Şimdi Ara

SONY BD PLAYER KULLANANLAR BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
25.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer markalarda bd playerlarda vcd oynatımı var, Sony de yok. benim evimde mesala vcd player yok, yeni bir ev sinema sistemi almak istiyorum ve tabiki böyle bir sistemim yanına vcd player (çocuklar çizgi film seyredecek) koymak istemiyorum. Bu yüzden sony almıyorum, alamıyorum. Sony nin bu tutumu çok kötü.
  • değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim,

s560 ile PS3 slim arasında öyle bir gittim geldim ki, en sonunda da PS3 slim almaya karar verdim ve aldım, yalnız s560 ı beğenmediğim yada herhangi bir eksikliğini gördüğüm için değil 8 yaşındaki oğlumunda oyun açlığını giderir düşüncesiyle böyle oldu. inşallah dediğiniz gibi AVR 255 ekranında malum yazıları görürüm, PS3 bugün elime geçecek ve bu akşam hemen deneyeceğim, sonuçları resimleriyle birlikte sizlerle paylaşmak istiyorum

NOT : PS3 aldım ama s560 hala kafamın bir kenarında duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimsef

değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim,

s560 ile PS3 slim arasında öyle bir gittim geldim ki, en sonunda da PS3 slim almaya karar verdim ve aldım, yalnız s560 ı beğenmediğim yada herhangi bir eksikliğini gördüğüm için değil 8 yaşındaki oğlumunda oyun açlığını giderir düşüncesiyle böyle oldu. inşallah dediğiniz gibi AVR 255 ekranında malum yazıları görürüm, PS3 bugün elime geçecek ve bu akşam hemen deneyeceğim, sonuçları resimleriyle birlikte sizlerle paylaşmak istiyorum

NOT : PS3 aldım ama s560 hala kafamın bir kenarında duruyor

hayırlı olsun hemen kaydınızı yapıyorum,güle güle oğlunuzla beraber kullanırsınız inşallah

quote:

muhsin zekeriya Tarih 7 Şubat 2010; 22:31:31
    Diğer markalarda bd playerlarda vcd oynatımı var, Sony de yok. benim evimde mesala vcd player yok, yeni bir ev sinema sistemi almak istiyorum ve tabiki böyle bir sistemim yanına vcd player (çocuklar çizgi film seyredecek) koymak istemiyorum. Bu yüzden sony almıyorum, alamıyorum. Sony nin bu tutumu çok kötü.

muhsin bey, vcd formatı dünyada bilinmeyen,fakat 3.dünya ülkelerine (maalesef bizede) ara bir teknoloji olarak resmen kazıklanmış
    bir formattır. bd gibi çok yüksek görüntü ve ses kalitesine sahip ürünleri oynatan bir cihazdan vcd oynatmasını beklemekte bence maalesef
    bu tip cihazlara haksızlık yapmak olacaktır. o sebeplede vcd oynatmıyor diye sony yi suçlamak çok doğru değil,ben zaten başka bir markanında
    vcd oynattığını zannetmiyorum,asıl bu formatı oynatan bir bdp olursa bu şaşırtıcı olur...

• arkadaşlar bugün BD player almaya karar verdim. popcorn ve ps3 var ps3 ü sadece oyun amaçlı kullanıyorum,projektör de izlemek için bd player alayım dedim. popcorn lada artık uğraşamıyorum. S360 için yorumlarınızı rica edeceğim . üç yerde 599 tl olarak gördüm,daha uygun satan yerler mutlaka vardır. bilen varsa ve yardımcı olursa memnun olurum. yada S360 değilde başka bir marka ve model al dersenizde değerlendiririm, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 9 Şubat 2010; 8:59:42 >
  • merhaba,

Ben de bu modeli düşündüğümden biraz araştırdım.Amazon.com da diski çalıştırırken çok sesli çalıştığı için iade edenler olmuş.Geçen bir iki hafta önce baktığımda Teknosa 'da 449 TL di. Şimdi 599 TL olmuş.Amazon.com da 117 USD. Farka bakar mısınız !!! Aşağıdaki iki sitede daha uygun fiyatlar var.Ancak garanti ve güvenilirlikleri nasıl bilmiyorum.
    Ben biraz uygun fiyata bulabilsem S560 düşünüyorum.

