Şimdi Ara

Sony 55XE9005 Full Array LED (Sony Center CEPA AVM Nakit 5500 TL Taksitli 5600 TL) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
7
Favori
45.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarada 4. ve 5. kişi aranıyor (nakit 5500 taksitli 5600 tl) bu hafta sonu alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Direct led VA 10 bit panel local dimming input lag game mod 30 ms

LG 55SJ950v 11000 tl
    Samsung 55Q7F 10000 tl
    Sony 55XE9005 5500 nakit 5600 taksitli

Görüntü bakımından sony ikisinin de kafasına vuruyor

LG ve Samsungu gördükten sonra sony bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Ankarada 4. ve 5. kişi aranıyor (nakit 5500 taksitli 5600 tl) bu hafta sonu alınıyor

GittiGidiyor'da 5.449 liraya satılıyor aynı ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

quote:

Ankarada 4. ve 5. kişi aranıyor (nakit 5500 taksitli 5600 tl) bu hafta sonu alınıyor

firmanın ne olduğu belirsiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

quote:

firmanın ne olduğu belirsiz

Hocam gittigiyor tarzı siteler tahminim ne olduğu belli olmayan firmalar ile çalışmaz.yıllardır alışveriş yaparım bu siteden ama henüz kötü bir durum ile karşılaşmadım.

• Arkadaşlar Antalya'da kimse var mı? Yanlış görmediysem Şirinyalı Sony bayi'nin vitrininde devren kiralık yazıyor. Kapanıyor olabilir mi? Belki 5-10 kişi toplansak iyi fiyat almak mümkün olur mu? Antalya'dan katılacak olursa organize olup görüşelim bayi ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-kd-55xe9005-140-cm-55-4k-android-uydu-alicili-led-fiyati,232183.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

arkadaşlar istanbul bilişim fiyatı 5000TL.

almak isteyenler kaçırmasın kesinlikle.

aynen istanbul bilişimde ole hatta nakit 4849 sony bayi sizi kazıklıyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 21 Temmuz 2017; 10:46:30 >

• arkadaşlar bu istanbul bilişim güvenilirmidir? bir ara hakkında çok söylenti vardı firma iadaesi olan ürünleri gönderiyor diye?
    eğer alan var ise bende almak istiyorum nakitte baya avantajlı şuanda.
  • quote:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-kd-55xe9005-140-cm-55-4k-android-uydu-alicili-led-fiyati,232183.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

arkadaşlar istanbul bilişim fiyatı 5000TL.

almak isteyenler kaçırmasın kesinlikle.

aslında bu tv nin edeceği de bu fiyat bana göre
    mağazalar 1 tv de en az 1000 tl kar etmek istiyorlar.
    500tl kar edeyim deseler, sürümden kazanırlar.

istanbul bilişimde genelde kendi garantisi ile satardı ama
    bu sony türkiye garantili yazıyor. (güzel)

bir de şu var tabi
    stokda var mı?

• mrh77 M kullanıcısına yanıt
    İstanbul bilişim iade koşulları
    Ürün adresinize ulaştığı günden itibaren 14 gün içinde 0850 333 0 912 numaramızdan müşteri hizmetlerimizle irtibata geçerek iade sürecinizi başlatabilirsiniz.

İade talebinizin kabul edilmesi için, ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması gerekmektedir.

Servis tarafından kurulum gerektiren ürünlerin kurulumunun yapılmasıyla ürünler kayıt altına alınmış olur. Böylece ikinci el statüsüne girmiş olur. İlgili mevzuat gereği cayma hakkı kapsamında "ürünün yeniden satılabilir özelliğinin kaybolmaması" gerekmektedir. Bu nedenle de servis tarafından kurulumu yapılmış olan ürünlerde cayma hakkı kapsamında iade alınamamaktadır.

Her türlü yazılım ve programlarında, DVD, DIVX, VCD, CD, MD, videokasetlerde, bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemelerinde (toner, kartuş, şerit v.b) ile kişisel bakım / kozmetik malzemelerinde cayma hakkının kullanılabilmesi için mal/hizmetin ambalajının açılmamış, bozulmamış ve kullanılmamış olmaları şartı bulunmaktadır.

*Ücret iadesi; iade işlemleriniz onaylandıktan sonra kredi kartınıza / banka hesabınıza 3 iş günü içinde yapılmaktadır.
    Ödeme işlemlerinin hesaba yansıma süresi bankalara göre farklılık gösterebilir.

