Şimdi Ara

SONY BDP-S300 VE BDP-S1E BLURAY PLAYER İNCELEMELERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
19.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer bu açıklama resmi ise SONY bu sözlerle rekabeti yumuşatmaya, geri adım atmaya hazırlanıyor gibi görünüyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

Eğer bu açıklama resmi ise SONY bu sözlerle rekabeti yumuşatmaya, geri adım atmaya hazırlanıyor gibi görünüyor..

Alıntı yaptığım yer Chip dergisi...

Onlarında asılsız ve kaynaksız haber yayınayacağını sanmıyorum.
  • Evet sanırım yayınlamazlar, bugün uğurlu bir gün galiba üst üste iyi haberler alıyoruz,
    Hem BLU-RAY ve hemde HD-DVD Hayatımıza girmeye kararlı görünüyorlar, fiyatlar iniyor, Türkçe desteği geliyor,
    yeni firmware ler çıkıyor...

• quote:

Türkçe desteği geliyor,

HD-DVD için de böyle bir duyum mu aldın dostum?
  • quote:

Evet sanırım yayınlamazlar, bugün uğurlu bir gün galiba üst üste iyi haberler alıyoruz,
    Hem BLU-RAY ve hemde HD-DVD Hayatımıza girmeye kararlı görünüyorlar, fiyatlar iniyor, Türkçe desteği geliyor,
    yeni firmware ler çıkıyor...

Yinede bence çok büyük bir fiyat indirimi beklememek lazım bence.
    Hala VCD formatının kullanıldığı bir ülkede daha DVD ile tanışamamış insanlar varken, yaygınlaşması ve buna bağlı olarakta büyük düzeyde bir fiyat indirimi beklemiyorum

• quote:

Ciddi misin ?,
    Toshiba veya Sony diğer trafın formatını okuyan cihaz ürettiği anda bu savaş bitmiştir,
    Zamanında SONY nin VHS video üretiği gibi,
    Bu konuda duyduğun herhangi birşey varsa (bir bülten, bir link, bir açıklama, bir haber ne olursa) bildir bi araştıralım, ben duymadım böyle bişey,
    sadece malum işine geldiği gibi davranan kore firmaları 2 formatı okuyan cihazlar üretiyor şimdilik..
    Zira format savaşında asıl riski alan onlar değil..

Samsung olur mu
    Samsung BD-UP 5000

• Dostum önce sen okursun sanmıştım
    HD-DVD başlığını boşlamışsın yine..

Arkadaşlar HD-DVD cephesinden bir iyi haber de benden,

5 dk oldu olmadı Unkapanı OZAN VİDEO ile konuştum,
    Tesadüf TİGLON firmasının görevlileri de oradaymış benimle konuşan bayanın söylediğine göre,

9 Aralıkta TRANSFORMERS çıkacakmış, ve ısrarla sordum TÜRKÇE ALTYAZI OLACAKMIŞ, Tigloncu arkadaşlar burada olduğu için bu kadar kesin konuşabiliyorum dedi,
    benimle konuşan hanımefendi. Sonra 2008 ile beraber katalog ile HD-dvd filmler çıkmaya başlayacakmışşşş

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Türkçe desteği geliyor,

• SAMSUNG olmaz, çünki asıl ana firma değil sadece destekçi onlar..

quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

Ciddi misin ?,
    Toshiba veya Sony diğer trafın formatını okuyan cihaz ürettiği anda bu savaş bitmiştir,
    Zamanında SONY nin VHS video üretiği gibi,
    Bu konuda duyduğun herhangi birşey varsa (bir bülten, bir link, bir açıklama, bir haber ne olursa) bildir bi araştıralım, ben duymadım böyle bişey,
    sadece malum işine geldiği gibi davranan kore firmaları 2 formatı okuyan cihazlar üretiyor şimdilik..
    Zira format savaşında asıl riski alan onlar değil..

Samsung olur mu
    Samsung BD-UP 5000

• quote:

Dostum önce sen okursun sanmıştım
    HD-DVD başlığını boşlamışsın yine..

Arkadaşlar HD-DVD cephesinden bir iyi haber de benden,

5 dk oldu olmadı Unkapanı OZAN VİDEO ile konuştum,
    Tesadüf TİGLON firmasının görevlileri de oradaymış benimle konuşan bayanın söylediğine göre,

9 Aralıkta TRANSFORMERS çıkacakmış, ve ısrarla sordum TÜRKÇE ALTYAZI OLACAKMIŞ, Tigloncu arkadaşlar burada olduğu için bu kadar kesin konuşabiliyorum dedi,
    benimle konuşan hanımefendi. Sonra 2008 ile beraber katalog ile HD-dvd filmler çıkmaya başlayacakmışşşş

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Türkçe desteği geliyor,

Vayyy, bu gecikmiş ama güzel bir haber. Umarım fiyatlar da makul olur.

HD-DVD formatının bluraye karşı tek zayıf tarafı bana göre türkçe desteği idi. Bende iki formatın makinası da olmasına rağmen HD-DVD'yi daha başarılı buluyorum ve bu formata daha fazla sempatim var. Belki öbür cephenin içinde Sony'nin yer almasındandır .

