Şimdi Ara

sony bdp s4100 ve ses sistemi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony bdp s4100, 5+1 ses sitemini destekliyor mu, ses özellikleri şöyleymiş:

HDMI® - DTS HD Master Audio / Dolby TrueHD / LPCM 2 kanal / LPCM 6 kanal çıkış / LPCM 8 kanal çıkış

VAR / VAR / VAR / VAR / VAR

HDMI® - DSD çıkışı / DSD - LPCM dönüştürme

VAR / VAR

Koaksiyel, Optik - DTS / Dolby Digital / LPCM 2 kanal / DTS Neo:6

VAR / VAR / VAR / VAR

Analog - AV Sync.

VAR

arkadaşlar bir sorum daha var, hdmi kablo ile tvye bağladım, cihazın kumandasından sesi ayarlayamıyorum, tvnin kumandasından filmin sesini açıp kısıyorum, tv lg. teknosa ile konuştum, kumandanın ses fonksiyonun çalışmadığını bunun normal olduğunu söylediler, bana biraz garip geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladex -- 30 Ocak 2014; 14:03:38 >

• Merhaba bende sony nin bu oynatıcısından almak istiyorum fakat 5+1 yada 7+1 ses alabilmek mümkünmüdür. Ben biraz araştırdım. ürün özelliklerinde "LPCM 8CH OUT LPCM 6CH OUT" gibi bir ibare var. Yani 8 kanala kadar ayrı ses verebilmesi lazım. 8 kanal oluncada 7+1 yapıyor zaten. Sen bu şekilde kullandın mı bilgi verebilirsen sevinirim.

Ayrıca LPCM nin açılımını ve ne işe yaradığını bilen varsa açıklarsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn10

Merhaba bende sony nin bu oynatıcısından almak istiyorum fakat 5+1 yada 7+1 ses alabilmek mümkünmüdür. Ben biraz araştırdım. ürün özelliklerinde "LPCM 8CH OUT LPCM 6CH OUT" gibi bir ibare var. Yani 8 kanala kadar ayrı ses verebilmesi lazım. 8 kanal oluncada 7+1 yapıyor zaten. Sen bu şekilde kullandın mı bilgi verebilirsen sevinirim.

Ayrıca LPCM nin açılımını ve ne işe yaradığını bilen varsa açıklarsa memnun olurum.

Sony BDP-S7200 temmuz 2014 ayında çıkan ve sony,nin en son çıkarttığı blu-ray uygun fiyat için pm atınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.