Bildirim
SONY 55XF9005 vs SAMSUNG QE 55Q60RA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
5950 ye nerede satıyorlar acaba Sony’yi ? Denk gelmedim ben.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gece Vatanbilgisayar'da vardı indirim. -
Vatan bilgisayarın yaptığı bu gece indirimleri sürekli oluyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: kene.
Gece Vatanbilgisayar'da vardı indirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet oluyor ama her üründe olmuyor sanırım. Takip ettiğim TV'ler vardı, her gece yaptıkları indirimden daha fazla indirim oldu mesela dün gece. Takip etmek lazım. -
Her gece oluyor yani bu indirimler. O zaman dediğin gibi sıkı takip etmek lazım. Belki bugün de 11.11 muhabbetine olur yine sağlam indirim :)quote:
Orijinalden alıntı: kene.
Evet oluyor ama her üründe olmuyor sanırım. Takip ettiğim TV'ler vardı, her gece yaptıkları indirimden daha fazla indirim oldu mesela dün gece. Takip etmek lazım.
Xf9005 kaçırdık güzel indirim vardı. Mağazayla görüşüp yine aynı fiyattan verirlerse almayı düşünüyorum. -
Şu an zaten aynı fiyata n11'den çekle alınabiliyor
Siz yazınca kontrol ettim 1 tane çekim varmış 525TL indirim yapan. Şimdi de ikilemde kaldım XF9005 ve Q80R arasında. Var mıdır tavsiyeniz? 55Q80R 7800 civarına geliyor. -
Yalan olmasın ben de aynı ikilemdeyim Bu kadar fiyat farkına değer mi diye araştırıyorum akşama karar vereceğim
Q60 ile nasıl ikilimde kalınıyor anlamak zor. Xf9005, Q70 ve Q80 ile karşılaştırılırken giriş seviyesi bir model ile arada kalmak iyi araştırmamaktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. -
Hocam yanlış okudunuz galiba biz zaten Q80'den bahsediyorduk :))
Başlıkta Q60 ile diyor ama. Ben konunun geneline yanıt olarak yazmıştım. Size cevap gibi olmuş kusura bakmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X