Şimdi Ara

SONY Android 4.0 Sakın Geçmeyin Diyor Siz Ne diyorsunuz ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ihtimal 1 - yeni xperia p, u falanı satmak için kasıtlı ramı az koydular
    ihtimal 2 - android 5.0'ı beklicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_8181

quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Sistem Stabil Olmasa dahi Sony 512 Mb ramin tamamını sisteme Kullandırsa Bu bi Sorun Teşkil Etmeyecek Ama 320 Mb ram veriyor onun Şu an 120 sini Tel İlk Açılışta kullanıyor Yazılanlardaki gibi dha fazla ram tüketiyorsa ıcs bize ilk açılışta 80/100 mb ram kalır onunla ne Fok Yeriz Bilemiyorum Ama Burda 2 suçlu var Google Ve Sony

Hani Derler Yaa SONY bize ilk şakasını Yaptı Bundan Sonra Neler yapıcaklar :)

haklısın 100mb kadar free ram kalıyor. iki baba uygulama acsan ard arda; ikincisini acarken ilk actıgın kapanır o derece.

kasintiya gerek yok eray oc de yaptim gene yemedi telefon isletim sistemi sadece ram uzerini kurulu oldugundan dolayi..

sony den mucize beklemiyor degilim bu arada kendini deşifre etme iki üyeliginide indirirler

• İlginç ama benim izlediğim bir videoda SGS II nin Gingerbread lisi ile ICS lisi karşılaştırılıyordu ve Gingerbreadlı cihaz daha hızlı idi.Umarım düzelir bu sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

İlginç ama benim izlediğim bir videoda SGS II nin Gingerbread lisi ile ICS lisi karşılaştırılıyordu ve Gingerbreadlı cihaz daha hızlı idi.Umarım düzelir bu sorun.

sanırım asagıdaki videodan bahsediyorsun. menülerde falan ICS yavas kalmıs. web browser da bazen daha iyi gibi.

• O video değil ama bu videoda bunu ıspatlıyor.
  • Sony'nin böyle bir açıklama yaptığı falan yok. Başlık ofsayt, Chip'in prim yapmak uğruna saçma sapan haberler yayınlaması ise ecazet belirtisi. Yazık gerçekten.
  • Ram sorunumuz Olduğu Bir Gerçek Chip fake haber yapsada Bize RAM lazım :) ben 225 den yukarısını görmedim ilk açılışta Her şeyi sildiğim halde daha yukarısını gören varmı Kötü Dediğim HTC wildfire S bile 290 ile açılıyordu Rootsuz Romsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Ram sorunumuz Olduğu Bir Gerçek Chip fake haber yapsada Bize RAM lazım :) ben 225 den yukarısını görmedim ilk açılışta Her şeyi sildiğim halde daha yukarısını gören varmı Kötü Dediğim HTC wildfire S bile 290 ile açılıyordu Rootsuz Romsuz

custom rom ile 280 görmek mümkün ama güvenlik acısından güvenemiyorum onlara.
  • custom rom kullanıyorum zaten :) max 225 gördüm ilk açılışta 280 mb ram ile açılan rom hangisi söyle birde onu deneyelim ....
  • quote:

Bu sorunlar ise belleğin yetmemesine yol açarak örneğin bir oyun oynandığında giriş ekranının veya çeviricinin bellekten kaldırılmasına neden oluyor. Dolayısıyla oyundan çıkıldığında bu uygulamalar baştan başlatılıyor ve performans düşüyor.

Şu kısım için Ice Cream Sandwich'e gerek yok, benim Gingerbread yüklü Xperia Arc'ımda da oluyor. Bir oyunu bir süre oynadıktan sonra oyundan çıkayım, giriş ekranı, simgeler yeniden başlatılıyor. Rootlu kullanırken de olurdu diye hatırlıyorum, telefonun içindekileri ilk haline dönmüş gibi sıfırladığımda başta bu sorun olmuyor ama yükledikçe bu hale geliyor Sorun RAM mi, bunu nasıl aşabilirim? O zaman ICS'ye hiç geçmeyeyim ben yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Daha 4'ün kullanımı %3'ken, %60 2.3 kullanırken 5 haberleri çıkıyor, google bu kafada giderse daha çok bu işi eline yüzüne bulaştırır.