Selamlar.

• Sana katılıyorum dostum, benim elimdeki sisteme görede BLU-RAY in görüntü kalitesinde de HD-DVD den öne geçen bişey görmedim.
    Bakalım SONY CEO sunun açıklamasından sonra neler olacak çift format cihazlar çokca çıkacak mı piyasaya..
  • Arkadaşlar bu arada, BDP-S300 ün hediyesi olan SPIDERMAN BLU-RAY setini alma savaşım devam ediyor,
    O kadar ilanlarına tanıtımlarına rağmen hala çekiliş diyorlar.
    Sonunda hep beraber çekiliş olacağız galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 21 Kasım 2007; 15:24:49 >
  • Bu da kampanyanın resmii

SONY BDP-S300 VE BDP-S1E BLURAY PLAYER İNCELEMELERİ
  • Bu gün teknosada yukarıda resmini koyduğunuz kampanya tanıtımını gördüm. Klasik pazarlama uyanıklığı ile üste kocaman "BD DİSC SETİNİZ İSTEYİNİZ" yazıp, altta küçücük "dağıtım konusunda kampanya kuralları geçerlidir." diyerek bir önceki sayfada verdiğim sitenin adresini veriyor. Yani bir yere kadar, yanıltıcı reklam diyerek hak aranabilirsede, onlarda biz yazdık okusalardı diyecekler. Sonuç itibarıyla kampanya sonunda çekilişi beklemekten başka yapacak şey yok gibi. Umarım beklentileriniz boşa çıkmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: kurander

....
    Kuralların olduğu İngilizce link ise:http://xs.sonyvfactory.com/spidermanterms/

• bence Tükoder veya benzeri kuruluşlara şikayet edin eğer haklı taraf sizseniz canlarına bile okurlar
  • Sanırım hatalarını düzeltecekler, dün SONY nin çağrı merkezi ile görüştüm, hiç çekilişten falan söz etmediler,
    Cihaz kaydınızı yaptırdıysanız, avrupadaki promosyon merkezi tarafından filmler gönderilecek dediler.
    Bence her cihazı alan arasın sıkıştıralım da bi yamuk yapmasınlar..

işte SONY çağrı merkezi telefonu otomatik cevaplama sisteminden " operatör " isteyin

212- 444 76 69
  • quote:

Sanırım hatalarını düzeltecekler, dün SONY nin çağrı merkezi ile görüştüm, hiç çekilişten falan söz etmediler,
    Cihaz kaydınızı yaptırdıysanız, avrupadaki promosyon merkezi tarafından filmler gönderilecek dediler.
    Bence her cihazı alan arasın sıkıştıralım da bi yamuk yapmasınlar..
    işte SONY çağrı merkezi telefonu otomatik cevaplama sisteminden " operatör " isteyin
    212- 444 76 69

Şimdi ben de konuştum. Bu setin dağıtımı Avrupa'da bulunan tek bir merkezden yapıldığı için elimize ulaşmasının zaman alabileceği söylendi.
    Ben hala Türkçe kullanma kılavuzunu da alamadım gerçi
    Bakalım, hayırlısı...

• Dostum Selam,
    Bana da aynısını dediler, çekilişten falan sanada sözetmediklerine göre sanırm geç te olsa alabileceğiz bu seti
    Hayır bişey değil piyasaya çıkmış 135 ytl den satıyorlar raflarda görünce içim bi tuhaf oluyor

Bu arada eğer işine yararsa ingilizce kılavuzu pdf olarak sana mail atabilirim, bende Türkçe kılavuz var ama uydurma biraz,
    istersen onu da fotokopi çekip falan gönderebilirim..
  • quote:

Dostum Selam,
    Bana da aynısını dediler, çekilişten falan sanada sözetmediklerine göre sanırm geç te olsa alabileceğiz bu seti
    Hayır bişey değil piyasaya çıkmış 135 ytl den satıyorlar raflarda görünce içim bi tuhaf oluyor
    Bu arada eğer işine yararsa ingilizce kılavuzu pdf olarak sana mail atabilirim, bende Türkçe kılavuz var ama uydurma biraz,
    istersen onu da fotokopi çekip falan gönderebilirim..

Alacağız dostum, görünen o. Yoksa çekilişten bahsederlerdi mutlaka.
    Bu seti de alırsak benim bd-player, upscale dvd player fiyatına gelecek zaten
    İngilizce ve diğer bilimum dilde kulllanma kılavuzu var zaten sevgili dostum, teşekkür ederim.
    Sen Türkçe uydurma kılavuzunu nasıl temin ettin?

• Aldığım yerden aldım sonradan..
  • quote:

Aldığım yerden aldım sonradan..

Ozaman bana gönderecekleri de bu uyduruk kılavuz olacak desene
    Hadi hayırlısı...
    Bu arada bu meşhur set birimize ulaşırsa mutlaka haber versin dostum, önemli
    Selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.