Cevabınız içim teşekkür ederim. Sony a6000 almaya çok yakınım bu dedikleriniz sebebiyle bende.
A6000 kit lens ile makro yakın çekim fotoğraflar çevrilir miyim?
Manuel lens kullanıyorum dediniz. Biraz açıklar mısınız?
A6000 ile gelen 16-50 Kit lens ile makro çekmek pek mümkün değil o yüzden makro lensler edinmeniz gerekli. Bu lensler Sony marka da olabilir yada dönüştürücü ile farklı markalar da olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: taho26
Arkadaşlar makinayı alırken yedek bataryada almayı düşünüyorum. Duracellin bataryasını kullanan var mı? Muhtemelen orijinal Sony bataryası en iyi sonucu verecektir ama fiyatıda biraz yüksek.
Makine içinden şarj cihazı çıkmıyor, mecburen gövde üzerinden şarj etmeniz gerekli. Bunu bir kenara koyalım.
Duracell bataryalar şuan piyasadaki en iyi muadil batarya diyebilirim. Belki 1000 taneden fazla sattım sadece 2 tane sorunlu olarak geri geldi ve onları da bire bir değiştirdim.
Buradaki şarj cihazı ile isterseniz adaptör isterseniz powerbank ile pillerinizi şarj edebilirsiniz. Ürün stoklarımızda mevcut ve aynı gün kargolayabilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme