Şimdi Ara

SONY AVR mi yoksa DENON AVR mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Amazonda turkiye adresine teslim edilemiyor gözüküyor, sadece belli lokasyonlarda mi teslimat? Sistemden memnun musunuz, bende sony blurayli paket sistem var, sesin tokluğu ve kalitesi beni kesmiyor. Av alici kayda değer bir fark yaratiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon fiyatı şu an çok yüksek bu yüzden gönderse bile alınmaz, Türkiye daha ucuz, eğer 1070 almakta kararlıysanız kesinlikle Tr’den alın derim. Sadece sinema için alacaksanız kullananların olumlu yorumları denon için daha fazladır. Denon avr-x2400 (güncel yeni modeli) Amazon da şu an fiyat uygun ve Tr’ye gönderiyor. Bu cihaza da bakabilirsiniz.

Ben 1070’den gayet memnunum, ayrıca 1070 stereo müzik dinlemek içinde ideal bir f/p ürünüdür. Pure-Direct modunda tatmin edici müzik dinlemek mümkün. Ben müzik için şu an Yamaha as501 stereo amfi kullanıyorum, sinema için Sony kullanıyorum, sadece sinema için alacak olsaydım Sony alt modelini alırdım, ama stereo için hüzel yorumlar okuyunca alıp denemek istedim fakat stereo’da beni kesmeyince tekrar ayrıca stereo amfi almak zorunda kaldım. Şu an bir çok özelliğini kullanmıyorum :)

Bu yüzden önce ihtiyaçları doğru belirlemek ekstra harcamalarınızı minimuma indirecektir.

Sadece sinema olursa denon avr-x2400 iyi cihazdır

Hem sinema hem müzik olursa Sony dn1070 iyi cihazdır. Bunlar tamamen kendi görüşümdür, bağlayıcılığı yoktur.

• Denon avr-x 2400 modeli şu an 499€ ve Tr’ye gönderiyor bilginiz olsun. Sony 1070 ise 649€ ve bu fiyat etiketi ile 1080 den bile pahalı flyata satılıyor. Ben Sony alacak olsam 1070 için Tr den bilindik firmalardan teklif alırdım. Hem taksit imkanıda cabası. 2300₺-2400₺ Gibi fiyatlara nakit olursa satarlar diye düşünüyorum.

Tabi ki nihai karar sizindir. Yardımcı olacak usta arkadaşlar muhakkak vardır forumda. Selamlar

• yusuf-emre Y kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim, sinema agirlikli dusunuyorum. Belki 1080 modeli olabilir. Su an elimde sony nin bluray li 5.1 sistemi var ama beni kesmiyor artik. Kaliteli bir amfi almak sınıf atlatır mi ki? (Deger mi ) birde yeni amfiyi mevcut sistemin hoparlorunu kullanarak verim alabilir miyim?

• Uykusuza Masallar kullanıcısına yanıt
    Kaliteli amfi tabiki sınıf atlatır ama elinizdeki hoparlörleri değiştirmeniz kaçınılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenai kardeşim doğru söylemiş. İdare edilir belki ama değiştirmek gerekir eldekileri

• kablosuz hoparlöre bağlanabilir A/V alıcısı var mı çok aradım bulamadım.
  • Hocam biraz garip gelebilir sorum ama neden lambalı amfi modellerine yönelmediniz avr lerdaha çok ev sinema sistemleri için kullanılıyor bende sony str-hd520 var tamam sesigüzel ama hi-fi için çok titiz olan insanlar için pek yeterli gelmeyebilir. Çünkü hiçbir evsinema sistemi lambalı stereo .sistemlerin yerini tutmaz tutması pek mümkün değil ikinci olarak bu tip sistemlerde aslında sesin kalitesini daha çok belirleyen şey hoparlör kalitesi (hatta hoparlörün ağaç kalitesi ve akustik yapısı) diğer elemanlar da bir o kadar önemli ancak sizde yeterli alan yok. Bulunduğum çevrede ceviz dut ve çam ağaçlarına ulaşmam çok zor değil şu an kendi hoparlör kulemi yapmak istiyorum arayış içindeyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.