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=1253628 485 TL Tek çekim :465.6 TL

http://www.gezveal.com/urun/bdps360b.aspx?ttype=Details#pt 448 TL Tek çekim

Kolay gelsin

• @ ring

cevap için teşekkürler. yazdıklarınızı dikkate alıp acele etmeyeceğim.
  • Ben BDP-S560'ı Bursa'daki CarrefourSa AVM'deki Sony Shop'tan kredi kartına 750 TL./10 Taksit olarak aldım.

Bilginize...
  • Herkese merhaba,

yeni aldığım PS3 Slim'i dener denemez sonuçları paylaşacağımı söylemiştim, gerçekten mükemmel oldu, AVR 255 ile HDMI bağlantısını yapar yapmaz hemen PS3 ün ayarlarını yaptım, audio output settings ayarını Bitstream olarak ayarladım ve hemen "Iron Man" filminin bluray ini PS3 e sürdüm ve haftalardır AVR ekranında görmeyi düşlediğim "Dolby TrueHD" yazısı nihayet karşımdaydı, aynı şekilde "Wanted" filmini koyduğumda da "DTS-HD Master" yazısı bana AVR den göz kırpıyordu, bravo AVR 255, bravo PS3 Slim

sesler "Dolby Digital" den daha temiz ve ayrıntılı geldi ancak bu fark çok büyük boyutlarda değil, bu forumda konuyla ilgili beni aydınlatan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

SONY BD PLAYER KULLANANLAR BURAYA

SONY BD PLAYER KULLANANLAR BURAYA

• Orijinalden alıntı: tamerege

... vcd oynatmıyor diye sony yi suçlamak çok doğru değil,ben zaten başka bir markanında
    vcd oynattığını zannetmiyorum,asıl bu formatı oynatan bir bdp olursa bu şaşırtıcı olur...

Philips BDP3000/12 Blu-ray Disk Oynatıcı,
    Philips BDP7500BL/12 Blu-ray Disk Oynatıcı vs.

Çalma Ortamı : BD Video, BD-R/RE 2.0, DVD, DVD-Video, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DivX, Video CD, CD, CD-R/CD-RW, USB flash sürücü

böyle bir sistemin yanına çocuklar için bir de vcd almak insanın canını sıkıyor.
  • quote:

bimsef Tarih 9 Şubat 2010; 7:54:58
    Herkese merhaba,

yeni aldığım PS3 Slim'i dener denemez sonuçları paylaşacağımı söylemiştim, gerçekten mükemmel oldu, AVR 255 ile HDMI bağlantısını yapar yapmaz hemen PS3 ün ayarlarını yaptım, audio output settings ayarını Bitstream olarak ayarladım ve hemen "Iron Man" filminin bluray ini PS3 e sürdüm ve haftalardır AVR ekranında görmeyi düşlediğim "Dolby TrueHD" yazısı nihayet karşımdaydı, aynı şekilde "Wanted" filmini koyduğumda da "DTS-HD Master" yazısı bana AVR den göz kırpıyordu, bravo AVR 255, bravo PS3 Slim

sesler "Dolby Digital" den daha temiz ve ayrıntılı geldi ancak bu fark çok büyük boyutlarda değil, bu forumda konuyla ilgili beni aydınlatan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

sevgili bimsef@ güle güle kullan,senin adına çok sevindim.

• merhaba,

Peşin 690 TL ye kadar S560 için Sony garantili olarak fiyat var.Yeni aldığım Tv nin ödemeleri biraz rahatlasın diye bekliyorum.

Bir de alper029 arkadaşım bu cihazda DVD izlediniz mi acaba , upscaling sizi tatmin ettimi ?

kolay gelsin
  • Orijinalden alıntı: muhsin zekeriya

Orijinalden alıntı: tamerege

... vcd oynatmıyor diye sony yi suçlamak çok doğru değil,ben zaten başka bir markanında

Çalma Ortamı : BD Video, BD-R/RE 2.0, DVD, DVD-Video, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DivX, Video CD, CD, CD-R/CD-RW, USB flash sürücü

böyle bir sistemin yanına çocuklar için bir de vcd almak insanın canını sıkıyor.

muhsin bey, dvd oynatıcıların vcd parasına yani 60-70 tl ye satıldığını hatırlatmak isterim, eski dvd mi oğlumun odasına koydum,tüm çizgi filmlerin
    dvd si var zaten,oturup izliyor.ben hiç vcd kullanmadım,dvd leri bile bdp min içine koymamak için ayrı bir dvd aldım. ama tabi siz illede bdp de vcd
    izletmek istiyorum diyorsanız oda sizin bileceğiniz bir iştir,saygı duyarız...

