Şimdi Ara

SONY BDP-S300 VE BDP-S1E BLURAY PLAYER İNCELEMELERİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
19.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ferdaguler
    quote:

1. diskte dthd var 5.1 yok.diğerlerinde hepsi var.
    selamlar.

pardon.sadece 3 te 5.1 pcm var.

Sonuç olarak I ve II nci disklerde DTHD, III üncü diskte DTHD ve 5.1 PCM bulunuyor.
    Yine I inci diskte görüntü 16:9 ve full ekran, II nci de üstte ve altta barlar mevcut. III üncüye göz atmak daha nasip olmadı
    Selamlar...
  • Benim elime almak dahi nasip olmadı daha..

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

quote:

1. diskte dthd var 5.1 yok.diğerlerinde hepsi var.
    selamlar.

pardon.sadece 3 te 5.1 pcm var.

Sonuç olarak I ve II nci disklerde DTHD, III üncü diskte DTHD ve 5.1 PCM bulunuyor.
    Yine I inci diskte görüntü 16:9 ve full ekran, II nci de üstte ve altta barlar mevcut. III üncüye göz atmak daha nasip olmadı
    Selamlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun
    Benim elime almak dahi nasip olmadı daha..

Daha önce verdiğin telefon numarasını arayıp bir sor bakalım neye göre gönderiyorlarmış sevgili dostum. Hatta benden sonra kayıt yaptırdığını bildiğim bir arkadaşa bir hafta önce gelmiş dersin.
    Selamlar...
  • OKAY Bİ daha zorlıyim bakalım..
  • GELDİ, GELDİ GELDİİİİİİİİ
    Bu sabah aldım elime nihayet.. ama spiderman 3 2 disk değil tek,
    dostum kürsad senin de 3. film tek disk miydi ??
  • Thai-fun

Hayırlı olsun spidy trilogy. Geçen gün soracaktım unuttum sormayı. Neyse rahatlarsın artık.
  • teşekkür ederim dostlar, ama benim 3. film tek disk, tüm promosyon setleri böyle mi acaba..
    quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

Thai-fun

Hayırlı olsun spidy trilogy. Geçen gün soracaktım unuttum sormayı. Neyse rahatlarsın artık.
  • quote:

GELDİ, GELDİ GELDİİİİİİİİ
    Bu sabah aldım elime nihayet.. ama spiderman 3 2 disk değil tek,
    dostum kürsad senin de 3. film tek disk miydi ??

Hadi gözün aydın sevgili dostum, inan kendim almış gibi sevindim
    Evet hepsi tek disk, promosyon hesabı olabilir dediğin gibi.
    Ancak I. disk full 16:9 ekran formatıyla gerçekten mest ediyor insanı, ne dersin
    Sevgiler, selamlar...
  • Teşekkür dostum, içim rahatladı, sağol iyi dileklerine,
    ve sahiden değiyor çektiğimiz strese ve beklemeye..
  • arkadaşlar bu cihazın s-video çıkışından görüntü alan oldu mu acaba?ben evde projeksiyona bağlıyorum avr üzerinden ama görüntü maalesef siyah beyaz geliyor ki görüntü çıkışını s-video seçmeme rağmen.diğer sd-dvd playerlarda bu sorun oluşmuyor.ki aynı sorun xe1 de de mevcut.
    selamlar.
  • quote:

arkadaşlar bu cihazın s-video çıkışından görüntü alan oldu mu acaba?ben evde projeksiyona bağlıyorum avr üzerinden ama görüntü maalesef siyah beyaz geliyor ki görüntü çıkışını s-video seçmeme rağmen.diğer sd-dvd playerlarda bu sorun oluşmuyor.ki aynı sorun xe1 de de mevcut.
    selamlar.

sanırım s-video'dan bağlandığında pal/ntsc seçimini otomatik yapamıyor. Görüntü ayarlarından elle PAL seçimi yaptığında sorun düzelecektir kanımca..
  • S-Video kablosunun konektöründe bir uç eğrildiyse renk datası iletilemiyor olabilir.

quote:

arkadaşlar bu cihazın s-video çıkışından görüntü alan oldu mu acaba?ben evde projeksiyona bağlıyorum avr üzerinden ama görüntü maalesef siyah beyaz geliyor ki görüntü çıkışını s-video seçmeme rağmen.diğer sd-dvd playerlarda bu sorun oluşmuyor.ki aynı sorun xe1 de de mevcut.
    selamlar.
  • BDP-S300 için versiyon 3.7 hazırlanmış.
    Diskin okunmasını hızlandırdığını yazmış yabancı dostlarımız, haberiniz olsun.
    Selamlar...
  • nerde dostum, bi inceleyelim..
  • Sen yerini biliyorsundur diye yazmamıştım
    ftp://download.sony.com/US/bluray/UP...00_VER0370.EXE" data-href="http://New firmware 3.70ftp://download.sony.com/US/bluray/UP...00_VER0370.EXE">Versiyon 3.7
    Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 28 Aralık 2007; 12:54:05 >

• THANKS, ama açamadım linki,
    bi daha deneyeyim bakalım..
  • Dostum, ayrıca bu firmware USA makineler için dikkat ettin mi,
    aman yükleme sonra sorun çıkar falan uğraşırız...

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

Sen yerini biliyorsundur diye yazmamıştım
    ftp://download.sony.com/US/bluray/UP...00_VER0370.EXE" data-href="http://New firmware 3.70ftp://download.sony.com/US/bluray/UP...00_VER0370.EXE">Versiyon 3.7
    Selamlar...

• quote:

Dostum, ayrıca bu firmware USA makineler için dikkat ettin mi,
    aman yükleme sonra sorun çıkar falan uğraşırız...

Ben ileride, ola ki DDTHD desteği için güncelleme yaparım, aksi halde şimdilik bulaşmam
    Ben sen seviyorsun bu tür işleri diye yazdım, sorumluluk kabul etmem
    Selamlar...
  • ok sağol, sen sitedeki ;
    bu firmware sadece USA cihazlar içindir diğer ülkelerde satılan cihazlara yüklemeyin uyarısını görmedin o zaman..

Bence DDTHD desteği için bile usa firmware yükleme sen..
  • Thai-fun en başından takip ettiğim kadarıyla hd-dvd ve bluray konusunda uzmanlaştın , yol gösterirsen sevinirim:

1-Sıfırdan seçme şansın olsa, (ve elindeki filmlere bakarak da karar vermeyeceksin) aynı fiyata sony BDP-S300 mü alırsın, Toshiba HD-E1 mi alırsın? neden?

2-sadece 1 post'da region code'dan bahsetmişsin, bunun dışında Amazon-US'den film alıp da denedin mi, region yüzünden çalıştıramadığın bluray oldu mu? yoksa sony artık çaktırmadan bluray'de region kodu kaldırmış söylentileri doğru mu?

3-kopya dvd'ler de region 1 - region 2 problem yaşadın mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.