Şimdi Ara

Sony 8GB MP3 Player ve video hakkinda yardim ( tavsiye )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar asagida ozelliklerini gordugunuz urunu 245 ytl ye aldim (Yurt disi)...

Mp3 playerlar hakkinda fazla bilgim yok, Sizce IPOD mu almaliydim. Sony nin sanki ses cikis seviyesi daha az gibi geldi bana.

Bilgisi olan arkadaslar, ne dersiniz sizce bu urunu 4 GB Ipod Nano ile degistireyim mi ?

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

Sony NWZS618SF 8GB MP3 Player with Video Playback - Black

# 1.8in screen.

# Stores up to 2,000 MP3/4,000 WMA tracks.

# Up to 33 hours playback.

# DRM 10 compatible.

# 8 hours video playback.

# Rechargeable via AC/DC adaptor (with optional accessory not supplied).

# Rechargeable via USB port.

# Size (H)8, (W)4, (D)1cm.

# LCD display.

# Stores up to 2,000 photos.

# 2.0 USB port.

# Portable solid state.

# 8GB memory.

# MP3/WMA/AAC,WMA non DRM/WMP DRM 10 compatible.

# Repeat, play, pause functions.

# FM tuner with 30 station presets.

# USB cable supplied.

# CD ROM with Media Windows Player 11 and MP3 conversion tools.

# Minimum PC specification Windows XP, SP2 or newer.

# In ear headphones supplied.

# Weight 50g

• sonynin sesi daha kalitelidir. forever sony
  • bende nwz A828 war ses kalitesi ve video kalitesi mukemmel arkadasta ipod nano war we gorunce kiskandi baya :) ses kalitesi olarak cok vasat ipod lar. ses cikisi nasil az anlamadim ben 18 de falan dinliyorum max 30 yani nasil yetmiyor :D ayrica video kalitesi iyi ama ekran kucucuk yani 1.8 inc de izlemek nasil olur bilmem 2.4 inc de bile izlemiyorum ben bence gereksiz bir ozellik... :D bu arada benimkinden ornekler wererek soledim seninkiyle pek farki yokdur heralde aralarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 17 Haziran 2008; 16:34:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exxcrea

bende nwz A828 war ses kalitesi ve video kalitesi mukemmel arkadasta ipod nano war we gorunce kiskandi baya :) ses kalitesi olarak cok vasat ipod lar. ses cikisi nasil az anlamadim ben 18 de falan dinliyorum max 30 yani nasil yetmiyor :D ayrica video kalitesi iyi ama ekran kucucuk yani 1.8 inc de izlemek nasil olur bilmem 2.4 inc de bile izlemiyorum ben bence gereksiz bir ozellik... :D bu arada benimkinden ornekler wererek soledim seninkiyle pek farki yokdur heralde aralarinda

Inan ben de kararsiz kaldim. Bana ; sanki ipod daha iyi ses verdi gibi. Ses icinde; belki sony ile gelen kulaklik cok iyi olmayabilir ancak inan 30 cu kademede ses, o bile yetmiyor

bu arada; video olayinda kesinlikle haklisin. Belki cem yilmaz tarzi seyler izlenebilir, yada klasik turk filmleri (: Zaten ben mp3 icin aldim. Biraz daha kullanmayi dusunuyorum, iyi bir kiyaslamadan sonra belki urunu degistiririm. Bu arada urun ipod dan birazcicik kalin ancak kucucuk ver her yere sigiyor.

En buyuk Artisi da: 33 saat muzik dinlenilebilinmesi (:

Saygilar.

• kardeş ben 2 sini de kullandım sana şunu diyebilrim heryönü ortaya koyduğunda ipod un daha iyi olduğuna garanti verebilirim. ayrıca ses kalitesi olayı yurtdışından alcaksan ipod da ayarlar bölümünde ses sınırı die bişey var ordan istediğin ses sınırına getirirsin ipod daha iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: rstm

sonynin sesi daha kalitelidir. forever sony

Ben pek beğenmiyorum artık Sony'i.Arkadasım Samsung'u fln düsün derm
  • ses kalitesi olarak ne ipod ne samsung sony ile yarışamaz. ama mesela sonyde radyo yok menüden şarkı filan silemiyosun böyle eksileri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rstm -- 18 Haziran 2008; 19:43:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu modelde radyo var ve ipodda da silme özelliği yoktur samsung hiç kullanmadım ama yeni modelleri bayağı iyiğmiş sonic stage le de uğraşmazsın bu modeller de daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozer83 -- 19 Haziran 2008; 0:06:03 >
  • Bu gun dikkat ettim de sanki ses yukselip - alcaliyor kendinden gibi geldi. Buna benzer bir sorun yasayan var mi acaba. Ses cok belirgin alcalip yukselmiyor ancak; sarki okunurken kelimelerde bazen belli oluyor. Sanki birisi birden sesi kisip aciyor gibi, cok belirgin olmuyor ancak surekli dikkat etmeye basladiginizda iyice anlasiliyor.

Bu modellerde radyo var ve Mp3 yada mp4 yuklemek cok basit. Bildiginiz flash bellek kullanir gibi yukleyebiliyorsunuz.
  • ismini şimdi hatırlamadığım bi olay var sonyde sanırım o açık durumdadır o yüzden ses alçalıp yükselmesi olabilir.
  • asla ipod alma pişman olursun sony kalitesi başka mp3 lerde yoktur
  • bende a826b ve cowon d2 arasında kıvranıyorum karar veremedim. sony nin bu modelinde kulaklıklar ex serisi iyi diyorlar alırsam birde px200 alabilirim 2 farklı kulvarda kulaklığım olur cowon alırsam tek px200 olcak video falan izlemicem mp3 sadece.
  • sony genel olarak iyi cihazlar üretiyor, özellikle verilen kulaklıklar 10 numara diğerlerini zaten herkes biliyor. nwz-a815 veya 16 serisini tavsiye ederim.
  • Arkadaslar ilk aldigim yukaridaki mp3 u geri verip asagidaki yeni modeli almaya karar verdim. Size tavsiyem kilifsiz kullanmayin. 15 gun oldu neredeyse alali ve ekranin ic bolumu toz oldu. Ben de geri almadiklari icin <<< Sony NWZA818 8GB MP3 Player with Video Playback - Black >>> bu modeliyle degistirmeye karar verdim. Bu yeni modelleri kullanan var mi acaba. Sizce nasil kullanislimi , Cunku; Kulaklik girisi alttan galiba yeni modelde ve sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilank -- 25 Haziran 2008; 16:37:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.