Şimdi Ara

Sony Bravia Bx4 40 1080P sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyona flash bellek ile bağladığımda 1920x1080 çözünürlük desteklemiyor yanıtı alıyorum 1670x922 çözünürlükte video açıyorum çözünürlük desteklemiyor diyor
    ama televizyon full hd ve video formatı mpeg xvid divx mp4 hepsini denedim 720P çözünürlükteki videoların hepsini açıyor ama gel gelelim 720P'yi aşan çözünürlükleri
    desteklemiyor diyor ne yapmam gerekiyor ?

http://forum.donanimhaber.com/m_41025273/tm.htm konudaki yapılması gerekenleri yaptım etkinleştirdim.

yardımcı olur musunuz?

• Yok mu? kimse çözüm verecek
  • Arkadaşım 3yılı aşkın bir zamandır netten 1080-720p olarak media dosyalarının arşivini yapmaya çalışıyorum ve elimde bu zamana kadar ancak 3-4 tb arası bir veri toplayabildim.Ev ortamında panel tvlerde (LCD-LED-PLAZMA) olarak sorunsuz olarak media dosyalarını en kolay izleyebilmenin yolu hdmı çıkışlı olan bir notebooktan geçer.Şimdi Matroska(MKV) dosyalarını ve DTS ses codecli dosyaları direk taşınabilir hdd ile bazı panellere bağlantı yaptığımız halde görüntü veya ses yada altyazı problemlerinin görüldüğünü biliyoruz burada elimizde ister hdd olsun ister bir media tankınız olsun sonuç itibarıyla bazen yazılım veya okuma sorunlarıyla karşılaşan arkadaşlarda yok değil ben evde şahsen panele Hp pavilion DV6 hmdı çıkışlı olmasının rahatlığı ile direk bağlantı yaparak istediğim dizi ,film veya belgeselleri DTS formatını yok AC3 cevirmek için yada MKV leri H264 yada divx yapmaya çalışarak format ve görüntü kayıpları yaparak zevkimden feragat etmiyorum.Elinizde ister masaüstü ister notebook ne pc olursa olsun sadece hdmı çıkış olduğunda başka bir cihaza gerek duymazsınız.Bu arada görüntü veya 1:1 piksel yapamayan arkadaşlar çift monitör olarak görüntü ayarlarını kesinlikle yapmayın ana monitör herzaman sadece panelinizi tek monitör olarak seçtiğiniz takdirde bu size elinizdeki media dosyasının hangi çözünürlikte ise o oranda ekran çözünürlüğünü ayarlama yapacaktır. yada siz bunu 1920.1080 olarak ekran çözünürlüğünü değiştirme bölümünden yapabilirsiniz.Bu arada mutlaka k lite codec media versiyonunun en son güncel olarak kurulu olmasına ve sadece bs player kullanmanız yeterli olacaktır sizlere farklı bir media yazılımı veya upragede etmeniz gereken bir format yapmayın. Panel tvler sadece 1 tb kadar taşınabilir hdd desteklemektedirler bu yüzden elinizde bulunan 2 tb hdd görmeyebilir de emin değilim bunu deneyerek ancak emin olabilirsiniz dediğim gibi MKV uzantısını desteklememekte sorun değil sorun ses codeclerinin desteklenmemesinde bunuda şuan Samsung C750 C800 serilerinde bu desteği sağlamakta eğer maddi durumun yetiyorsa bu serilerden bak ama en basit ve ucuz yolu hmdi çıkışlı bir notebook veya pc ile panele hdmi kablo ile bağlantı kurmak hem hdd hemde dvd oynatabilme imkanına sahip ol...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.