• Koskoca HABER VER ibaresini kimse okumuyor mu yahu, istanbulbilişim de tv yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 21 Temmuz 2017; 11:13:14 >
  • Yarım saat önce sepete ekle vardı şimdi haber ver olmuş. Ürün tükenmiş. 4898 TL ye millet aldı hemen tabi . Neyse fiyatlar bu seviyelere düşücek demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

Koskoca HABER VER ibaresini kimse okumuyor mu yahu, istanbulbilişim de tv yok

mesajı yazdığım zamanda koskoca SEPETE EKLE yazıyordu bitmiş heralde
  • quote:

olmayan ürünü satıyor isterse 1 tl olsun

ya arkadaş 52 kişi olduk 1 aydır bizi oyalamadı mı bu firmanın neresine güveneceksiniz

şuan 5000 tl ye satsa yine almam 1 aydır 49XE9005 için geliyor dedi milleti oyaladı

adam 1 tane ürün satıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 21 Temmuz 2017; 12:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreeris

quote:

mesajı yazdığım zamanda koskoca SEPETE EKLE yazıyordu bitmiş heralde

28 dakikada tükenmiş ha
  • newfel kullanıcısına yanıt
    sıcak fırsatlarda paylaştılar anında 5dk bitmiştir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 21 Temmuz 2017; 12:16:31 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 24 Temmuz 2017; 10:23:0 >
  • quote:

Arkadaslar ben nisamlimi ikna edemedim. Bu fiyata kesinlikle cikamadigim için havale ile aldığım 1 adet tv yi devrediyorum.

Acik acik yazıyorum ufak bir kar koyacagim urune. 5600 5700 liralik ürün. alan arkadas buyuk fayda saglarken ben de ufak ta olsa kar ekliyorum dogru ya da yanlış lutfen bu konuda polemige girmek istemiyorum.

Ürünü havale ile aldm.

Simdi istanbul bilisime ile görüştüm son urunu ben almışım.

Kapalı kutu ve sony euroasia garantisi altındaymis.

4850 tl havale ucreti var. Hesap için ben 150tl istiyorum. Siz 5000tl pesine urunu almis olacaksınız.

Sizin adresi girecegiz ve urun direkt size gelecek. Bunu da teyit ettim sorun olmuyormuş.

Havalenin bugün yapılması gerekiyor.

Ilgilenen arkadaslar msj atarsa iletişime gecebiliriz.

çok iyi fiyata almışsın ama firma sadece 1 tane ürün satıyorsa sorun var

Sanki dağıtıcı firmada 55XE9005 kalmamış

Firma daha önce sözünde durmadığı için olaya karamsar bakıyorum

• quote:

quote:

Arkadaslar ben nisamlimi ikna edemedim. Bu fiyata kesinlikle cikamadigim için havale ile aldığım 1 adet tv yi devrediyorum.

Acik acik yazıyorum ufak bir kar koyacagim urune. 5600 5700 liralik ürün. alan arkadas buyuk fayda saglarken ben de ufak ta olsa kar ekliyorum dogru ya da yanlış lutfen bu konuda polemige girmek istemiyorum.

Ürünü havale ile aldm.

Simdi istanbul bilisime ile görüştüm son urunu ben almışım.

Kapalı kutu ve sony euroasia garantisi altındaymis.

4850 tl havale ucreti var. Hesap için ben 150tl istiyorum. Siz 5000tl pesine urunu almis olacaksınız.

Sizin adresi girecegiz ve urun direkt size gelecek. Bunu da teyit ettim sorun olmuyormuş.

Havalenin bugün yapılması gerekiyor.

Ilgilenen arkadaslar msj atarsa iletişime gecebiliriz.

çok iyi fiyata almışsın ama firma sadece 1 tane ürün satıyorsa sorun var

Sanki dağıtıcı firmada 55XE9005 kalmamış

Firma daha önce sözünde durmadığı için olaya karamsar bakıyorum

hocam düşünürseniz size hesabı devredebilirim. ücret falan da istemiyorum.

arkadaşlar topa tuttular beni.

halbuki anlamadıkları konu siz şahitsiniz burda listeler yapıldı 5600TLden alabilmek için. 5000e sıfır kargolanacak hesabı vereyim dedim ne şeref kaldı ne haysiyet.. neyse sert çıkan arkadaşlar boy sırası yapabilir 5600 TLden almak için..

konuyu açıp model hakkında bilgi edinmemizi sağlayan sizdiniz.

düşünürseniz pmden telefonlaşalım.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.