Şimdi Ara

Sony, bilgisayar kullanımına yönelik üç yeni kulaklığını tanıttı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sony nin ses rengini başka hiçbir markada bulamadım tabi ses olayı görecelidir. bence sony
  • Sony köklü bir marka ve bidçok kulaklığını kullandım.Sony her kulaklığı mütiş olmaya bilir ama yinede çoğu kulaklığının ses kalitesi iyi.Tasarım olarak da güzel kulaklıkları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niolana -- 5 Mart 2010; 16:43:42 >
  • çok kaliteli kulaklık peki ya format mp3 ? demiş. şimdi 1000 mp3 atıyorum. mx 200 9.90 a aldım, başka tavsiyeler olursa tamam.(şu hariç : koss almam özellikle de D&R dan almam.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Hemen celallenmeyin canım kaç kulaklığınıo dinledin diye.. şimdi dinlediğim modelleri saymanın anlamı yok .. ama bu konuda birçok kişi benim gibi düşünüyo.. evet sony köklü marka bu zamana kadar birçok baba kulaklığı yapmış olabilir ama artık biraz devir değişti diye düşünüyorum.. sennheiser grado vs. gibi markalar daha çok adından söz ettiriyo.. ki hoş sony başka şeylerle uğraşırken hala kulaklıklarından bahsettirebiliyo bu da bi başarı... mx 200 mx500 IE4 CX65 HD 202 modellerini kullandım bi ço kda sony dinledim .. sonyler ne kadar fiyat verirsen onunla orantılı değil.. çok değişken fiyat /perf. leri bana göre.. ama sennheiser üst modellerde hakettiğinden biraz daha pahalı evet... ör: IE 4 ,CX500 falan..

*BU ARAD BASIN AÇIKLAMASI YAPTIRMAYIN ARKADŞLAR HEMEN ADAMA YA.. SONYYİ KÖTÜLEMEDİM... AMA SENNHEİSER GİBİ MARKALAR DURURKEN PARASI İMKANI OLAN BİRİ SENNHEİSER GİBİ MARKALARI YOKLAMALI BENCE.. ONDAN SONRA SONY VE TÜREVLERİNE BAKMALI... Kİ BEN Bİ SONY HAYRANIYIMDIR BUNU DA BİLİN ...

kullandığın kulaklıklarda çok şaşalı modeller değilmiş arkadaşım.neye göre bu yorumu yaptın anlamadım açıkçası.hadi hd 650 felan dinlesen onun verdiği gazla bu yazıyı yazsan yadırgamıycam.ben o kulaklığı dinlediğimde gözlerim dolmuştu.

leylandicim bak şimdi.. ben sidik yarıştırmıyorum forumda.. bana tipik kaba DH uslubuyla cvp verme lütfen... ayrıca 26 yaşındayım gaz alıp yazı yazma olayları benden çoktan geçti tamammı ? dinlediğim modellerin şaşalı olmasına gerek yok... yeterince sennheiser ve sony dinledim.. dinlediğim sony ve sennheiserlar arasında yorum yapıyorum ki bu yorumu yapoarken milletin yorumlarını da göz önünde bulunduruyorum.. dikkat ederseniz taraf tutmuyorum.. obj. yorumumu yapıyorum... insanların yorumlarına cvp vermeden önce 2 kez okuyun .. abuk sabuk bi durum yüzünden gerekszi yere polemiğe sokuyosunuz insanı...

• Son kez yazıyorum... bunlar benim düşüncelerim.. parası olan sennheiser dinlemeli denemeli araştırmalı almalı... (yada başka bi iyi marka da olabilir) eğer sony'den bildiği emin olduğu yorumlarına bakıp da bu beni tatmin eder diye düşündüğü bi kulaklık da varsa onu almalı... sony gerçekten iyi kulaklıklar üretiyo ama başlı başına kulaklık üreten sennheiser gibi marka bence daha önce tercih edilmeli... her ne kadar bazı modelleri fiyatlarını haketmese bile... ama bazı durumlarda bazı markaların daha ucuza daha iyi ses veren kulaklıkları olabiliyo... ör: RAZER MORAY kendisinden pahalı olan bazı kulaklıklardan daha iyi yada yarışabilecek durumdadır diye düşünüyorum.. (dinledim çünkü ve kendi kulaklığım olan Sennheiser IE4 den iyiydi ve çok daha ucuz) amacım size birşeyleri dayatmak , yorumlarımı kabullenmenizi istemek değil... olamaz da... ayrıca bu yorumlarla hiçkimsenin yanlış bilgilerle donanacağını da zannetmiyorum. ama lütfen yorumlarıma saygı duyun... tam tersini düşünüyosunuz diye pc karşısında size nasıl çıkışlar yapmıyosam siz de bana yapmayın... OK?

• yeride olsam yaşımı yazmazdım bu konuşmalardan sonra.eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leylandi

yeride olsam yaşımı yazmazdım bu konuşmalardan sonra.eyvallah.

Ya amacın nedir leylandi .. şu forumda aynı konulara yazıyoruz bu ukalalık nedir sendeki... ?? Senin yerinde olsam benim msjlarıma cvp bile vermezdim ... Çünkü adam gibi okumuyosun yorumlarımı .. ;) Yaşımı yazıyorum çünkü bi çocukla konuşmadığının farkına var diye yazıyorum.. Bazen sen ve senin gibiler için gerekiyo bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.