7 gün içinde geri iade etme hakkın var diye biliyorum. Gönlüne yatmadı ise bu iş, bahsettiğim iade hakkını bir araştırmanı tavsiye ederim.

• iyide bu servis menusuni ben bulamadim arkadaslar nerde hata yapiyorum detayli bisey soyleyin. Ben sony shop tan aldim ama yinede bakmak istiyorum neticede ürün depodan geliyor.

quote:

quote:

• quote:

Walla herhalde en bereciksiz kisi benim tv standby da (Yani kirmizi isik yaniyor) once i+ tusuna basiyorum, sonra kumanda uzerinde 5 rakamina basiyorum ve tv aciliyor sonra ses artirma tusuna basiyorum( ses artirma scalasi goruluyor) sonra yesil power a basinca tv tabiki kapaniyor. Yapamadim. Receiver takili onuda kapatarak da denedim ama bir yerde sanirim eksiklik yapiyorum.

quote:

Dostum..

İlk olarak belirteyim, yukarda bahsedilen servis menüsüne giriş kodlarının senin tv'de çalışmama durumu da olabilir.
    Ama eğer çalışıyorsa 5 tuşuna bastığında tv'nin açılmaması gerekiyor. Yani hata orada veya daha öncesinde başlıyor.

• ben tvyi 2007 eylülde aldım sizce bu zamana kadar 1458:25 yazması normal mi?? sony center'dan aldım
  • quote:

ben tvyi 2007 eylülde aldım sizce bu zamana kadar 1458:25 yazması normal mi?? sony center'dan aldım

Günde yaklaşık 6 saat açık kaldı ise normal. 6*30= ayda 180 saat. 8ay.180=1440 saat
  • Asagi yukari 6 ay 30 gunden 180 gun eder. Gunde 8 saat calissa 180*8:1440 saat yapar. Yani senin tv sifir hocam bu kullanim saati gayet normal.

quote:

ben tvyi 2007 eylülde aldım sizce bu zamana kadar 1458:25 yazması normal mi?? sony center'dan aldım
  • * Şaka yapıyorsun sanırım, tv yi yeni alanlar bakacak o saate, daha önce kullanılıp kullanılmadığını anlamak için. Senin için değil yani. 8-9 ay kullanmışsın hesapla; 8 ay çarpı 30 eşittir 240 günde 6 saat seyretsen 1440 saat yapar.
    quote:

• ayni seyi yaptim ve gri bir ekranda cihazin isletim sistemi bilgilerinin yer aldigi degerleri gosteren gri bir ekran geldi. Menüye basincada bisey degismedi. Walla iyice merak ettim simdi cihazi alali 3 hafta oldu.
  • quote:

ayni seyi yaptim ve gri bir ekranda cihazin isletim sistemi bilgilerinin yer aldigi degerleri gosteren gri bir ekran geldi. Menüye basincada bisey degismedi. Walla iyice merak ettim simdi cihazi alali 3 hafta oldu.

Fotoğrafını koyabilir misin? Çünkü d3000 serisinde örneğin, etc1,etc2 ile başlayan satırda yazıyordu. Bunu bilmeyen ekrandaki sayılarıda yorumlayamazdı tabi.
  • fotografi cektimde sanirim sorun var sadece bu sayfada hizli cevap menusu calisiyor resim ekle secenegi yok sayfada.

O menudeyken kumanda daki 1-2-3....... ayri ayrii basincada cihazin configurasyonu ile bir suru ivir zivir sey cikiyor ben anlamadim bisey. Insallah ordanda biseyler karistirmamisimdir. Ne bicim teknoloji bu yaaa, Bigisayar alirsin ölü pixsel vari, duzgun calisiyormu, tv alirsin kullanilmismi yok sifir mi , kamera alirsin bilmem su varmi bu varmi? Resmen paramizla iskence cekiyoruz. Ne kadar tekonolojik sey varsa balkondan asagi atasim geliyor.
  • Benim ürün sonunda kargoya gerçekten verilmiş aras kargo nun sitesinden bilgilere ulaştım 22.30 da 15.05.2008 22:26:00 BOĞAZİÇİ TRANSFER AKTARMADA HAT ARACI YÜKLEME bu yazıyor bakalım...

yarın evde olacak inş. umarım teşhir ürünü felan göndermezlerde papaz olmayız
  • Hadi hayirlisi senden gelince su servis menüsü olayina bi bak. Ben w3000 de halen bulamadim. Ben sony shoptan almistim ama icime kurt dustu iste.

quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

Benim ürün sonunda kargoya gerçekten verilmiş aras kargo nun sitesinden bilgilere ulaştım 22.30 da 15.05.2008 22:26:00 BOĞAZİÇİ TRANSFER AKTARMADA HAT ARACI YÜKLEME bu yazıyor bakalım...

yarın evde olacak inş. umarım teşhir ürünü felan göndermezlerde papaz olmayız
  • Benimde korkum o ya geçen çarşambadan beri 10 gün geçti yaklaşık ürün elime ulaşcak gün içinde okadar bekleyişin ardından iade etceğim bir cihazla karşılaşmam umarımda aldığımız fiyatın mutluluğunu yaşarız...Yoksa diğer türlü ürünü tekrar ambalajla kargoya ver bi dünya iş peder dende ladf işitmesi cabası olur
  • 40x3500'ün doğubank fiyatını bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.