Aynen katılıyorum.İlginç bir düzen var.Daha eski cihazlar revaçta iken bu kadar güncelleme çıkması inanılmaz yanlış bir politika.Burada şahsen başka işletim sistemleriyle rekabet görüyorum.Cihazların sürüm destekleme problemleri,ram yetersizlikleri,markalara göre uyumsuzluklar ve farklar olunca hal içinden çıkılmaz bir duruma dönüyor.
  • Beyaz Galaxy S II ye geçmesinin zamanı geldi sanırım. Arc S de de sıkıntı yapar kesin bu sistem.
    Çatlama riski de var zaten. Bunları da göz önüne alırsak satıp S II almak çok daha mantıklı olacak.
    Hiç olmaz çift çekirdekli ve ram 1 gb. Yeter de artar bile bana o telefonun boş kalan ram'i.
    Oyun oynamıyorum bir şey yapmıyorum. Arc S te son zamanlarda herhangi bir uygulamadan çıkışta, direkt ana ekrana dönersen ikonlar yavaş yavaş gelmeye başlıyor.
    Anlamadım gitti yani.
  • böyle saçma haber olur mu hiç? haber sony nin kendi ayağına kurşun sıkması gibi bişey,
    sony bu haberi istese mahkemeye bile verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Beyaz Galaxy S II ye geçmesinin zamanı geldi sanırım. Arc S de de sıkıntı yapar kesin bu sistem.
    Çatlama riski de var zaten. Bunları da göz önüne alırsak satıp S II almak çok daha mantıklı olacak.
    Hiç olmaz çift çekirdekli ve ram 1 gb. Yeter de artar bile bana o telefonun boş kalan ram'i.
    Oyun oynamıyorum bir şey yapmıyorum. Arc S te son zamanlarda herhangi bir uygulamadan çıkışta, direkt ana ekrana dönersen ikonlar yavaş yavaş gelmeye başlıyor.
    Anlamadım gitti yani.

pembe s2 al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

böyle saçma haber olur mu hiç? haber sony nin kendi ayağına kurşun sıkması gibi bişey,
    sony bu haberi istese mahkemeye bile verir.

Chip'i süründürse yeridir. Blogda yazılanları okumadan, hele ki en alttaki güncellemeyi okumadan böyle saçma sapan haberler yapmak da Doğan Yayın Holding'le bağı olan herhangi bir yayın organına yakışacak cinsten.
  • Ram konusu sonyde tam anlamıyla fail. Ace'e baktım 2.3.3 yüklü stock romda 78-80 mb ram kullanıyor. Root vs yok. Neoda 150 mb ile başlıyor telefon stock room ile yine 2.3.3 ile. Ben stock roomda 280 mb gördüm. Ama şuan 80 mb boş ram var. Launcher vs derken bütün ram gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia S'de böyle bir problem olmaz heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

Xperia S'de böyle bir problem olmaz heralde.

olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Ram konusu sonyde tam anlamıyla fail. Ace'e baktım 2.3.3 yüklü stock romda 78-80 mb ram kullanıyor. Root vs yok. Neoda 150 mb ile başlıyor telefon stock room ile yine 2.3.3 ile. Ben stock roomda 280 mb gördüm. Ama şuan 80 mb boş ram var. Launcher vs derken bütün ram gidiyor.

Rooted mod, Overclock mod (560 Mhz...), Bootloader unlock, Custom kernel, 280 Mb free Ram. Rom 2.3.3

• Haber Yalan İse Konuyu Sİldirelim Boşuna Milletin Kafasını Bulandırmayalım Artık Chip de güvenmicez :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.