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

Peşin 690 TL ye kadar S560 için Sony garantili olarak fiyat var.Yeni aldığım Tv nin ödemeleri biraz rahatlasın diye bekliyorum.

Bir de alper029 arkadaşım bu cihazda DVD izlediniz mi acaba , upscaling sizi tatmin ettimi ?

kolay gelsin

Üstadım,

Henüz BD harcinde bir film izleyemedim. İlk fırsatta izleyip gözlemlerimi yazarım.

Sağlıklı günler...
  • Orijinalden alıntı: tamerege

Orijinalden alıntı: muhsin zekeriya

Orijinalden alıntı: tamerege

muhsin bey, dvd oynatıcıların vcd parasına yani 60-70 tl ye satıldığını hatırlatmak isterim, eski dvd mi oğlumun odasına koydum,tüm çizgi filmlerin
    dvd si var zaten,oturup izliyor.ben hiç vcd kullanmadım,dvd leri bile bdp min içine koymamak için ayrı bir dvd aldım. ama tabi siz illede bdp de vcd
    izletmek istiyorum diyorsanız oda sizin bileceğiniz bir iştir,saygı duyarız...

merhaba,

Elimde güzel dvd ler var.Bazı güzel filmlerin dvd lerini de uygun fiyatlı bulunca alıyorum.Tabi HD döneminde hala SD media almak mantıklı gelmeyebilir, ancak bazı kenerda köşede kalmış popüler olmayan filmlerin de ancak dvd leri bulunabiliyor.Fiyatlar da ucuzlamışken ben de alıyorum.Önce upscaling yapan bir dvd oynatıcı alayım dedim, ancak iyi bir dvd oynatıcı (upscaling özellikli) 130 - 170 TL cıvarlarında.Ben de bunun yerine upscaling özellikleri de iyi olan bluray almayı düşündüm.Böylece hem dvd hem de bluray izleyebilirm diye düşünüyorum. Bilmiyorum düşüncem doğru mu yoksa bluray oynatıcıda dvd oynatmak sakıncalı mı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 10 Şubat 2010; 11:19:39 >

• ben dayanamadım bugün BDP-S360 aldım. umarım memnun kalırım ? 550 tl 12 taksit, 1 adet bd film ve hdmı kablo hediyeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak reis

ben dayanamadım bugün BDP-S360 aldım. umarım memnun kalırım ? 550 tl 12 taksit, 1 adet bd film ve hdmı kablo hediyeli.

merhaba,

Güle güle kullanın. Sesli çalışma konusundaki yorumlarınızı bekliyorum. Bir de DVD upscaling özelliğini değerlendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

ben dayanamadım bugün BDP-S360 aldım. umarım memnun kalırım ? 550 tl 12 taksit, 1 adet bd film ve hdmı kablo hediyeli.

merhaba,

Güle güle kullanın. Sesli çalışma konusundaki yorumlarınızı bekliyorum. Bir de DVD upscaling özelliğini değerlendirirseniz sevinirim.

bd film ile cihazı az önce denedim. bu arada sesli çalışma durumu varmı diye çok dikkat ettim,cihazda ses namına bir şey yok, tam tersine çok sessiz . dvd denemedim deneyince yorum yaparım.
  • quote:

ring Tarih 10 Şubat 2010
    merhaba,

Elimde güzel dvd ler var.Bazı güzel filmlerin dvd lerini de uygun fiyatlı bulunca alıyorum.Tabi HD döneminde hala SD media almak mantıklı gelmeyebilir, ancak bazı kenerda köşede kalmış popüler olmayan filmlerin de ancak dvd leri bulunabiliyor.Fiyatlar da ucuzlamışken ben de alıyorum.Önce upscaling yapan bir dvd oynatıcı alayım dedim, ancak iyi bir dvd oynatıcı (upscaling özellikli) 130 - 170 TL cıvarlarında.Ben de bunun yerine upscaling özellikleri de iyi olan bluray almayı düşündüm.Böylece hem dvd hem de bluray izleyebilirm diye düşünüyorum. Bilmiyorum düşüncem doğru mu yoksa bluray oynatıcıda dvd oynatmak sakıncalı mı olur?

kesinlikle sakıncası yok,tabiiki dvd izleyebilirsiniz,ayrıca upscalling yeteneği genel anlamda tüm sony modellerinde oldukça başarılı.
    yani bu anlamda dvd yerine bdp almak şu günden sonra daha mantıklı tabiiki...

• quote:

güle güle kullanın,çok iyi bir tercih...
    kaydınızı hemen yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.