Şimdi Ara

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
617
Cevap
7
Favori
45.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yavaş yavaş 55" olana odaklanıyorum. fiyatı da hergün az da olsa füşüyor.(umarım çıkmaz).

Benim aklıma takılan raflı dolap alacam, buna uyup uymayacağını merak ediyorum. Görsellerinde genelde 54" gösteriyorlar ama sorduklarım uyar diyor.
  • Benide eklermisiniz 55" makul bir seçim olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bunu almak istiyordum Cevahir Teknosa da KD-55XE9005 etiket fiyatı 7249 ama kampanya ile 6400 geliyor diyordu, hepsiburada fiyatı ise 5880, eğer nakit de 5000-5200 arası bulursam direk alırım. Kafamda bir bu sony model vardı birde veya Samsung 55 MU8000 alacaktım. 1 ay sonra evleniyorum o yüzden iyi bir TV almak istiyorum evime :)
    Sony bu modeli mu8000 den iyi büyük ihtimalle ama sizlerinde bu konuda fikirlerini almak isterim.
  • hepsiburada daki satıcı paralel ithalat değil di mi?
    en ucuza kaça getirirz bu tv yi?
    bir de anadolu yakasında hangi sony center lar var, ben de gidip adını listeye yazdıranlar adına görüşeyim?
  • bu arada sitelerinden baktığımda mediamarkt ve teknosa da ürün hiç bir yerde stokta gözükmüyor? bitti mi bu tv?
  • Meydan avm'deki Mediamark dan 55xe9005 için 6300 lira fiyat aldım. Axsess kartıma 4 taksit yapabileceklerini söylediler.

Akakce de çıkan uygun fiyatlılar, Sony Eurasia garantili değilmiş? Lütfen biri aydınlatsın, en uygun Sony Eurasia garantili 55xe9005 televizyonu bugün yarın almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Temmuz 2017; 22:8:46 >
  • Sony Bayisi Ankamall AVM (Ankara)

Aynı Anda 10 Kişi 55XE9005 alırsa 5400 Tl den verecek arkadaşlar

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 16 Temmuz 2017; 21:57:16 >
  • 5400 lira için beni ekleyebilirsiniz, ancak 1 hafta içinde almam lazım.
  • Bende varım

• quote:

Orijinalden alıntı: hyperborian

5400 lira için beni ekleyebilirsiniz, ancak 1 hafta içinde almam lazım.

ekledim

bu 2. kez oluyor ne sabırsızsın

Ankarada hafta sonu 8 - 10 kişi bulayım isim yazdıranların isimlerini de verecem

Ankara da olanlar bana pm atsın

Yurt dışı fiyatı 5300 tl tutuyor
    https://www.amazon.com/Sony-XBR55X900E-55-Inch-Ultra-Smart/dp/B01MUG21R7/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1500232071&sr=1-1&keywords=sony+55x900e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 16 Temmuz 2017; 22:30:31 >

• @Yener Balcı

Listeyi yaparken kim hangi şehirde, bu tür bilgileri de yazarsan şahane olur. Hatta sana özel mesaj olarak adres bilgilerimizi ve cep numaramızı da gönderelim

Ben istanbuldayım

Bu arada fiyat aldığın Sony bayisinden ben de 2 yıl önce z3 telefon almıştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 16 Temmuz 2017; 22:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: face1tr

@Yener Balcı

Listeyi yaparken kim hangi şehirde, bu tür bilgileri de yazarsan şahane olur. Hatta sana özel mesaj olarak adres bilgilerimizi ve cep numaramızı da gönderelim

Ben istanbuldayım

Bu arada fiyat aldığın Sony bayisinden ben de 2 yıl önce z3 telefon almıştım :)

Ankarada aynı anda 8-10 kişi alırsak sizin de isimlerinizi verecem

Ankarada olanlar pm atsın

Bu hafta sonu tv yi alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 16 Temmuz 2017; 22:31:9 >
  • istanbul için yok mu organizasyon yapan?

birde mutlaka mağazadan mı satış ve teslim olacak?

internetten satış imkanı olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

istanbul için yok mu organizasyon yapan?

Bu hafta sonu 8-10 kişi bulunursa alacağımız zaman sizlerin isim telefonunuzu verecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: alos2000

istanbul için yok mu organizasyon yapan?

Bu hafta sonu 8-10 kişi bulunursa alacağımız zaman sizlerin isim telefonunuzu verecem

hocam fiyat peşin ödeme için mi, kredi kartına 4 veya 6 taksit imkanı olacak mı?
    veya kredi kartına taksit olursa fiyat ne kadar artar?
  • face1tr kullanıcısına yanıt
    6 taksit 5400 tl aynı anda 10 kişi (başka bir şey konuşmadım)

Fiyata gelince yurt dışıyla hemen hemen aynı
    https://www.amazon.com/Sony-XBR55X900E-55-Inch-Ultra-Smart/dp/B01MUG21R7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 17 Temmuz 2017; 0:1:39 >
  • İstanbul içinden de benzer bir organizasyon varsa ben de taksitli olarak 5400 e katılırım
  • 65" için de fiyat alabilir misiniz? Ankara dışındakilere ücretsiz kargo yapabilecekler mi peki?

• istanbul için satış şeklini netleştirmek lazım
    n11 üzerindenn mi?
    gittigidiyor üzerinden mi?
    mağazanın kendi sitesi üzerinden mi?

kredi kartına kaç taksit?

bir sorun çıkarsa
    koşulsuz 14 gün içinde iade imkanı mevcut mu?

bu hafta sonuna kadar alalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: hyperborian

5400 lira için beni ekleyebilirsiniz, ancak 1 hafta içinde almam lazım.

ekledim

bu 2. kez oluyor ne sabırsızsın

Ankarada hafta sonu 8 - 10 kişi bulayım isim yazdıranların isimlerini de verecem

Ankara da olanlar bana pm atsın

Yurt dışı fiyatı 5300 tl tutuyor
    https://www.amazon.com/Sony-XBR55X900E-55-Inch-Ultra-Smart/dp/B01MUG21R7/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1500232071&sr=1-1&keywords=sony+55x900e

Hocam ankara'da yaşayan biri olarak pm attım.Yalnız 1300 dolarlık ürün nasıl 5300 tl oluyor anlamadım.Gümrük vergisini mi ekliyorsunuz üstüne...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.