Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (843. sayfa)
-
-
hocam aynısını yaptım olmuyor beyaz led ışık yanıyor ilk prize taktıgımda zaten yanıyor yanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamanlı11 -- 13 Nisan 2024; 10:49:42 > -
yaw arkadaşım tv sanki kitlenmiş gibi hiç bir tepki vermiyor
-
-
Başka bir fikrim yok ne yazık ki. Servis çağırın en iyisi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anakartta bir problem olmuş olabilir Servis bakması lazım gibi... Geçmiş olsun
-
portlarda takılı cihaz, lan kablosu vb seyler varsa cıkartıp başlatmayı deneseniz, bende arada lan kablosu takılıyken oluyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasph -- 19 Nisan 2024; 16:39:31 > -
arkadaşlar şimdide tvnin ana kart gitmiş servis öyle söyledi
-
hocam ben pek anlamıyorumda ben kırşehir kamanda kalıyorum kırşehirdeki servisi aradım tv arıza yaptı açıldıgında sadece sony yazısı geliyor servis hafdada bir geliyor tvyi götürdü bakmış anakart gitti dedi pek bulunmuyormuş bulunsada 15000tl dedi tevyi geri getirecek yapacak bişey yok dedi
seside yokdu kulaklık kullanıyordum sesi halletmişdim
arkadaşlar tvyi fazlada çalişmadı akşamları sadece 3.4 saat çalışdı anlamadım nasıl bozuldu sony kaliteli marka diye almıştım
-
çaresiz kaldım ne yapacagım lütfen yardımcı olurmusunuz
-
Garantisi bitmiş miydi?
Servisten detaylı bir rapor size sundular mı veya servis fişinde ne yazıyordu?
Geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
garantisi bitti daha tv gelmedi tv kırşehirde ben kazası kamandayım telefonla aradılar anakart gitmiş dediler haftada geliyorlar kamana cüma günü getirecekler servis
-
bende de böyle sorun oldu. maalesef bu boktan malları kakaladılar. veya biz şansız olanlardanız. ne yapcam bilmiyorum 2. bozuluşu bu benim de.
-
bu anakartı dışarıdan getitdirsek pahalıyamı kaçar
-
Anakartın model no 1-006-895-31 diye geçiyor. arada e-bay den fırsat düşebilir. ekran ölçüsünden bağımsız bu seride bu anakart var gibi duruyor. servisten vs teyit etmek lazım. aşağıdaki ilanlara bakılırsa 85likle 55lik aynı anakartı kullanıyor. ucuz olan türkiyeye göndermiyor. ilanı iyi okuyup açıklamada kartın çalışır olduğunun teyit edilmesi gerek.
bir de sizin bozulan tvde arıza gerçekten bu kartta mı, onu da teyit etmek lazım.
ebayKarte Mainboard 1-006-895-31 Sony Kd-55xh9096 | eBayhttps://www.ebay.co.uk/itm/126426012456?itmmeta=01HW7VJ3VZBMHEPZGHCWJV6WM2&hash=item1d6f93db28:g:vsIAAOSwQ0tleXyY&itmprp=enc%3AAQAJAAAAwClQ3WPp8zkDljw4uYTE6uZ4RBRrO9Iwxyqt3ivXnw44NWOgXDck61lm0GGeyaSAwgnEeKwdLAh4KW%2F15%2BVGWVU0%2Bg8Ko%2BIBqr1bSN%2FLUY4W%2FlzeZn7Skj5hzsbuHTq2g2xXLuEF%2FYy%2FKgPhCo2yJCb7h1k7N%2F0u%2BdnKyCETiI658DhIwLVOsuHrAMJxnPfsWa9ki1I5C%2FJSi3PjVKm2Fx8KR5z2pJofE0pqqcQN31e6GhwznziDa7pYCpWodnmwdA%3D%3D%7Ctkp%3ABk9SR4q-yPvhYw
-
Digiturk modül almayı düşünüyorum uyumlu mu xh9096
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben kırşehir kamanda kırşehirde servisi aradım geldi burada bir şey yapamazzık dedi kırşehire götürdü 2 gün sonra aradı bu tvnin anakartı gitmiş dedi türkiyede yok dedi bulunsada 15bin tl olur dedi oda bulunursa servisci bu tvyi çöpe at bende bu kolay dedim şu anda ne yapacagımı bilemiyorum sizin gibi dostlar yardımcı olur inşallah
-
bu tvnin ana kartı almanyada bulunurmu akrabam varda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaşim -- 27 Nisan 2024; 17:56:50 > -
Yetkili servise teslim edip tamir etmesini istemeniz lazım. Parça yok deme hakları yok. Yapamazlarsa yeni tv ya da iade gibi haklarınız vardır. Tüketici yasalarını araştırmanız iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam garantisi bitti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X