Şimdi Ara

SONY BDV-E370

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün'ü aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz. İstanbuldaki bir çok sony bayini gezmeme rağmen hiç biri daha sergiye çıkarmamış. Kullanan ve ürünle iligli fikri olanlar düşüncelerini yazarsa sevinirim. Yabancı forumlarda dahi adam gibi bir inceleme bulmak mümkün değil.

Selamlar.

http://www.sony.com.tr/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e370#pageType=TechnicalSpecs

• Ürünü satın aldım. Kullanımı çok kolay 40 m2 lik salonumu inletiyor. İnternet video v.s. oldukça başarılı. Divxleri ve altyazı problemi şuana kadar yaşamadım.

İlk dikkat edeceğiniz yazılım versiyonu. Yazılım yüskeltmesini kendiniz kesinlikle yapmayın. Ben ilk aldığım gün yaptım ve direkt arızaya geçti serviste 2 hafta kaldıktan sonra geri alabildim. Belli bir seri numarası arasında bu tip bir arıza var sony geri çağırıyormuş zaten.
  • Bende bu urunle ılgılenıyorum. sormak ıstedıgım bazı seyler var sıtesınde tam olarak anlayamadım. cıhazda kac tane HDMI/Optık/coax cıkıs var? Yanı PS3/WD Player/Dıgıturk gıbı cıhazları rahatlıkla baglayabılırmıyım? Ayrıca nereden kaca aldıgınızı ogrenmek ısterım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, eurasia garantili sifir kutu, piyasa fiyatinin altinda ilgilenenler olursa lutfen mesaj atsin.

***E370 satisi IPTAL***

Sony 3D TV kampanyasindan hediye olarak gelecek bir urundu fakat, ses sistemini elden cikartmanin zor olacagini dusunerek diger bir hediye secenegi olan DSC-TX9 fotograf makinesini almaya karar verdim. Ilgilenenler icin, fotograf makinasinin fiyati en ucuz piyasa fiyatinin %10 altinda suan icin 900 TL. dir (Turkiye Eurasia Garantili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CompassTR -- 18 Ekim 2010; 10:20:43 >
  • mkv filmleri çalıştırıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOXIN

Bende bu urunle ılgılenıyorum. sormak ıstedıgım bazı seyler var sıtesınde tam olarak anlayamadım. cıhazda kac tane HDMI/Optık/coax cıkıs var? Yanı PS3/WD Player/Dıgıturk gıbı cıhazları rahatlıkla baglayabılırmıyım? Ayrıca nereden kaca aldıgınızı ogrenmek ısterım.

goxın selam :)

sen almışmıydın bu sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

Bende bu urunle ılgılenıyorum. sormak ıstedıgım bazı seyler var sıtesınde tam olarak anlayamadım. cıhazda kac tane HDMI/Optık/coax cıkıs var? Yanı PS3/WD Player/Dıgıturk gıbı cıhazları rahatlıkla baglayabılırmıyım? Ayrıca nereden kaca aldıgınızı ogrenmek ısterım.

Selam. Yok bunu almadım.İnceleme yapmıştım ama almadım. Jamo s606 ve Onkyo 608 Avr ikilisini kullanıyorum ve çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Selam. Yok bunu almadım.İnceleme yapmıştım ama almadım. Jamo s606 ve Onkyo 608 Avr ikilisini kullanıyorum ve çok memnunum.

bende samsung HT-D5550 için araştırma yaparken bunu gördüm internette, forumdada seni görünce sorayım dedim,

sendekilerde filmlerde tiz ve baslar nasıl, birde kurşun sesi bir yerden yürüme sesi bir yerden vs gibi sesler alabiliyormusun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende samsung HT-D5550 için araştırma yaparken bunu gördüm internette, forumdada seni görünce sorayım dedim,

sendekilerde filmlerde tiz ve baslar nasıl, birde kurşun sesi bir yerden yürüme sesi bir yerden vs gibi sesler alabiliyormusun?

Şimdi göreceli bir kavram ama genelde toplu sistemler pek önerilmiyor.Apartman dairesi için ne kadar doğrudur bilinmez ama Hi-Fi sistemler upgrade avantajıyla hep daha cok tutuluyor. bendeki sistem 5.1 kanal yani dediğin gibi sesleri ayrı ayrı alabiliyorsun ve avr uzerınde o toplu sıstemlerden daha cok ayar yapma ımkanın oluyor. Bence ılerıye dönük upgrade ımkanın olması acısından benım gıbı kolon-avr işine gir.Tamam biraz tuzlu oluyor ama içine siniyor ve elınden cıkartman daha olası.MM Darty gibi yerlerde dediğim sistemleri dinle,ondan sonra bu sözde 1000Wlık paket sıstemlerın ne kadar boş olduklarını goreceksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.